- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Kocan olsa neyse diyeceğim de sen 3. kişisin farkında mısın? Ablan o adamı kocası olarak yanında tutuyor, birlikte aynı yatağa giriyorlar yani. Eğer adamdan rahatsız olacak kişi varsa ablan. Hayatından çıkaracak olan da o. Nasıl biri olursa olsun 3. kişinin gidip gelip laf sokmasının hiçbir manası yok, anlıyor musun?Kız olsun huzursuz bana ne o huzursuz ederken iyi ama...olsun huzursuz hiç gülmesin öyle adam. Ya adam gibi muamele edecek şansı Yok. Kölesi Yok önünde. adamı niye düşünür oldunuz buna hayret ediyorum sizden başka koruyan olmadı .nesli tükenen vahşi bir tür olduğunu düşündüğümüzden olsa gerek başka türlü mantıklı değil çünkü
Kv kizacaginiza bence kendinize de biraz kizsaniz.sizin kendi eviniz varsa ne isiniz var orda.ayrica orasi enisteninizin evi terligi de istedigi yere koyar buna siz karisamazsiniz.ablanizin soylemesi gerekir saka yollu da olsa size laf soylemek dusmez.hem soz gidiyorsaniz kv nin de hakki varDırmayacağım uzak. Enişteye karşı ablamı yalnız bırakmıyorum haddini bilecek valla çok fena musallat oldum bu seferablam benim olmamı istiyor yanında. Benim yanımda daha az pislik yapıyor adam .ben misafir geldiğinde gidiyorum kendi evim var
Ablasi bosansin diye dua eden kac kisi vardir acaba.sizin gibi bi uye vardi abisi bosaninca baya sevinmisti onu hatirladim sizi gorunce.enistenizde size bayilmiyodur eminim bence onlardan biraz uzak durunYardım için evdeyim sürekli evet . Benim annem çok çalışkandır asla gittiği evde oturmaz kalkar her şeye yardıma koşar.bulaşuğı yıkar .iki hafta çok uzun süre bu insanlar çok acınaklı durumda çalışıp çok yorgun geliyorlar öyle oturduğnuz yerden yazması kolay tabi. Sürekli dolduruyorum ablamı inşallah boşanır inşallahhh . Siz gibi herşeyi yapıp ezileceğine boşansın kendi hayatının kıymetini bilsin
calisirken kpss icin gittigim dersanede 22:15 de ders bitiriyodu bekar evli bayan erkek bi suru hoca oluyodu
gercekten zor okul dersane vs isleri, allah kolaylik versin
burdaki bayanlar da aslında cok guzel oneriler verirler destek olurlar dogru yanlis diye fikir belirtirler
ama siz bu yasananlari hazmedemiyosunuz -ki ben de hazmedemezdim su durumda- bu sizde bi gerginlik yaratmis
yanlis anladiginiz arkadaslar da olmustur, belki gicik etmek icin yazan arkadaslar da olmustur
siz sakin olmaya calisin, ablaniz da bi yere kadar katlanir zaten bu duruma
bi yuva kolay kurulmuyo diye insan bazen bos hayallere tutunup sariliyo...
insallah acar gözünü kurtarir kendini
is ablaniz da bitiyo biraz da, kimi insan mazlum sakin mulayim olur yaradilisi oyledir. karşısında dengi yoksa da cok yaralaniyo eziliyo yipraniyo
İlk yıllar söylemiyordum çekiniyordum hatta ama enişte denen öküz çıtayı aştı bende ona saygı Yok, ablam da sevmiyor zoraki evlilik boşanmayı istiyor sadece kararsız biraz korkuyor çocuğu yok allahtanKv kizacaginiza bence kendinize de biraz kizsaniz.sizin kendi eviniz varsa ne isiniz var orda.ayrica orasi enisteninizin evi terligi de istedigi yere koyar buna siz karisamazsiniz.ablanizin soylemesi gerekir saka yollu da olsa size laf soylemek dusmez.hem soz gidiyorsaniz kv nin de hakki var
Iyi misin sence de biraz fazla gergin değil misin? Evet ablan ve evet ona üzülüyorsun ama sen bu konunun dışında kalıyorsun. Biraz kendini geri çek bence..En çok bana hak vereceksiniz ve evet gerekirse atın evden diyeceksiniz ( tabi ki bunu kastetmiyorum) lakin niye bu kadar ezilmeye mahkumuz kadınlar niye bu kabulleniş gelin ayaklanalım
Ablam da aynı düşünüyor ben kimseyi doldurmuyorum doldurmaya gerek Yok ayrıca, bakın bu isimleri kaydediyorum her konunuzu didik didik ederim hele bir yatılı misafirden dert yanın da göreyim . Hepiniz multi Çalışkan gelin adayı oldunuz
Yok valla bu kadınlar ezik olmaya alışmış anacım .
