- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Yaptık...dur kopyalayıp geliyorumVicdonsızlar bi alıntı yapaydınız.
İğrenç ya.
Konu nerede?
Ama konu uçmuş...
Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyımVicdonsızlar bi alıntı yapaydınız.
Sanki geçenlerde de okuduk böyle konuEvli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Gelir sonra konu.Vicdonsızlar bi alıntı yapaydınız.
Yuuuuuh ! Pes artik dunyanin civisi cıkmış gercekten tabi boylesine tatli gelen para yaziklar olsun akilli kadin olsalar yani parayi sevmeye bisey demiyorum,bende severim,kim sevmez ki?, önce aşık olurlar sonra evlenirler o zengin adamla :)bi tane de bizim oturdugumuz semtte vardi. adam esnafti karisi hamileyken yan dukkandaki esnafın kizini kacirdi. ilk kadin bosandi hemen.
sonra ikinci kez birini buldu sandi ki ilk karisi gibi rahatca kurtulcak. kiz anasinin gözü, adami ariyo su kadar para bilezik verirsen bosanirim yoksa hakime seviyorum ben kocami der aglarim diye. adam reddetti vermedi para falan.
bu arada üçüncüye yuzuk takip nisan yaptilar. kiz kolunda bileziklerle bekliyodu boşanıp düğün yapcaz diye. her bayramda da bı bilezik ekleniyodu. bayramlarca bilezik takildi bosanma uzun sürdüğü için.
ama sonucu göremedim evlendiler mi bilmiyorum.
böylesine tatli gelen adam degil para
Oda diyordu ki "evleneceğim adamın çocukları ilerde beni suçlar mı"Sanki geçenlerde de okuduk böyle konu
Kesinlikle..Ya bu kadınların isimlerinin önüne aldıkları "sıfat" belli....hangi erkek bu sıfatla anılan bir kadınla evlenir....
Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Yok ya bayağı bayağı, adam evliydi. Çocukları vardı. Adamın karısını aldattığı kadın çocukları ile geçirdiği zamanı kıskanıyorum diyordu.Oda diyordu ki "evleneceğim adamın çocukları ilerde beni suçlar mı"
Evli adamla birlikte olduğu için...
O konu sahibi düğün aşamasındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?