Nasıl yapsam?

Bende öyle düşünüyorum. Yemeği ben yapıcam demek mantıklı. Alıp gelince çok kiziyorlar hatta annem bir oncekinde bir daha yaparsan hakkımı helal etmem dedi ama eder bence

Almazsan için rahat etmeyecek. Al birkaç bir şey koy dolaba :) Böyle düşünceli olman ne kadar güzel bir şey
Teşekkür ederim valla saatlerdir nasıl yapsam diye düşünüyorum bir de onlar için birsey yapicagim zaman heyecanlaniyorum ya :))

Canim ya teşekkür ederim yakinlarda şok ve Bim var ikisine de bakarım ben. Mesela biraz sebze alsam Salça zeytin makarna bir de dondurulmuş gıdalar var ya tavuktur falan onlardan alırım hem ucuz hem idarelik :)

Aynen Can'ım
mesela bak şokta inci diye bi mantı war 2 lira, konserve bezelye 2 lira, daha bugün yedim mantıyı hepte ordan alırım. Tawukta A101 de war 2 li but 4 lira.
Bimdede makarna falan ucuz oluyo
Zaten pazarlarda ucuz bu ara

Al tabi ya kendin de zora düşme ama bursunda yatacak . Okulunu bitirde mesleğini eline al bol bol yedir ailene cok duygulandım . Bazen bende sofradan ay cok yedim şiştim der annemle babama verirdim payımın yarısı offf offf

Boş derken gerçekten zorda oldukları için boş olduğunu biliyorum canım ya.. Allah büyüktür bir yol bulucam ama bekliyorum bakalım yorumun için Sağol canım :)
Bir kacbparca biaey al yazonda bir iae gir seneyeki harcliginin en azindan bir bolumunu kazan

Onlar bizim canımız ya onlar şu an beni nasıl dusunuyorsa orda ne yiyor napiyo diye bende onları düşünüyorum.

Bir kacbparca biaey al yazonda bir iae gir seneyeki harcliginin en azindan bir bolumunu kazan
canım Allah kısmet ederse bu sene biticek okulum rahatliycaz ama bu 4 yıl nasıl geçti bir biz biliriz bir Allah. Allah herkesin çocuk okutanlarin da yardımcısı olsun

Hanımlar bugün yemeği ben yapıcam diye çıkmak istedim sakin fazla birsey alma dedi zaten kendi paramdan almama izin vermedi annem. bende çıkmadım. şimdi de surat yapıp yemek yemiyorum evde.

Annemle resmen bunun için kavga ettik ya bana verilen para fazla diyorum. Hayır diyor. Atistik baya senden çekeceğim var benim dedi bende okulu uzatiyim gelmiyim ikimiz de birbirimizi cekmeyelim dedim.

Öncelikle güzel yüreğin için seni gönülden tebrik ediyorum.Şimdilik böyle duygusallıklarla onlarında kendinin de düzenini bozma.Onlar hesap ederler.Bir an evvel okumana bak bir yerlere gel,sonra gani gani edersin belli zaten yardımını .

teşekkür ederim canım bugün biraz tartistik zaten bu konu yüzünden ama çok şükür tatlıya bağlandı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…