ama işlerin bir anda böyle tersine dönmesinin sence bir hikmeti yok mu?
evlenseydin sonra böyle olsaydı daha mı iyi
her işte bir hayır vardır, muhakkak böyle olmasının da bir sebebi vardır ama sen bilmiyorsundur
"belki hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir siz bilemezsiniz." bakara 216
ama işlerin bir anda böyle tersine dönmesinin sence bir hikmeti yok mu?
evlenseydin sonra böyle olsaydı daha mı iyi
her işte bir hayır vardır, muhakkak böyle olmasının da bir sebebi vardır ama sen bilmiyorsundur
"belki hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir siz bilemezsiniz." bakara 216
evet resmen annesi ayırdı ya o sebep oldu.. hazmedemedim öyle demesini. ben de ona söyledim ailemin istediği biriyle görüşcem dedimdayanamadım ama ölüüyorum üzüntüden dua edince rahatlıyorum ama sonra yine aynı
konunu hatırlıyorum eda berrin yapma ne olur üzme kendini.. ilişkiler 2 kişiliktir bana göre herseyi annesine yetiştiren adam gitmiş onun istedigi biri ile görüşmüş ..
şimdi acını doya doya yasa ama lütfen bitir ve bi an geldiginde hayata kaldıgın yerden devam et
Sana çözümü söyleyeyim;
yarın bir psikiyatra git, ilaç tedavisine başla, bu mide bulantıları uyuyamama hastalık belirtisi, psikolojik hastalık..
Benim bi arkadaşımda çok sevdiği nişanlısından ayrılmıştı, aynı senin gibi oldu, yemedi içmedi, uyumadı, nefes alamayacak gibi oldu, önce psikoloğa götürdük geçmedi, konuşmayla geçecek bişey değildi..Sonra psikiyatriye yönlendirdi bizi..Gittik 2 ilaç yazdı, kız 3 günde sapasağlam oldu, hatta ilaçlara başladığı ilk gün etkisini gördü..
Şimdi eskisinden daha iyi bir durumda..
Ne eski nişanlı geliyor aklına ne de başka bi sorunu takıyor kafasına..
Ayrıca bende gidiyorum psikyatra, bende öyle oldum doğumdan sonra, lohusalık sendromuna yakalandım..Ne var bunda, başımız, midemiz ağrıdığında nasıl dr.a gidiyorsak, ruhumuz daraldığında da dr. gitmeliyiz..
Gerçekten çok iyi geliyor ilaçlar..
ALLAH yar ve yardımcın olsun canım..
Eee bu çocuk nasıl 1 günde başka bir kız buldu? Bariz ortada sen onun hayatındayken bu kız varmış, baksana ailesine göre oldugunu bilecek kadar kızı tanıyormuş :26:
çok tanınmış bir yazarın hayatını okudum
annesi ve babası severek evlenmişler, annesi babasına aşıkmış
babası daha 50 günlük bebekken bu yazarı ve annesini bırakıp gitmiş
adamın ailesi de kadını kapıya koymuş
o kadar mağdur olmuşlar ki, ekmek ve ilaç paraları yokmuş
buz gibi evde kalmışlar
ama kadın hiç isyan etmemiş hep sabretmiş ve eski eşine hiç beddua etmemiş hep ıslah olsun iyi olsun diye dua etmiş
kışın ince gömlekle doğunun soğuğunda ilkokula giderken donmak üzereyken öğretmeni koşup okulun içine almış bu yazarı
birisi eski ayakkabı vermiş, ayakkabı ayağına büyükmüş, ayağından çıkmasın diye iple bağlıyormuş ayakkabıyı
ayağında da çorap olmadığı için ipler bileklerini kesip kanatıyormuş
yıllarca baba özlemi çekmiş bu yazar
yıllar sonra annesini kaybetmiş
annesini rüyasında görmüş, annesi ona demiş ki peygamberimiz hz Muhammed sav beni kendine komşu yaptı
yazar yetişkin biri olunca babasını bulmuş
görmüş ki babası evlenmiş ve kendilerinden çok farklı bir hayatın içinde yaşıyor
çok önemli makamlara ermiş annesinin aksine bir hayat yaşıyor babası
ve o zaman bu ayrılığın hikmetini anlamış
eğer o ayrılık olmasaydı kendisi de annesi de babası gibi bir yol tutacaklardı belki
ve o yazar şimdi herkesin kitaplarını okuduğu bir üni hocası
bütün bu hayat hikayesini "ateşte yeşerdim" adlı kitabında anlatmış
ayrıca Halit Ertuğrul'un "son umut" diye bir kitabı var.
