nasil taniyor olabilir???

siz evlimisiniz ya da sevgiliniz aynı şeyi yapsa bu tepkileri verebilir misiniz peki?

siz evlimisiniz ya da sevgiliniz aynı şeyi yapsa bu tepkileri verebilir misiniz peki?
bosandim.anliyorum fedakarlik yapiliyor evlilikte ve adam siz cefa cekerken baskasina bakiyor.rahatsiz edici.ama ogrendigim sey bu.takip edip suna bakma buna bakma demek sonuc getirmiyor.evlenmeden once caktirmadan takip edip boyle bi adamsa evlenilmemeli.evleniyorsan da surekli takip etmek kime baktin vs demek boş.
net sayesinde disarida gordugu her kadin ayni zamanda evde.nerede ne yapiyor?goruyor.bakar.
ilgisini cekmeyecek kadar ya sen adami dolduracaksin,isi olacak seninle vakit gecirmekten hoslanacak ya da bakacak.engel olunmuyor buna.engellerken kendiniz sinir hastasi olup yipraniyorsunuz.

Ben dusuncelerinize hala katilamiyorum. Disari bakiyorsa kendinizi doldurun sekil degistirin demek olmamali cozum. Siz beni tanimazsiniz. Ben sizi tanimam. Benim esime neler yaptigimi da bilemezsiniz. Evde nasil oldugumu da. Bu sebeple esimin durumuna sasiriryorum. Esime yaklasimlarimda hep ozveriliydim ama bunu disari bakmasin diye degil istedigin icin yapiyordum. Gozu disari kayacak diye sekil degistirmek zaten bana uymaz. Kaldi ki bu kadina hakarettir. O zaman benim de gozum disari kaycak diye o da sekil degistirsin. Olcak sey mi bu. Insanlar birbirlerini sevdigi icin ozenli davranmali baskasi kapacak diye degil. Uzgunum ama sizinle ayni sekilde dusunmuyoruz.

Yine deesajlariniza tesekkurler ...

Konu sahibiyle aranızda geçen konuşmayı okumadım. Sadece sizin iki mesajiniza göre yazdım.
Kaldi ki size sizin gibileri bulsun dedigim bir mesajim yok. Lutfen konuyu carpitmayin ve tartisma ortami yaratilmasin. Mesajlariniza tesekkurler, iyi aksamlar

ben kendinizi degistirin sekilden sekile girin demedim zaten.semanizi degistirin demek herkesin bi algisi var kafasinda bu denge durumu yaratir.yeni bir bilgi geldiginde dengesizlik olusur sema bozulur.kastettigim bu.yani kafanizdaki evli erkek bakamaz semasini degistirin demeye calisiyorum.siz degisin degil.

tartismiyorum fikrimi yaziyorum.zaten dertlisiniz neden bi de ben dert olayim.kadinlar uzulunce surekli esleri yuzunden rahatsiz oluyorum sadece.biraz degisse bakis acilari boyle olmayacak.konulara bakin hep ayni.esim beni aldatti aldatiyo mu bakiyo bakti mi?e hep sorun ayniysa bakiş degismeli.

Tekrar soyluyorum, bakilacaksa guzele zaten bakilir ama eskort gorunumlu,gogusleri ortada bacagindan kasigina kadar uzanan dovmesini cekinmede sergileyen, her gece cluplarda meyhanelerde resim atan birine bakiyorsa bu problemdir. Bu sekilde olan bir insani kesinlikle yargilamiyorum.kendi hyatini istedigi gibi yasayabilir ama evli bir erkek bu tur gorunumlu bir kadini takip etmesin.Lutfen bunu anlayin. Dusuncelerimiz tutmuyorsa da herkes kendi dusuncesine gore hayatini yargilasin. Sizin dusunceniz benim hayat gorusume malesef uygun degil.

erkek iste.ona gore guzel daha dogrusu sexy.sizin goruse uygun degil ama esinize uygun iste.neyse ben ne dersem diyeyim.takibe devam :)

Hanfendi kadının kafası zaten allak bullak teselli edeceğimize körükle gidiyorsunuz farkında mısınız pardonda yani kendinizi onun yerine koyun bi zahmet

Böyle bi tesadüf benide şüphelendirirdi..Biçok erkek evli olsa bile çekici bulduğu kadınları takip ediyor neden sizce?

inandirici gelmedi bana. kadin da yakininizdaymis zaten. ayrica guzel, bakimli, ozguvenli kadinlae hep "basit" oluyor bu ulkede. sizin kocaniz basitmis gordugum kadariyla
Ben kadina guzel demedim ki, aksine vucudunun her yeri ortada ve teshirci dedim. Ozguven, guzellik ya da bakimli olmak vucudu sergilemekten gecmez, bunun kistaslari cok farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…