Nasıl tanışabilirim?

Çok saçma. İlk adımı erkekler atınca onların değeri olmuyor mu?
Söylese ne olacak ki. En kötü cevap senden hoşlanmıyorum olur. Kaybedeceği bir şey yok belki bir şey bile kazanabilir.
Kaybetcegi bir sey yok ama erkekler kadinlar gibi degil kovalamayi ve avci pozisyonunda olmayi seviyorlar dogalarinin geregi bu. Kadinin acildigi durumda erkek ilerde sen benle birlikte olmak istedin diyebilir. Örnekler var ama haklisiniz hayir derse kaybetcegi bir sey olmaz.

Bence somut olarak sizin adım atmanız gerekmiyor. Sadece onun size adım atması için ortam hazırlayın. Fırsatı görünce ve niyeti de varsa elinden geleni yapar diye düşünüyorum. Yani onun size yürümesi için ihtimaller yaratın. Bazı hemcinslerime de sinirleniyorum kız birinden hoşlanıyor konuşmak istiyor ama çocuğa fırsat vermiyor sonra istese kovalardı diye kendince geveliyor:işsiz:
canım o fırsatı oluşturmak zaten sorun. yani bunu nasıl yapmalı onu bilmiyoruz

aşkta yaş olmaz arkadaşlar. yani ben bunu algılayamıyorum. aynı yaşta olup hiç anlaşamadıktan sonra ne anlamı varki. anlaşmanın yaşı, güzelliği, çirkinliği, milleti, rengi olmaz. anlaşmak tamamen elektrikle, ruhların uyuşmasıyla alakalı bişey. biz insanız robot değiliz. lütfen önyargılarınızı atın.

Mesleki egitim vs olarak denklik varsa neden olmasin. Bunu sundan dolayi soyledim. Adam avukat siz calismiyorsaniz yahut egitimlerimiz uyusmuyorsa karsilik vermeyebilir. Zira o.durumda kendisi ulasilmak istenen kisi oluyor

Mesleki egitim vs olarak denklik varsa neden olmasin. Bunu sundan dolayi soyledim. Adam avukat siz calismiyorsaniz yahut egitimlerimiz uyusmuyorsa karsilik vermeyebilir. Zira o.durumda kendisi ulasilmak istenen kisi oluyor
O avukat ben muhasebeciyim . Çok eski avukat da değil yeni daha mesleğinde

Ben bir adım attım kabul ederse gerisi ona kalmış :)
sen şimdi faceden eklemekle zaten ilgin olduğunu belli etmiş oldun. bundan sonra profiline girip resimlerine bakar ve ilgi duyarsa zaten yazar. evet senin bu aşamadan sonra yapman gereken çok bişey yok hakkatten

sen şimdi faceden eklemekle zaten ilgin olduğunu belli etmiş oldun. bundan sonra profiline girip resimlerine bakar ve ilgi duyarsa zaten yazar. evet senin bu aşamadan sonra yapman gereken çok bişey yok hakkatten
Kabul etse gerisi kolau çirkin bir kız değilim :)

Back
X