Nasıl unutabilirim?

edaberrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
164
0
46
Eskişehir
merhaba arkadaşlar 4 gün önce sevgilimden ayrıldım, acısı içime cok kötü oturdu. içim yanıyor kavruluyor resmen. sürekli ağlayasım geliyor ağlıyorum da. geceleri uyuyamıyorum ve midem bulanıyor, hiçbirşey yapasım gelmiyor. dün ona mesaj atmıştım duygusal bi mesaj biraz mesajlaştık ilk önce bana mesaj atma, içim çok kötü oluyor dedi arkasından da şuan biriyle görüşüyorum görüştüğüm kızın hakkına girmek istemiyorum ailemin istediği biri yazmış. onu okuyunca şoklara girdim resmen gecenin bi yarısı istifra ettim öleceğim zannettim. bugün hava alırım diye dışarı çıktım ama sokaklarda gezerken hep ağladım herkes bana baktı( nasıl aşabilirim psikoloğa gitsem yararı olur mu ne yapacağım ben? nasıl unutabilirim herşey ama herşeyde onu hatırlıyorum((( şuanda da ağlıyorum((

derdimi sıkıntımı paylaşabileceğim hiç kimse yok. aşabilecek miyim bu durumu... o kadar kıskanıyorum ki onu. bir de bana sen de birini bul beni unutmak için, kısmetini kapatma yazmış. Allahım bu nasıl bi kalptir daha 5 gün önce benim için ölüp biten kişi bugün bunları sölüyo bana yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum görenler ne oldu sana bir anda çökmüşsün diyorlar(( yardım edin

neden ayrildiniz ? soylediklerine hemen inanma nispet yapiyordur sana belki,
ama eger gercekse sende hayatina bak adam dun 1 bugun 2 hayatina yeni birini almissa hayir gelmez zaten

neden ayrildiniz ? soylediklerine hemen inanma nispet yapiyordur sana belki,
ama eger gercekse sende hayatina bak adam dun 1 bugun 2 hayatina yeni birini almissa hayir gelmez zaten

aileler anlaşamadı bilmiyorum nisbet mi yapıyor eğer nisbet yapsaydı ayrıldıktan sonra bi kere olsun beni arardı aramadı ben onun gibi olamıyorum nasıl bi anda unutabilirim

hiç vakit kaybetmeden gidip baska birini bulduysa zaten ondan hayır gelmez. ama belkıde aileler anlaşamıyor diye, seninde ümidini kesmek için öyle diyordur. o zamanda sevgisi yokmuş demekki, çünkü ne olursa olsun seviyorsa vazgeçmemeli....

ah şu aileler...
siz birbirinizi sevip istedikten,anlaştıktan sonra ailelerin sevenleri ayrılık noktasına getirmesi ne üzücü..
Allah sabır versin... biraz daha bekle..
eğer gerçekten seviyorsa seni kıskandırmak için demiştir o lafları..
ya da çok vicdansız ki üzüleceğini bile bile söyledi onları..
bol bol dua et canım..
şuan sana Rabbimden başkası yardım edemez...

bi türlü anlayamıyorum biriyle görüşmesini ya ayrılalım dediğinde hüngür hüngür ağlayan adam nasıl kısacık zamanda böyle oldu. ben annesinin tavırlarına çok sinirlenmiştim çok öfkeliydim. ama ümitliydim yine de. ama o vazgeçti bi anda

ailelerin anlaşamaması yüzünden ayrılanları duydum ama başkalarıyla devam ettiler
yani çok sevse de insan başkasını da sevebilir
ama işte senin bu dönemi atlatana kadarki zaman önemli
insan bu saçma üzüntüden kolay kurtulamıyor
vücuduna sancı giriyor, kendini yere atıyorsun
bunu genelde kızlar yaşıyor
çünkü kızlar kendilerini o kişi kadar kimsenin sevemeyeceğini sanıyorlar
ama aslında insanın eşi kim olsa kendisini yine sever
istersen pskikoloğa git, bizden daha farklı fikir verir sana
ama şunu da unutma ki insan kalbini Allahtan başkasının sevgisiyle çok fazla doldurursa o zaman sevdiğini de kaybedermiş Allahı da

evet resmen annesi ayırdı ya o sebep oldu.. hazmedemedim öyle demesini. ben de ona söyledim ailemin istediği biriyle görüşcem dedim dayanamadım ama ölüüyorum üzüntüden dua edince rahatlıyorum ama sonra yine aynı

