Nasıl kurtulurum 😔

Vay canına gitmiş bi de konu açmadan evlilerin ilişkileri konusuna yorum yapmış şaka mısın acaba

Sinirleniyorum yazmayim yazmayım diyorum ama yazcam.
Benim bir arkadaşım var,çocukluk arkadaşım ama hayat şartları üniversite vs derken yollarimiz bir sekilde ayrıldı ve gitti evli adamla iliski kurdu
Evli oldugunu bilmiyormuş iliskisinin 8.ayinda öğrenmiş
Buna inanırım doğrudur, ancak,ogrendikten sonra bırakmadı işte burdan sonrası arapsaçı.
Ben kendisine ayrılmasını söyledim. Adam imam nikahla evliymis ve 2 cocugu var
Dinlemedi
Bir ara ayrıldı uzuuun bir sure ama adamla geri barıştı neymis adam pesindeymis buna asla inanmiyorum çünkü adama arka arkaya mesaj attigini,fake profillerden adamın karısını takip ettigini fake profilden ayni sekilde adami da takip ettigini defalarca gördüm kendisi adama yapışmıştı ama bize istemem ben onu,o benim pesimde gibi gösteriyordu
Herkesin yolu başka,hayat görüşü de başka ben evlendim,yuvamı kurdum ve köşeme çekildim
Kendisinin ailesi duydu !
Babası ortalığı inletti o da yetmez gibi koskoca kizi arayıp camera dan konusmak istiyordu evde mi degil mi diye
En sonunda bana, yine buhranlı oldugu vakitlerde gelip, mesaj attı bu kız,benimle evlenmek istiyor ,babam vermiyor,hem kültür farkımız var diye hem de cocuklu diye dert yandı
Adamla,karisini ve çocuklarını avmde görmüşler buna soylemisler adamin açıklaması ne yapayım çocuklara bilmemne lâzımdı tek basina çıkamıyor kadın ( o zamanlar çocuklar 4 ve 2 yaslarinda falandi sanırım) simdi buyumuslerdir
Boyle boyle firtinalar koptu
Ama neler yaşandı neler benim bildiğim adam bunu dövdü bile !
Ve o kizla o adam evlenmedi !!!!
Arkadasimin ailesini tanıyorum 20 senelik arkadaşım eski samimiyetim yok,olamaz da zaten ama boyle seyleri o kadar cok gördüm ve duydum ki en sonunda kendini rezil ettigiyle kalıyor hem erkek hem de kadın.
Bir de boyle insanlar,adamın karısını kabullenirler ama adam dışarıda başka biriyle olsun falan yani selamlassin konussun onu kıskanırlar
Ne kadar komik degil mi
Ya sen zaten evli adamla olmayi kabul etmissin disardaki baska kadınlardan mi kıskanıyorsun cok yazik bunun hesabını nasıl vericeksiniz merak ediyorum

Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Sanki geçenlerde de okuduk böyle konu

Son düzenleme:
Yuuuuuh ! Pes artik dunyanin civisi cıkmış gercekten tabi boylesine tatli gelen para yaziklar olsun akilli kadin olsalar yani parayi sevmeye bisey demiyorum,bende severim,kim sevmez ki?, önce aşık olurlar sonra evlenirler o zengin adamla :)

Peki siz evlendiniz mi hic konu sahibi ,? Evliligin ne oldugunu biliyor musunuz

Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım

Ha gelin beni yerden yere vurun, ağzıma ağzıma çakın, örseleyin diye konu açmış yani bu arkadaşımız.

Oda diyordu ki "evleneceğim adamın çocukları ilerde beni suçlar mı"
Evli adamla birlikte olduğu için...

O konu sahibi düğün aşamasındaydı
Yok ya bayağı bayağı, adam evliydi. Çocukları vardı. Adamın karısını aldattığı kadın çocukları ile geçirdiği zamanı kıskanıyorum diyordu.

Hatta iyi bir yorum giydirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…