o kitapta çok sevdiği halde sevdiğine kavuşamayan, daha doğrusu birbirlerini sevdikleri halde erkek istemediği için kavuşamayan bir çiftin hayat hikayesi anlatılıyor.
gerçek bir kitap, kız başından geçenleri anlatmış, yazar da kitap haline getirmiş
bu iki kitaptan birini okuma imkanın olursa seni çok rahatlatacağını düşünüyorum
hadiselerin hikmetini görüyorsun
"belki hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir, siz bilemezsiniz." bakara 216
Canım sana bir kaç şey söylemek isterim ama öncelikle,ben eski konularını falan bilmiyorum, annesinin seni istememesinin sebebi neydi acaba ? Neden sana bu kadar karşı çıktılar ? :26:
gerçekten mi ya acaba düzelir miyim ki ben de.. Allah razı olsun yarın psikiyatriye gitmek olacak ilk işim
siz anlaştınız ama aileler anlaşamadı die ayrılmak olmaz. gerçek sevgide bu yoktur. sevdiğini mi tanıştırıosun, manavdan meyve mi, kıyafet mi. bu saana olmadı, bize uymadı. Karşı taraf da sırf ailesi istemedi die bunları yapıyorsa, ne kendini ne de aileni üzmeye değer. insanlar 3 çocuk yapıp yeıllar sonra eşinden ayrılıor. Büyük acı farkındayım ama, yolun sonunda deilken bunların ortaya çıkması iii. sen yolun sonunda deil başşındayken kurtulmuşsun. bugün de hava çok sıcaktı. hava almak seni iice bunaltmış olabilir. akşam üzeri çık hafif kararırken. hem gözlerinin dolmasını da herkes görmez. güvendiğin sevdiğin birini bul. ona herşei anlat. içini bolşalt. öyle biri yoksa al kağıt kalem yaz herşei. içini boşalt. sonra derin bir nefes al ve hayatına devam et. çünkü sen başlasan da başlamasan da, hayat devam edior :)
hiçbirşey ne senden, ne de kaybettiğin zamndan değerli.
(Not: romantik şarkılar dinleme sakın! :) )
evet canım,
o arkadaşım gözümün önünde eriyordu..Zaten zayıf bir kızdı, 43 kiloydu bir haftada 39 kiloya düştü..Artık bizde onu öyle görünce perişan oluyorduk..Bize doktora götürün demişlerdi ama biz o zamanlar bilmiyorduk, inanmıyorduk, psikolog psikiyatr ne diyorduk, ama en sonunda bir umut dedik ve götürdük dr.a..
O inanmadığımız dr. ve ilaçlar kızı 3 günde ayağa kaldırınca, nasıl dualar ettik, nasıl sevindik anlatamam..
Bende lohusayken aynı oldum, dr. iyi bir doktordu, süt bile veriyordum ona göre ilaçlar yazdı..Şimdi ELHAMDÜLİLLAH bi sorun yok..
Herşeyin, her derdin bir devası var..
Yeterki o dermanın geleceğine inanalım..
Ama sağlam bi dr. bul..
Maddi durumun iyiyse özele git..
Nerdesin bilmiyorum ama İstanbulda dr. ismi verebilirim..Prof. olurmu? gidebilirmisin?
cnm kendini oyalayacak bişiler bulmaya çalış yoğun olursan daha kolay unutursun birde bir süre ortam değiştir faydası olcaktır
hiç gitmedim ben de psikiyatra inşallah gideceğim... yok istanbulda değilm malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?