haklısın başkasıyla da devam edilebilir ama ben hemen yapamıyorum onun gibi. şuanda da isteyen biri var ama yapamıyorum o aklımda fikrimdeyken nasıl görüşeyim o kişinin hakkına girmiş olmaz mıyım çok bağlanmamak gerekirmiş(((((

belkıde çocuk annesının dolduruşuna geldiğinden böyle söylüyordur...
annemın ıstemediği biriyle mutlu olamam, ilerde daha büyük sorunlar çıkar diye düşünüyor olabılır...
annesı ona bu hissi vermiş demekki, çocukda o yuzden böyle davranıyor..

eğer sırf annesı istemiyor diye senden bu kadar kolay vazgeçiyorsa, mücadele etmiyorsa,
bence sende yol yakınken vazgeç canım....

bu arada annesi çokmu cadı birine benziyordu ? yani dediğim dedikmi?

ama işlerin bir anda böyle tersine dönmesinin sence bir hikmeti yok mu?
evlenseydin sonra böyle olsaydı daha mı iyi
her işte bir hayır vardır, muhakkak böyle olmasının da bir sebebi vardır ama sen bilmiyorsundur
"belki hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir siz bilemezsiniz." bakara 216

yok canım annesine beddua ediyordu resmen en son ki msjında... işi bozduğu için.. annesi cadı da ne cadı hep ters ters konuştu ben vazgeçtim artık başkasıyla görüştüğünü yazdıya mecburen vazgeçmek zorundayım ama alışamıyorum bi türlü onun yokluğuna, böyle yapmasına((

aileler anlaşamadı bilmiyorum nisbet mi yapıyor eğer nisbet yapsaydı ayrıldıktan sonra bi kere olsun beni arardı aramadı ben onun gibi olamıyorum nasıl bi anda unutabilirim

aileler anlasamadiysa birlesmeniz biraz zor olacak ama yinede onun boyle yapmasi hos degil gercek degildir umarim

Sana çözümü söyleyeyim;
yarın bir psikiyatra git, ilaç tedavisine başla, bu mide bulantıları uyuyamama hastalık belirtisi, psikolojik hastalık..
Benim bi arkadaşımda çok sevdiği nişanlısından ayrılmıştı, aynı senin gibi oldu, yemedi içmedi, uyumadı, nefes alamayacak gibi oldu, önce psikoloğa götürdük geçmedi, konuşmayla geçecek bişey değildi..Sonra psikiyatriye yönlendirdi bizi..Gittik 2 ilaç yazdı, kız 3 günde sapasağlam oldu, hatta ilaçlara başladığı ilk gün etkisini gördü..
Şimdi eskisinden daha iyi bir durumda..
Ne eski nişanlı geliyor aklına ne de başka bi sorunu takıyor kafasına..

Ayrıca bende gidiyorum psikyatra, bende öyle oldum doğumdan sonra, lohusalık sendromuna yakalandım..Ne var bunda, başımız, midemiz ağrıdığında nasıl dr.a gidiyorsak, ruhumuz daraldığında da dr. gitmeliyiz..
Gerçekten çok iyi geliyor ilaçlar..

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım..

Sana çözümü söyleyeyim;
yarın bir psikiyatra git, ilaç tedavisine başla, bu mide bulantıları uyuyamama hastalık belirtisi, psikolojik hastalık..
Benim bi arkadaşımda çok sevdiği nişanlısından ayrılmıştı, aynı senin gibi oldu, yemedi içmedi, uyumadı, nefes alamayacak gibi oldu, önce psikoloğa götürdük geçmedi, konuşmayla geçecek bişey değildi..Sonra psikiyatriye yönlendirdi bizi..Gittik 2 ilaç yazdı, kız 3 günde sapasağlam oldu, hatta ilaçlara başladığı ilk gün etkisini gördü..
Şimdi eskisinden daha iyi bir durumda..
Ne eski nişanlı geliyor aklına ne de başka bi sorunu takıyor kafasına..

Ayrıca bende gidiyorum psikyatra, bende öyle oldum doğumdan sonra, lohusalık sendromuna yakalandım..Ne var bunda, başımız, midemiz ağrıdığında nasıl dr.a gidiyorsak, ruhumuz daraldığında da dr. gitmeliyiz..
Gerçekten çok iyi geliyor ilaçlar..

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…