nasil taniyor olabilir???

Kimseevlenmesin

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
55
54
8
Merhaba kizlar, esimin de benim de sosyal mecralarda aktifligimiz yoktu,benim icin burasi haric tabii ve bu siteye takildigimi bilir ama esimin bugun instagram actigini gordum ve ben de actim.daha sonra esimin takip edilen listesine bakinca dikkatimi bir isim cekti. Resimlerine fln baktim goruntusu biraz fazla dikkat cekici.netten adini arattirinca cast ajansina uye oldugunu gordum. Kimsenin gunahina girmek istemem ama biraz basit gorunumlu.daha sonra biraz daha resimlerine bakinca evimizin dibindeki hastanede hemsire oldugunu anladim.esime sordum.tanimiyorum,takip ettigimin bile farkinda degilim.simdi senden ogrendim dedi ve takip ettigi listeden kadini cikardi.
Bu neydi simdi?sizce ben mi art niyetli dusunuyorum?
Karisik yazdiysam kusura bakmayin.kafam cok dagildi...

oldum olasi gereksiz bulmusumdur su instagrami...

Hesabini 3 ay once acmis ama 3 gundur kullaniyormus. Oyle soyledi. Ayrica senden utanmayi gectim arkadaslarimdan da mi utanmicam ben dedi. Ama cok fazla tesadufler. Kadin dibimizde calisiyor ya..yanlislikla olsa neden 200 mt otemizdeki hastanede olan biri olsun.evimi altindaki cafelerde boy boy resimleri olan biri olsun

Hayatta tesaduf diye birsey yoktur. Bi adam birden bire sosyal medyaya merak sardiysa ben bundan suphe ederim. Sessizce takibe al yoksa bisey varsa bile yakalayamazsin

Hic inandirici degil
Esinizin gunahini almak istemem ama dibinizde calisan biri olmasi cok garip

ve dediginiz gibi bi tipteyse buyuk ihtimal adini vs duyup takip etmis olabilir

Bizim okulda iki tane kiz vardi erkeklerin gozunde biraz basit gorunen herkes birbirine anlata anlata ekliyolardi
Ben ankarada calisiyorum suanda hic ilgisiz tanimayan erkeklerin bile takip ettigini gordum cunku ayni sektorde olduklari icin adlari duyulmus sehirden sehire dusun

Esinin bi daha ekleyecegini pek sanmiyorum ama merak edip takip etmek istemis belliki
Ya da ortak arkadaslarindan birinde ekliyse o sekilde de takip etmis olabilir
Instada millet takipci icin birbirini takip ediyo ama genelde hic tanimayan insanlar oluyo bu kadar tesaduf garip

Esin uyudugunda tlfnuna bi goz at madem yakalanma ama bakalm kizla ilgili numara filan varmi... İsmini gormssndr profilden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…