Nasıl Kusursuz Gelin nasıl olabilirim?

cansuenver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
6
0
36
İstanbul
evlenicem ve kusursuz bir gelin olmak istiyorum.Tecrubesizim herşey üst üste geldi nolur bna yardım edin.Çook fazla düşünmem gereken şey var ve zamanım yok.Fikirlerinizi bekliyorumm :18:

evlenicem ve kusursuz bir gelin olmak istiyorum.Tecrubesizim herşey üst üste geldi nolur bna yardım edin.Çook fazla düşünmem gereken şey var ve zamanım yok.Fikirlerinizi bekliyorumm :18:

kimseye karşılık verme en önemlisi bu cnm ve herşeye karışma sana bişey sorulursa konuş çok sessiz sedasız ol hep güler yüzlü oturaklı ol. herşey yerinde güzel kimsenin arkasından konuşma heleki eltine hiç güvenme eltiler birbirlerini çok kıskanırlar tek sırdaşın kendin ol. eğer eşine de çok şey anlatırsan sıkılır senden zaten eşlerimiz çalışıyo işyerinde sıkılıyolar evdede kadın dırdırı cnm sakın alın ma ben biraz şakacıyımdır aklıma gelenler bunlar allah tamamına erdirsin cnm hakkında hayırlıısı olsun....:81::80:

cnm sen gelinlik konusunda mı söz ettin neyse ben böle anladım

boşuna çabalama olamazsın

Bak canım sen ne yaparsan yap kusursuz gelin olamazsın özelliklede kaynananin gözünde ömrün boyunca iyi olsan da kaynana ne yapar eder bir kusurunu bulur en iyisi sen baskarını değil sadece eşini mutlu etmeye bak saygını yitirme yeterli

Son düzenleme:
aa neden ki kızlar olumsuz yazdınız kız evlenmekten vaz geçicek çok kötü değil okadar ben seviyom kaynanamı oda beni her dakika sarılıyoz birbirimize hele şimdi bebiş haberini aldık kaynanam daha beni ayağa kaldırmıyo işleri kendisi yapıyo düşün birlikte oturuyoruz güler yüzden kuvvet doğar derler :81: sizi kötüü gelinler şaka yapıyorum sakın alınmayın bana kk deki kızlar benim için çok değerli bir buluş noktası burası :81: hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın

konu içerik sebebiyle taşınmıştır
anlamadığım bu konuyu gebelik başlığına açabilmek için
nasıl bi bağlantı kurdunuz
lüften konuları ilgili başlıklara açınız.

kusursuz insan olmaz ki ! doğal olun , güleryüz tatlı dil en iyi silahtır...bi de aile işlerine karışmazsanız , tarafsız olursanız ne alaa...

kusursuz gelin mi

canım benim kusura bakma çok güldüm cidden ama seninle alakası yok..

kusursuz gelin yoktur,çünkü kaynanalar ne yapar ne eder bir kusur bulur

bir arkadaşın dediği gibi sen en başından olduğun gibi ol gerçi o zamanda yaranamazsın tıpkı benim

gibi

bilmiyorum ki aslında,şahsen ben pek uğraşmıyorum 1 yıl değil 6 ayda gerçek yüzlerini gördüm çünkü!!!

aynen katılıyorum:)
zaten ne yaparsan yap hep kötüsün, hepp kusurlusun. Bir yolunu bul görüşmeyi kes bence ben öyle yaptım istemedende olsa ama rahatım:)

bak sessiz sakin guleryuzlu olursun hiç konusmuyor kendini havalarda göruyor derler
cok konusursun herseye cevap yetiştirirsin ay bizim gelinde cadı derler

kusursuz gelin olmaaaaan cooooooook zor

Doğal olun, iyi kalpli olun, mütevazi olun, dedikodu yapmayın, yardımsever iyiliksever olun. Yani iyi bir insan olun. İyi bir insanın yapması gerekeni yapın. Gelin olarak değil, insan olarak yapılması gerekenleri yapın. Ve unutmayın herkes sizi sevmek zorunda değil. Ve mutlaka her ailede olduğu gibi sizin de aranızda sorunlar çıkabilir. Sadece büyütmemeye çalışın. Kusursuz olmaya çalışacağım diye abartmayın. Kimsenin de sizden kusursuz olmanızı beklediğini de düşünmüyorum

pek mümkün değil ,sana göre iyi olan bişey başkası için bi kusur olabilir ..Kişiden kişiye değişir kusur kavramları.duygularını aldırman lazım kusursuz olmak için:)

Neden kusursuz gelin olmaya çalıştığınızı çözemedim ben. Sizi daha çok sevsinler diye mi? Eşiniz sizi daha çok sevsin diye mi? Ya da neden? Ne gereği var. Siz kendinizce doğru olanı yapın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…