- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kalbim atıyor gumgumHadi bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbim atıyor gumgumHadi bakalim
Hahah sakinim :)Sakin olun önce lütfen![]()
İyi bakalım. Şimdilik usul usul ilerleyeceksiniz2 yaş büyükmus benden :))
Kabul etmesi bile adım:)İyi bakalım. Şimdilik usul usul ilerleyeceksiniz![]()
Bakalm yasayip gorecegizUmutlanmayın lütfen olumsuz olursa çok üzülürsünüz sonra.
ay hayırlı olsun ya. aynı durumdayım inşallah bende bigün buraya evet artık biz birlikteyiz yazarımmm. tabi ki çok başlangıç ama sonuçta yola ilk adımla çıkılır. hayırlısı bakalımKabul etmesi bile adım:)
İnşallah :))ay hayırlı olsun ya. aynı durumdayım inşallah bende bigün buraya evet artık biz birlikteyiz yazarımmm. tabi ki çok başlangıç ama sonuçta yola ilk adımla çıkılır. hayırlısı bakalım
sakin yapmayin boyle bisi ne mana yani.agirdan alinHuh onu totom yemez işte![]()
Sosyal medyadan ekledm kabul etti bende yazsam mi acaba diyorum iştesakin yapmayin boyle bisi ne mana yani.agirdan alin
bence yazmayin bekleyin zaten ekleme niyetinizi anlamistir.eger hoslaniyorsa adim atarSosyal medyadan ekledm kabul etti bende yazsam mi acaba diyorum işte
Evet kabul ettiİstek attınız kabul etti ve bundan sonra yazmayınız bence.. Fotoğraflarını beğenebilirsiniz. Ama yazmayın kendi istiyorsa gelir zaten
Bence deçok heyecanlı yaa![]()
bişeyler olsun meraktan ölürüm ben şimdi dizi gibiBence de![]()
bişeyler olsun meraktan ölürüm ben şimdi dizi gibi![]()