- 12 Eylül 2015
- 55
- 54
- 8
- Konu Sahibi Kimseevlenmesin
-
Eskiden buraya actigim iki konu daha vardi. Evliligimin ilk zamanlarindan bu yana problem yasiyoruz. Problemimiz yalan ve siddetti ama hic aldatma ya da baska bir arayisa girecegini tahmin etmezdim. Evet kadinin takipcisi cok. Ama kadin esimi takip etmiyor
Evet, lutfen birileri birsey desin. Ben su an sakin oadigim icin mantikli dusunemiyorum. Gelince nasil olmaliyim? Ayrica hicbir sey yokmus gibi davranij demeyin nolur. Bir tek onu basaramam sanirim su an
Ayrica yorum yazan herkese cok tesekkur ederim. Sayenizde cok farkli acilardan konuya bakabildim.
eşin zaten yalancıymış, şüphe duymana gerek kalmamış, olay gayet açık.Evet, lutfen birileri birsey desin. Ben su an sakin oadigim icin mantikli dusunemiyorum. Gelince nasil olmaliyim? Ayrica hicbir sey yokmus gibi davranij demeyin nolur. Bir tek onu basaramam sanirim su an
Ayrica yorum yazan herkese cok tesekkur ederim. Sayenizde cok farkli acilardan konuya bakabildim.
Derdim tamamen o zaten.aldatti demiyorum ama neden arayisa girdi diye dusunuyorum. Onu hicbir zaman kisitlamadim. Hatta ben derim arkadaslarinla cik bir yerlerde otur diye. Evcimendir genelde. Esimi taniyorum o sebeple bu davranisi garip geldi.Esiniz yanlislikla ekledim ve yanlislikla kapattim profili diyorsa yalan soyluyordur.bu sizi aldattigi anlamina gelmeyebilir ama yaprigi seyin ne kadar sacma oldugunu anlatamayacahi icin kiviriyor olabilir.
benim amacim sizi asagilamsk degil.instagramdan takiplesmese is yerinden birini gercek hayatta takip eder.is yerinde bakmasa spor salonunda bakar.boyle hayat mi olur? kacinci okudugum konu bu kendinizi sinir hastasi ediyorsunuz zorla.icinde varsa bakar.net.
begenir,hoslanir.sende kisitladikca sadece kafasinda begendigi seyleri engelleyen hayattan zevk aldirmayan zebellah olarak kodlanirsin.dsha cazip gelir disaridaki.bakmasin istiyorsan illa -ki ben kendi hayatima bakarim,ugrasmam- adamin beynindeki zevk bolgesine hitap edeceksin,baski degil.bakmaz o zaman.sevgiler..
e oyle olnuyor ama iste.sizun dediginiz fibi yurumuyor gemi.bi sorgulayin o zaman bazen yontem degistirmek bakis acinizi degistirmek gerekir.duymak istediklerinizden farkli bisiy duyunca hemen sinirlenmek- yukaridaki baslik sahibinin yorumu icin yaziyorum-,hemen sizin gibileri bulsun demek yerine bi acaba mi deyin.şemaları bi değiştirin.Düşünceniz bana çok yanlış geldi. Beynindeki zevk bölgesine hitap etmediği halde dönüp başkasına bakmayan insanlar biliyorum. Ve kendi hayatına bak, evlendi diye hoslanmayacak mi garip bir düşünce , evet evlendi diye kadın da erkek de ayağını denk alacak. Yok ben yapamam derse ya sizin gibi biriyle evlenecek yada evlenmeyecek. Böylelikle başka insanların hayatını da mahvetmis olmayacak.
e oyle olnuyor ama iste.sizun dediginiz fibi yurumuyor gemi.bi sorgulayin o zaman bazen yontem degistirmek bakis acinizi degistirmek gerekir.duymak istediklerinizden farkli bisiy duyunca hemen sinirlenmek- yukaridaki baslik sahibinin yorumu icin yaziyorum-,hemen sizin gibileri bulsun demek yerine bi acaba mi deyin.şemaları bi değiştirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?