Nasıl söyliycem

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar kötü bi dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.
İkinci evliliğim olcak inşallah bi de oğlum var. Kendi aramızda sözlendik, liseden arkadaşım çok iyi tanıyorum, çok seviyoruz birbirimizi onun ailesi vs biliyor, annem de biliyor ama babama bi türlü söyleyemedim, çok çekiniyorum ikinci kez ne der bilmiyorum. Ona söylemeyi düşünüyorum ama nasıl söylesem sizce?

annen söylesin daha iyi olmaz mı

Kendi aranızda sözlenmek nedir?
Arkadaş liseden, hareketler de liseden sanırım.
Bi emin olun iyi tanıyın, yangından mal kaçırır gibi.
Kendi aranızda yüzük takmanız komik yani.

Valla önce uygun zaman kollayacaksın sonra baba biraz konuşabilir miyiz diyeceksin ve gayet ciddi şekilde gireceksin konuya, ben öyle yapmıştım ama anlıyorum seni çok zorlanıyor insan. Söyle gitsin
Aynen canım korkuyor adamcağız bidaha üzülcem diye o da haklı

Kendi aranızda sözlenmek nedir?
Arkadaş liseden, hareketler de liseden sanırım.
Bi emin olun iyi tanıyın, yangından mal kaçırır gibi.
Kendi aranızda yüzük takmanız komik yani.
Yangından mal kaçırır gibi olduğunu nerden biliyorsunuz?

Aile de çok sevdigi biri yok mu? Hani o ne derse yaptıgı incinmesinden korktuğu,saygı duyudugu biri o söylesin. Muhabbet arasında. Yada annenize düşer söylemek.

Bence gidip sevgilin konuşsun ama tabii nasıl konuşması gerektiğini filanda öğrenek . Sonuçta her şeyin adabı var ... Hem çok özgüvenli gözükür hem çok saygılı hem de gerçekten sana değer verdiği belli eder

Sadece fikir istiyorum,ilişkimle ilgili lütfen bilmeden yorum yapacak olanlar yapmasın,ne yangından mal kaçırır gibi ne de komik bişey yok. Önemli olan kısmı babama nasıl söylerim....

canim topla cesaretini soyle bir sekilde anne ile birlikte babaya guzelce anlatarak kotu birsey degil ya tovbe ya sallanmaz boyle guzel haber heleki iki insanin sevmesi kadar hadi bir cesaret gaza getirmek lazim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…