Nasıl tanışabilirim?

Tamam sizde aynı dertteyseniz demek. Kardeşimin tanıdığının eski öğrencisi yazmış ne anlamamı beklerdiniz yaşını başını almış insanların genç erkek istemesi bana anlamsız geliyor.
Ben de mi ayni dertteyim, sizin caniniz skliyor catcak yer ariyorsunuz bence kardesinin tanidigi belki 50 yasinda ne alaka ya?

Tamam sizde aynı dertteyseniz demek. Kardeşimin tanıdığının eski öğrencisi yazmış ne anlamamı beklerdiniz yaşını başını almış insanların genç erkek istemesi bana anlamsız geliyor.
Kardeşimin tanıdığı demek ki sizin kardeşinizin yada çevrenizdeki kişilerin kardeşlerinin tanıdıkları hep kendinden küçük kişiler.

Çok komiksiniz 25 yaşında olmak yaşını başını almaksa tamam eyvallah
Ya ben napayım yaş bildirilmemiş yazarken sonra cümleler bu şekilde😀 gençten adam falan bilemedim 😀 yaşlar uyumluysa hoslanmasını bekleyin o zaman yoksa dikkate almaz bu genç adam.

Ya ben napayım yaş bildirilmemiş yazarken sonra cümleler bu şekilde😀 gençten adam falan bilemedim 😀 yaşlar uyumluysa hoslanmasını bekleyin o zaman yoksa dikkate almaz bu genç adam.
yazmadan önce keske sorsaniz ve okusaniz. Önyarginin dibine vurmussunuz! ayrica öyle olsa bile sizi ilgilendirmez

Nerden biliyorsunuz, bana 5 yas kucuk gencten! bir bey cikma teklif etti, bunun icin yorumunuz nedir mesela? Bu olayi neye bagliyorsunuz :olamaz:

Nerden biliyorsunuz, bana 5 yas kucuk gencten! bir bey cikma teklif etti, bunun icin yorumunuz nedir mesela? Bu olayi neye bagliyorsunuz :olamaz:
Ben de 6 yas kücük birinden teklif aldim, cünkü kücük gösteriyorum. Yok beni birak sen geclere mi git deseydim.:)

Ilgimi belli ederdim ama asla ilk adimi sen atma, degerin olmaz sonra. Kadin erkek ne farkeder seviyorsan ilk adimi at lafina inanmam. Ilk adimi erkek atar, bu dünya böyle dönüyor. Bir konusma ortami yarat herhangi bir sebepten bir sey sor mesela eger konusmanin devamini getiriyorsa sana ilgisi vardir. Yok eger getirmiyorsa senden hoslanmiyordur, o durumda ben de vazgecerim. Baska erkek mi yok.
Çok saçma. İlk adımı erkekler atınca onların değeri olmuyor mu?
Söylese ne olacak ki. En kötü cevap senden hoşlanmıyorum olur. Kaybedeceği bir şey yok belki bir şey bile kazanabilir.

Yok yani genç bir adam 5 yaş büyük bir teyzeden hoşlanıyor, sizin teorilere göre bu durum mümkün değil çünkü gençten adam bakmaz bile..böyle dememiş miydiniz :KK51:
Hayır yaş belirtmedim 5 yaş büyüğe teyze demiyoruz abla diyoruz lütfen 😀

25 yaşında olmama rağmen kardeşimle yanyana iken en fazla 20 yaşında ve arkadaşı gibi duruyorum. Ablam dediği zaman insanlar şaşırıyor bile

25 yaşında olmama rağmen kardeşimle yanyana iken en fazla 20 yaşında ve arkadaşı gibi duruyorum. Ablam dediği zaman insanlar şaşırıyor bile
Ya tamam. Bi defa ciddiyetle cevap veriyorum siz ilk adımı atarsanız yani hoşlanıyorum derseniz değer vermez basit görüyor erkekler böyle şeyleri bence. Onun sizden hoşlanmasını sağlayın o da ancak söyle olur: siz ondan hoşlanıyor gibi hissettirip asla açılmayıp onun size açılmasını sağlayacaksınız. Hayatında biri var mı onu da araştırın varsa aldatmak istemez size yüz vermez.

Back
X