biz görüştüğümüz sıralarda annesi beni fotoğraflardan görmüş ve beğenmişti istekli olduğunu da biliyordum ama benim gerizekalı eski sevgilim herşeyi gidip annesine anlattığı için annesi bana gıcık olmaya başladı sanırım... ve tanışmaya geldiğinde de güya beni beğenmemiş. ters ters laflar etti cadı kadın
Benim annem yürüme engelliydi. Bu yüzden babaannem de annemi hiç istememiş hatta düğünlerine bile gelmemiş !!
Ama buna rağmen benim babam aşkına sahip çıkmış. Hiç kimse tek bir laf edemedi aşklarına.
Senin neyin varmış ta dünya güzellik kraliçesi kayınvaliden seni beğenememiş acaba ????
Kusura bakma canım ama senin o anakuzusu, isteseydi çok ta güzel sevdirirdi seni ! Her şey onun elindeydi..
O da odunmuş mübarek. İnsan yeni ayrıldığı sevgilisine "Aaa ben bi kızla görüşüyorum. Ailem de istiyor" der mi ?
Bırak canım bırak. zamanla geçer. Ayrılığın ilk 3 ayı, canından can koparıyorlarmışcasına geçer derler. Bilmem ne kadar doğru..
Ama bir zaman sonra alışacaksın, sen de devam edeceksin hayatına.. Ondan önce eğer psikolojik destek almak istersen hiç durma.
Ağlayacaksın, içini boşaltacaksın. Bunun başka yolu yok. Kimse senin yarana ilaç olamaz. Kendi kendine çözeceksin bu durumu..
Zaman her şeyin ilacı. Bol bol dua et..
Beğeni rekoru kırdım bu konuda sanırım
Herkes o kadar güzel şeyler yazmış ki
Onlara kulak vermeni öneririm canım
Kimse senden değerli ve kıymetli olamaz
Rabbim yardımcın olsun ...
çok üzüldüm gerçekten ayrılık acısı çok fenaAllah yardımcın olsun ama hemen biriyle görüşmeye başlamış o yüzden değmez de topla kendini arkadaşlarınla vakit geçir
Dilerim öyle güzel bir aşk evliliği yap ve mutlu ol ki, annesinin lafı ile seni bırakan o aciz her gün pişman olsun..
Hayır bir taraftan da üzülüyorum, onu evlendirecekleri kızcağıza da yazık.... Belki onun da başka bir sevdiği olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?