- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Kimseevlenmesin
-
kanun sanki.esin seninle ayni kistaslardsysa da kistaslar degismis demek ki..buna yogunlas bence.Ben kadina guzel demedim ki, aksine vucudunun her yeri ortada ve teshirci dedim. Ozguven, guzellik ya da bakimli olmak vucudu sergilemekten gecmez, bunun kistaslari cok farkli
kanun sanki.esin seninle ayni kistaslardsysa da kistaslar degismis demek ki..buna yogunlas bence.
gecen yaz yasadigimizi anlatayim
cok guzel bi arkadasim var.33 ama 25 ten fazla durmaz.fit ,bakimli,maharetli..esiyle edinin bi is arkadasindan suphelendi.kadinin resmini gosterdi.dedik ki sacmalama.buna baksn olur mu dedik sen kuruntu ediyorsun dedik.sonra adam o kadin icin cocugunu da arkadasimi da birakip bosanmak istedi.kadinin ozelligi belli tipten hareketlerden cilveli yok gosterecek bisiy -bize göre- ama minicik etekler gogus dekolteleri..
bi sorgulamak lazim.kanun degil gorusleriniz.kalip.degistiyse esiniz ya da farki yeni gorduyseniz cikarin gozluklerinizi.baska renk gozluk takip bakin.
hih size yazilmasi gereken cevaplar boyle olmaliydi baslik sahibi.bu kafayla devam..Kadını ekle sahte hesaptan. Resimlerindeki beğenilere bak tek tek. Eşin beğenmiş mi.. Eşinin Dm klasörlerine bak.. Tesadüf değilse açık verir.
hih size yazilmasi gereken cevaplar boyle olmaliydi baslik sahibi.bu kafayla devam..
La havle...lutfen kesin benden umidi.allah askina.hayatinizi kendi zihniyetinuzde yasayin.hih size yazilmasi gereken cevaplar boyle olmaliydi baslik sahibi.bu kafayla devam..
Olağan üstü hal acaba senin eşin yada diğer kadın mi . taktı da taktı sana. Bu arada senin konuna ters düşecek bir şey söylemedim benYa siz bana taktniz farkinda misiniz,bana muhalefet olsun da ne olursa olsun dusunceniz :) ayrica iletimi size yazmamistim,kirmizisatrn gecelige yazmistim:) sunu kabul edin bence,dusuncelerinizin bende kabul edirliligi yok ve inatla ayni seyleri lutfen soylemeyin. Benim derdim baska siz cok baska yerden caliyorsunuz. insanlari gererek bir yere ulasamazsiniz. Bu konu unutulup gidecek belki ama sizin bu tutumunuz unutulmayacak. Bu durumu sadece burasiyla da bir tutmayin. Ozel yasaminizda da bu sekildeyseniz insanlar ne soylediginizi unitur ama kendilerini nasil hissettirdiginizi unutmaz. Bir ara bu yazdiklarimi dusunun derim
Size son kez tesekkurler :)
Olağan üstü hal acaba senin eşin yada diğer kadın mi . taktı da taktı sana. Bu arada senin konuna ters düşecek bir şey söylemedim ben
Ayrıca koca senin olduğu için kimseye bakamaz de kes at. Kadının ne olduğu değil sorun kocanın baktığı
Ben bu iletiyi zaten olaganustu hale yazmistim. Ama forumu cok bilmedigim icin sizin iletinizin altinda cijti.kusura bakmayin.yazdiklarim tamamen olaganustu hale cevaptirOlağan üstü hal acaba senin eşin yada diğer kadın mi . taktı da taktı sana. Bu arada senin konuna ters düşecek bir şey söylemedim ben
Ayrıca koca senin olduğu için kimseye bakamaz de kes at. Kadının ne olduğu değil sorun kocanın baktığı bir kadın olmasi.
trip atıyodur takibi bıraktı diyeSimdi profilini gizli yapti ama.anormal degil mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?