Nasıl yapıyorsunuz yahu!

Kocan olsa neyse diyeceğim de sen 3. kişisin farkında mısın? Ablan o adamı kocası olarak yanında tutuyor, birlikte aynı yatağa giriyorlar yani. Eğer adamdan rahatsız olacak kişi varsa ablan. Hayatından çıkaracak olan da o. Nasıl biri olursa olsun 3. kişinin gidip gelip laf sokmasının hiçbir manası yok, anlıyor musun?

Kv kizacaginiza bence kendinize de biraz kizsaniz.sizin kendi eviniz varsa ne isiniz var orda.ayrica orasi enisteninizin evi terligi de istedigi yere koyar buna siz karisamazsiniz.ablanizin soylemesi gerekir saka yollu da olsa size laf soylemek dusmez.hem soz gidiyorsaniz kv nin de hakki var

Ablasi bosansin diye dua eden kac kisi vardir acaba.sizin gibi bi uye vardi abisi bosaninca baya sevinmisti onu hatirladim sizi gorunce.enistenizde size bayilmiyodur eminim bence onlardan biraz uzak durun

Valla ben sinirlendiğimi söylüyorum zaten sabahtan akşama gözümün önünde eziliyor . Herkes hak vermesin hak vermeyenler akşam 5 ye evinde olup misafir ağırlayan yada ev hanımlarıdır. Böyle öküz bir enişteye laf çarpma söz söyleme hatta dur " adamı huzursuz etme" diyen oldu Ya.. valla bu kadınlara üzülüyorum nasıl bir erkek egemenliğinin altında ezildilerse artık ..çünkü normal değil.

İlk yıllar söylemiyordum çekiniyordum hatta ama enişte denen öküz çıtayı aştı bende ona saygı Yok, ablam da sevmiyor zoraki evlilik boşanmayı istiyor sadece kararsız biraz korkuyor çocuğu yok allahtan

Ben çıkıyorum siz yazın sonra okurum. Bugün kendi evindeyim yarın gideceğim ablama :)))

İçimdeki psikopatı durduramıyorum .şaka bi yana ablamı yalnız bırakmıyorum iki ye iki oluyoruz evinde .benden çekiniyorlar .

Yatılı misafir almayarak. Ne kimsenin evinde kalırım nede kalmalarını isterim. Otel denen bişey var. Aile başka.

En çok bana hak vereceksiniz ve evet gerekirse atın evden diyeceksiniz ( tabi ki bunu kastetmiyorum) lakin niye bu kadar ezilmeye mahkumuz kadınlar niye bu kabulleniş gelin ayaklanalım
Iyi misin sence de biraz fazla gergin değil misin? Evet ablan ve evet ona üzülüyorsun ama sen bu konunun dışında kalıyorsun. Biraz kendini geri çek bence..

Yok valla bu kadınlar ezik olmaya alışmış anacım .

Ne diyeyim adama ne var yani siz harbi kafayı sıyırmışsınız gözümün önünde köle gibi kullanıyorlar kadını.
Ya.. valla bu kadınlara üzülüyorum nasıl bir erkek egemenliğinin altında ezildilerse artık ..çünkü normal değil.
Bu yazdıklarınız çok normal dimi ?
kimse sizi zorla çalıştırmıyor ,ayrıca kazandığınız parayıda bize harcamıyorsunuz onun için çalışmak sizin tercihiniz.

Açık açık söylesin
Anne et çıkardım köfte yapta akşam kızartalım
Anne dolapta patlıcan var yemeğini yapta akşama hazır olsun pilav yapar yanına yeriz
Yatılı gelen misafiri ben misafirden saymıyorum hele anne baba kardeşse

Milletin konusunu didik didik edecek kadar işsizsen "kak kız soğan doğra". Te Allah'ım yaa!!

Sen çiftlerin arasına girme , ablan bu kadar eziyete ses çıkarmıyorsa ya da boşanmıyorsa belki de enişten yatakta çok iyidir.Ablanın bu eziyeti çekmesini anlamlandıramıyorsan büyük ihtimalle öyledir de.Örneğim biraz garip gelebilir ama sen çiftlerin arasına girme , daha kötü yapacaksın her şeyi bu şekilde.Sen ablana yardım et , eniştene karışma.Ablan yetişkin bir kadın.Çekemiyorsa boşanabilir.

Anacim bak sana ne anlaticam
Tam 1 sene önce ailesiyle sorunlu bir cift arkadasimiz 1 2 gun sizle kalabilir miyiz dedi beraber yasiyorlar ev aldirlar eve gececekler. Benim annem meme kanseri oldu kemoterapi gorurken 15 gune cikti kalmalari. Hepimiz calisiyoruz banyolu oda verdim her aksam hazir yemege geldiler giderken ne banyoyu odayi bi toplamak temizlemek ne de o sürede bi marketten bisey almak yok. Ev kredisi ödüyorum bide bunlara baktim 15 gun
Baktim cunku iyilik yap denize at. Hesaplarinda 13 bin tl var 1 ay esyali apart tutar yasarlardi yeni eve tasincaz araba yukselticez diye başıma geldiler tabi bu son olanlari ben tam giderlerken ogrendim. Arti annemin de evi temizligi yemegi bendeydi her gün icin. Simdi cekip vursaydim tutuksuz yargilanirdim gibi geliyor insan üstü sabır ahaha

Konunuzu ve ilk yorumları okurken ammada abartılmış dedim misafir sonuçta nolacak sanki ablaya yardıma gitmeler falan şımarıklık dedim de sonraki yorumlarınızı okuyunca hak verdim şöyleki bu insanlara (enişteye tabiki dolaylı kv de) tahammül kalmamış belkide sevdiği insanlar gelse iki hafta yorgunda olsa böyle zulum gelmeyecek belki yatılı misafir sinir oldukları için iki kat yorucu oluyordur ablanızın hakkında hayırlısı olsun bu ortamda bir hayatı kendine reva görmesin

Ben pizza yaptım diyordu bunları çoluk çocuk yiyor yemek YÖK mu!!! Dedim alış biraz biz gençler böyle takılıyoruz ama nerdeeee kendi evinde 1 hafta aynı şeyi yer gelinin evinde her gün bir çeşit ister kv işte cokta şey yapmamak lazım

Misafir kavramı bence değiştirilsin. Misafire En iyi yemek, tertemiz bir ev derken enerjimiz kalmıyor. İlk zamanlar çeşit çeşit hazırlar, evi temizlemekten perişan olurdum. Artık gelen kişiye göre önceden biraz hazırlık yapıyorum ya da birlikte yapıyoruz misafirimle. Misafirperverlik keşke ettiğimiz sohbetle, gösterdiğimiz tebessümle ölçülse. Herkes daha mutlu olurdu. Ablanıza gelince de kayınvalidesi muhakkak biliyordur yemek yapmayı. Oğlunuz özlemiştir şu yemeğinizi akşama yapar mısınız gibi bir teklife hiçbir anne itiraz etmez bence.

Size noluo onu anlamadik evet evlenmemekle çok isabetli bir karar vermişsin bencede

Vala çalışırken tek derdim eve bisn önce gidip duş alıp uyumak olurdu.
Kocam extra bişey beklemedi benden ,beklese ederdim ağzına ,iştende çıkardım , 3bin zarara sokmakla tehtid ederdim.
Nedemek hem çalışcan hem eve gelip misafire yemek.
Kaldıki kp ve kv misaifr sayılmaz bizahmet yemeği kendileri düşünsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…