- Konu Sahibi cansuenver
-
evlenicem ve kusursuz bir gelin olmak istiyorum.Tecrubesizim herşey üst üste geldi nolur bna yardım edin.Çook fazla düşünmem gereken şey var ve zamanım yok.Fikirlerinizi bekliyorumm :18:
belkide gelinliği saçı makyajıyla kusursuz gelin olmak istiyorum demek istemiştir olabilirmi acaba:26:doğal ol canım yapmacık olma laf taşıma eltiyle görümceyle samimi olma sakın sırrını açma kocana dırdır etme kayınvalideye hürmet et oğlunu şikayet etme ama ne yaparsan yap yine gelinsin ya yaranamazssın bunuda bilmiş ol
belkide gelinliği saçı makyajıyla kusursuz gelin olmak istiyorum demek istemiştir olabilirmi acaba:26:doğal ol canım yapmacık olma laf taşıma eltiyle görümceyle samimi olma sakın sırrını açma kocana dırdır etme kayınvalideye hürmet et oğlunu şikayet etme ama ne yaparsan yap yine gelinsin ya yaranamazssın bunuda bilmiş ol
evlenicem ve kusursuz bir gelin olmak istiyorum.Tecrubesizim herşey üst üste geldi nolur bna yardım edin.Çook fazla düşünmem gereken şey var ve zamanım yok.Fikirlerinizi bekliyorumm :18:
evet olabilir... sonadan anladım bende arkadasım soledi dünbizde kıza neler neler yazmısızz gülmekten öldüm yaa kızcağızda hiç birimize bi sey dememis
evetdervişin fikri neyse zikri de odur diye boşa dememişler.onca yazılanlar güme gitti
buna bayıldım işte
ne yaparsanız yapın bi kusur mutlaka olur.. koyver gitsin kendin ol yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?