- 12 Mayıs 2016
- 392
- 241
- 18
- 35
- Konu Sahibi Kimseevlenmesin
-
Bir de bana diyor ki,yanlislikla profilimi kapattim. Hic inandirici degil ama. Cunku ben dayanamayip cekindigin birsey yoksa herkese acik profilini sana bu kadini sorduktan sonra neden gizledin. Korkacagin bir durum yoksa yine aslanlar gibi herkese acik kalmaya devam ederdi dedum. Simdi de kalkmis yanlislikla gizledim diyor. Nasil salak goruyorsa artik beni
Takip ettiğinin nasıl farkında olmuyor ben o kısmı anlayamadım ? İnandırıcımıydı yani şimdi bu... Takip isteğinin karşı taraftan gelmiş olduğunu varsaysam dahi evli barklı bir adama bu isteği red etmek yakışırdı bırakın onunda takip etmeye başlamasını.. Eşinizin gözü dış dünyaya pek kapalı gibi gelmedi bana ama hayırlısı..Merhaba kizlar, esimin de benim de sosyal mecralarda aktifligimiz yoktu,benim icin burasi haric tabii ve bu siteye takildigimi bilir ama esimin bugun instagram actigini gordum ve ben de actim.daha sonra esimin takip edilen listesine bakinca dikkatimi bir isim cekti. Resimlerine fln baktim goruntusu biraz fazla dikkat cekici.netten adini arattirinca cast ajansina uye oldugunu gordum. Kimsenin gunahina girmek istemem ama biraz basit gorunumlu.daha sonra biraz daha resimlerine bakinca evimizin dibindeki hastanede hemsire oldugunu anladim.esime sordum.tanimiyorum,takip ettigimin bile farkinda degilim.simdi senden ogrendim dedi ve takip ettigi listeden kadini cikardi.
Bu neydi simdi?sizce ben mi art niyetli dusunuyorum?
Karisik yazdiysam kusura bakmayin.kafam cok dagildi...
O kadar sinirliyim ki,bu aksam geliyor ve ofkemden ona zarar vermek istiyorum resmen. Bana yapmadigini birakmadi. Bir de simdi boyle bir durum gercekten var ise suratina tukurup onu evden kovmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?