- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi Kimseevlenmesin
-
siz evlimisiniz ya da sevgiliniz aynı şeyi yapsa bu tepkileri verebilir misiniz peki?benim amacim sizi asagilamsk degil.instagramdan takiplesmese is yerinden birini gercek hayatta takip eder.is yerinde bakmasa spor salonunda bakar.boyle hayat mi olur? kacinci okudugum konu bu kendinizi sinir hastasi ediyorsunuz zorla.icinde varsa bakar.net.
begenir,hoslanir.sende kisitladikca sadece kafasinda begendigi seyleri engelleyen hayattan zevk aldirmayan zebellah olarak kodlanirsin.dsha cazip gelir disaridaki.bakmasin istiyorsan illa -ki ben kendi hayatima bakarim,ugrasmam- adamin beynindeki zevk bolgesine hitap edeceksin,baski degil.bakmaz o zaman.sevgiler..
bosandim.anliyorum fedakarlik yapiliyor evlilikte ve adam siz cefa cekerken baskasina bakiyor.rahatsiz edici.ama ogrendigim sey bu.takip edip suna bakma buna bakma demek sonuc getirmiyor.evlenmeden once caktirmadan takip edip boyle bi adamsa evlenilmemeli.evleniyorsan da surekli takip etmek kime baktin vs demek boş.siz evlimisiniz ya da sevgiliniz aynı şeyi yapsa bu tepkileri verebilir misiniz peki?
bosandim.anliyorum fedakarlik yapiliyor evlilikte ve adam siz cefa cekerken baskasina bakiyor.rahatsiz edici.ama ogrendigim sey bu.takip edip suna bakma buna bakma demek sonuc getirmiyor.evlenmeden once caktirmadan takip edip boyle bi adamsa evlenilmemeli.evleniyorsan da surekli takip etmek kime baktin vs demek boş.
net sayesinde disarida gordugu her kadin ayni zamanda evde.nerede ne yapiyor?goruyor.bakar.
ilgisini cekmeyecek kadar ya sen adami dolduracaksin,isi olacak seninle vakit gecirmekten hoslanacak ya da bakacak.engel olunmuyor buna.engellerken kendiniz sinir hastasi olup yipraniyorsunuz.
Konu sahibiyle aranızda geçen konuşmayı okumadım. Sadece sizin iki mesajiniza göre yazdım.
Kaldi ki size sizin gibileri bulsun dedigim bir mesajim yok. Lutfen konuyu carpitmayin ve tartisma ortami yaratilmasin. Mesajlariniza tesekkurler, iyi aksamlare oyle olnuyor ama iste.sizun dediginiz fibi yurumuyor gemi.bi sorgulayin o zaman bazen yontem degistirmek bakis acinizi degistirmek gerekir.duymak istediklerinizden farkli bisiy duyunca hemen sinirlenmek- yukaridaki baslik sahibinin yorumu icin yaziyorum-,hemen sizin gibileri bulsun demek yerine bi acaba mi deyin.şemaları bi değiştirin.
ben kendinizi degistirin sekilden sekile girin demedim zaten.semanizi degistirin demek herkesin bi algisi var kafasinda bu denge durumu yaratir.yeni bir bilgi geldiginde dengesizlik olusur sema bozulur.kastettigim bu.yani kafanizdaki evli erkek bakamaz semasini degistirin demeye calisiyorum.siz degisin degil.Ben dusuncelerinize hala katilamiyorum. Disari bakiyorsa kendinizi doldurun sekil degistirin demek olmamali cozum. Siz beni tanimazsiniz. Ben sizi tanimam. Benim esime neler yaptigimi da bilemezsiniz. Evde nasil oldugumu da. Bu sebeple esimin durumuna sasiriryorum. Esime yaklasimlarimda hep ozveriliydim ama bunu disari bakmasin diye degil istedigin icin yapiyordum. Gozu disari kayacak diye sekil degistirmek zaten bana uymaz. Kaldi ki bu kadina hakarettir. O zaman benim de gozum disari kaycak diye o da sekil degistirsin. Olcak sey mi bu. Insanlar birbirlerini sevdigi icin ozenli davranmali baskasi kapacak diye degil. Uzgunum ama sizinle ayni sekilde dusunmuyoruz.
Yine deesajlariniza tesekkurler ...
daisy yazmis onu da alintilayamam kendi konunuz okuyuverinKaldi ki size sizin gibileri bulsun dedigim bir mesajim yok. Lutfen konuyu carpitmayin ve tartisma ortami yaratilmasin. Mesajlariniza tesekkurler, iyi aksamlar
ben neden tanımadıklarımı yanlışlıkla takip etmiyorum acaba
nicke bak:)inandirici gelmedi bana. kadin da yakininizdaymis zaten. ayrica guzel, bakimli, ozguvenli kadinlae hep "basit" oluyor bu ulkede. sizin kocaniz basitmis gordugum kadariyla
Ben kadina guzel demedim ki, aksine vucudunun her yeri ortada ve teshirci dedim. Ozguven, guzellik ya da bakimli olmak vucudu sergilemekten gecmez, bunun kistaslari cok farkliinandirici gelmedi bana. kadin da yakininizdaymis zaten. ayrica guzel, bakimli, ozguvenli kadinlae hep "basit" oluyor bu ulkede. sizin kocaniz basitmis gordugum kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?