- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
annen söylesin daha iyi olmaz mıKızlar kötü bi dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.
İkinci evliliğim olcak inşallah bi de oğlum var. Kendi aramızda sözlendik, liseden arkadaşım çok iyi tanıyorum, çok seviyoruz birbirimizi onun ailesi vs biliyor, annem de biliyor ama babama bi türlü söyleyemedim, çok çekiniyorum ikinci kez ne der bilmiyorum. Ona söylemeyi düşünüyorum ama nasıl söylesem sizce?
O da aynı benim gibi çekiniyor keşke söylese çok iyi olurduannen söylesin daha iyi olmaz mı
Ne demek bu nasıl heves hanımefendi neler yaşadığımı bilmeden?Kendi aranızda niye sözlendiniz ozaman
Lisede falan normaldi hadi diyelim de şimdi Bu nasıl bir heves
Babaya anne söylesin en mantıklısı
Valla önce uygun zaman kollayacaksın sonra baba biraz konuşabilir miyiz diyeceksin ve gayet ciddi şekilde gireceksin konuya, ben öyle yapmıştım ama anlıyorum seni çok zorlanıyor insan. Söyle gitsinBabam biraz sinirli biridir
Aynen canım korkuyor adamcağız bidaha üzülcem diye o da haklıValla önce uygun zaman kollayacaksın sonra baba biraz konuşabilir miyiz diyeceksin ve gayet ciddi şekilde gireceksin konuya, ben öyle yapmıştım ama anlıyorum seni çok zorlanıyor insan. Söyle gitsin
Yangından mal kaçırır gibi olduğunu nerden biliyorsunuz?Kendi aranızda sözlenmek nedir?
Arkadaş liseden, hareketler de liseden sanırım.
Bi emin olun iyi tanıyın, yangından mal kaçırır gibi.
Kendi aranızda yüzük takmanız komik yani.
Küreme baktım.Yangından mal kaçırır gibi olduğunu nerden biliyorsunuz?
Tabiki onlar bizden daha tedirgin emin ol,Aynen canım korkuyor adamcağız bidaha üzülcem diye o da haklı
Acele ettiğimi de nerden çıkardınızKüreme baktım.
Aceleniz olmasa yüzüğü takmak için isteme törenini beklerdiniz.
bekar kadın elbet evlenecekNe demek bu nasıl heves hanımefendi neler yaşadığımı bilmeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?