Nasıl söyliycem

canim topla cesaretini soyle bir sekilde anne ile birlikte babaya guzelce anlatarak kotu birsey degil ya tovbe ya sallanmaz boyle guzel haber heleki iki insanin sevmesi kadar hadi bir cesaret gaza getirmek lazim seni
Ayyy canım benim çok saol valla çok doğru dedin

bekar kadın elbet evlenecek
Kendi aralarında yüzük takma işini lisede okurken falan yapıyorduk biz ondan heves dedim
Çok takılan var, bir de uzun süredir birlikteyiz hep ben söyleyemedim diye erteledik o yüzden evlenme teklif etti kabul ettim öyle taktık yüzüğü

Valla söyleyecek hep benim korkaklığımdan zor tutuyorum gelip isteyecekler de

Bir akşam annesi babası gelsin böyle böyle desinler senin haberin yokmuş gibi. Bildiğin görücü usulü gibi yani.. Bir çocuğun olması demek bir dah evlenmeyeceğin anlamına gelmez herkes mutlu olmayı hakeder

Kesinlikle canım olur mu ki öyle bir düşüneyim bunu çok sağol

Valla söyleyecek hep benim korkaklığımdan zor tutuyorum gelip isteyecekler de

Mesela babanı bir yerde yakalasa iş çıkışı kahve hane olur işte sonra sizinle bir şey konuşmak istiyorum dese . Önce seden bahset biraz sonra babanın korkularını anladığını söylese sonra size vereceği geleceği yalansız anlatsa filan çok hoş yani ... Hani ilk evliliğin değil ki baban bu ne cürret desin

Çok güzel bi fikir canım çok teşekkürler

Kızlar çok heyecanlandım inşallah hayırlısıyla söylerim

Ayrıca insanların çocuklarının olması kendi aralarında yüzük takmalarına engel değildir. bazı duygular heyecanlar her daim taze kalır. Hayatımızdan çıkan erkekler her ne kadar " kendisinden sonra kimsenin bizi kabul etmeyeceği" gibi abuk sabuk şeyleri bilinçaltımıza sokmaya çalışabilir. üstüne üstlük toplum zaten istiyor ki düşen bi daha hiç kalkmasın sürünsün.. Boşver mutlu olmaya bak madem seviyorsun bir şekilde halledilir

Canım Allah razı olsun çok güzel yazmışsın aynen seviyorum seviliyorum yıllardır beklediğim adam karşıma çıktı ilk kez böyle bi heyecan yaşıyorum inşallah hayırlısıyla hallederim Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…