Ne diyeyim adama ne var yani siz harbi kafayı sıyırmışsınız gözümün önünde köle gibi kullanıyorlar kadını.
Bu yazdıklarınız çok normal dimi ?Ya.. valla bu kadınlara üzülüyorum nasıl bir erkek egemenliğinin altında ezildilerse artık ..çünkü normal değil.
Milletin konusunu didik didik edecek kadar işsizsen "kak kız soğan doğra". Te Allah'ım yaa!!Ablam da aynı düşünüyor ben kimseyi doldurmuyorum doldurmaya gerek Yok ayrıca, bakın bu isimleri kaydediyorum her konunuzu didik didik ederim hele bir yatılı misafirden dert yanın da göreyim . Hepiniz multi Çalışkan gelin adayı oldunuz
Anacim bak sana ne anlaticamEvli hanımlar hem çalışıp hem misafir ağırlamayı nasıl yapıyorsunuz !yatılı misafiri kastediyorum!!
Kv yatılı geldi ablama ,eşi ve ablam işten gelinceye kadar evde oturuyor.hiçbirseye de elini sürmüyor.gelip saat 8 gibi yemek yapıyor birde ..sinir oluyorum .ben yardıma gidiyorum ben de çalışıyorum. Ablama yapma diyorum eşi de yardım etmiyor ...???
Tabii alışkın değilse zor
Kv var diye neden yemek döktürmeye kalkıyor ki
Ona da alsınlar bir hamburger menü kadına da değişiklik olur evinde kapuska vs yer zaten
Yani siz de gerilip akşamdan mı yapsa diyorsunuz ne gerek var bir gün makarna bir gün lahmacun bir gün pizza ve ne severlerse idare edecek
Ama Cidden merak ettim 8 de gelen öğretmen kaçta gidiyor temel lisede mi çalışıyor
Hiçbir sağlık sorunu yok oturuyor akşam biz gelince öğretseniz ben yaparım diyor yarım ağız yapan yapar neyi öğretecek ablam hayır kadın 8 cocuk doğurmuş büyütmüş evlendirmiş . Akşama kadar ablam zaten ayakta benim gibi öğretmen ..bana dert oluyor yahu. Akşamdan diğer günün yemeğini mi yapsak geçiştirilecek yemek bir gün yapılır hadi hergün menemen de yenmez ki .
Birde sabah 10 da kahvaltı yaptık haftasonu çarşıya çıktık hep beraber eve geldik saat 2 ben acıktım diyor. Yemeği ısıt da yiyelim haydi diyor. Ablam diyor onlarda bi sabah yiyoruz birde taaa akşam 6 da.kadının burada iştahı açıldı. Bu yüzden evlenmiyorum işte bende. Bana yardımcı olacak beni düşünecek bir eş istedim hep. Yiyip içip yatmaya alışmış adamlar[/QUOT
Size noluo da
:)Milletin konusunu didik didik edecek kadar işsizsen "kak kız soğan doğra". Te Allah'ım yaa!!
Size noluo onu anlamadik evet evlenmemekle çok isabetli bir karar vermişsin bencedeEvli hanımlar hem çalışıp hem misafir ağırlamayı nasıl yapıyorsunuz !yatılı misafiri kastediyorum!!
Kv yatılı geldi ablama ,eşi ve ablam işten gelinceye kadar evde oturuyor.hiçbirseye de elini sürmüyor.gelip saat 8 gibi yemek yapıyor birde ..sinir oluyorum .ben yardıma gidiyorum ben de çalışıyorum. Ablama yapma diyorum eşi de yardım etmiyor ...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?