- 26 Mart 2016
- 44
- 45
- 88
ben hala size çıplak kadın fotosu atmasındaki amacı anlayamadım
Ben durup dururken attığını düşünmüyorum açıkçası. Muhebbet ardından gelmiştir. Hiç bi erkek bu kadar şapşal olamaz, olmamalı.
Kız belki şaka yapıyodur herhalde diye düşündü bence ondan at dedi. Atma deseydi kafasında soru işareti kalırdı acaba ciddimiydi diye. Sonra bu fantastik beyimiz kıvırırdı şaka yapıyordum felan derdi. Neyse en azından karşında nasıl bi adam olduğunu öğrenmiş oldu. Artık ona göre hareket eder.dimi çok saçma sana çıplak kadın fotosu atayım mı diyen bir adam tamam at diyen bir kadın..
kadın güzel olunca mı sorun çıktı anlamadım:)
Nisanlim dun gece gayet normal konuşurken bir resim atcam ama kızma tamam mi dedim ne resmi dedim ciplak kadin resmi dedi at dedim atti bi kadinin resmini nasil sence dedi ben sok oldum kan beynime sicradi sen napiyon naptigini saniyon diye aklima geleni söyledim saydim da saydim buna sonra ozur diledi ama ben çok kotu oldum ve sadece birkaç gun once bana popon buyudu kilo aldin demişti almamisim ayni kilodaydim ustelik bu benim cok zoruma gitti beni begenmiyorsan baskalarini hayal ediyorsan ne diye evlencen ki benimle evlenme dedim sen en guzelsin soyle boyle dedi napiyim ben de 24 yasina geldim nisanlimin elini zor tutuyom ondan seni esim olarak gordugum icin sordum dedi ben de ihtiyacin varsa beni hayal edersin baskasina bakmazsin bu yaptigin adilik dedim engelledim ben simdi napcagimi bilmiyorum butun gece uyuyamadim beni gercekten begenmiyorsa ne diye nisanlandi bana kilo aldin popon büyüdü diyip ustune internetten kadin poposu atip guzel mi diye sormasi ne demek oluyo ya napiyim simdi ben((
16 keremiYok o sekilde düsünmeyin kadinlarin aklina seks gunde 1 kere geliyosa erkeklerin 16 kere geliyo zaaflari oluyo fazlasiyla oyle seylere bakmis olabilir buyuk hata tabiki ama bu sizi sevmedigi anlamina gelmiyo sadece sizi tekrar kazanmaya calisiyo mu ona bakin
5 senelik iliski olunca acaba sikildimi yada evlilik fikri sikdimi onu bir seyler sonradan dank eder ya belki de bahane yaratmaya calisiyo neyse bozma morelini evlilik fikrini biraz ertele o resmide silme direk annene goster bence annene anlar durumu olmadi bi bahane uydurup evlilik tarihini ertelesinler birazIyi de ben ilk zamandan beri ayni kiloda ayni fizikteyim fazla kilom birseyim yok ki ben aynaya bakinca kendimi koca popolu gormuyom yani 36 bedenim zaten ne kadar buyuk olabilir ya kilo almissin dedi almamisim 1 kilo bile bu napiyo anlamadım bunca sene akli nerdeydi o zaman
Nisanlim dun gece gayet normal konuşurken bir resim atcam ama kızma tamam mi dedim ne resmi dedim ciplak kadin resmi dedi at dedim atti bi kadinin resmini nasil sence dedi ben sok oldum kan beynime sicradi sen napiyon naptigini saniyon diye aklima geleni söyledim saydim da saydim buna sonra ozur diledi ama ben çok kotu oldum ve sadece birkaç gun once bana popon buyudu kilo aldin demişti almamisim ayni kilodaydim ustelik bu benim cok zoruma gitti beni begenmiyorsan baskalarini hayal ediyorsan ne diye evlencen ki benimle evlenme dedim sen en guzelsin soyle boyle dedi napiyim ben de 24 yasina geldim nisanlimin elini zor tutuyom ondan seni esim olarak gordugum icin sordum dedi ben de ihtiyacin varsa beni hayal edersin baskasina bakmazsin bu yaptigin adilik dedim engelledim ben simdi napcagimi bilmiyorum butun gece uyuyamadim beni gercekten begenmiyorsa ne diye nisanlandi bana kilo aldin popon büyüdü diyip ustune internetten kadin poposu atip guzel mi diye sormasi ne demek oluyo ya napiyim simdi ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?