Nasıl yapsam?

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
İyi geceler hanımlar. Ben ailemden uzakta okuyorum. Ailemin yanına ziyarete geldim. Ay sonu olduğu için ailem de ben de maddi anlamda biraz zordaydik. Halam sağolsun bir miktar para gönderdi. Babam da ayarladı birseyler ben dönerken harçlık olarak versin diye bana ama.. Ailem zorda sanki şu sıralar buzdolabina baktım da boş geldi gözüme. Ben böyle gelip gittikçe markete uğrar birseyler alırım ev için. Her seferinde de annem babam çok kızar bana biz sana harçlık veriyoruz sen napiyosun diye. Şimdi yine aynı şeyi yapmak istiyorum yine kizicaklar diye korkuyorum. Bir yandan da diyorum acaba gidicegim gün annemin ya da babamın cüzdanına mi bir miktar para bıraksam ama onu buldukları anda anlayıp yine bana yollamalarini da istemiyorum. Başka nasıl yardımcı olabilirim acaba aileme lütfen bana sen derslerine bak ailen halleder demeyin bişeyler yapmak istiyorum. kizsalar bile market alışverişi yapsam mi ya da başka bir fikri olan var mı? nasıl yardımcı olabilirim? fikirlerinize ihtiyacım var..

Okulunu bitirip bir işe girmen onlar için en güzel hediye.
ya evet biliyorum ama su an da elimden bişeyler gelebilecek durumda. Yani elimde şu an beni 1 ay idare edecek para var ve ayrıca 15 gün sonra bursum da yaticak. Kendim de zor durumda kalmam yani bişeyler alsam. Biliyorum okulu bitirip ise girmem en güzeli ama şimdi de bişeyler yapmak istiyorum. Bunun için bir fikriniz var mı peki?

Seni decoration sokmayacak malzeme al için rahat edecekse canım.
Peynir zeytin makarna Salça patates soğan un. Alsan annen bunlarla baya bir idare eder. Durumun elverişli mi bunlar için.

Yaa yerim seni çok tatlısın hamilelikten mi nedir böle bi gözlerim doldu.diğer ay param var yeteri kadar göndermeyin dersin enazından diğer ay sana ayırdıkları para onlara kalır.senden bişey kabul etceklerini sanmam...

Dolap boş derken

Bizimki de boş zeytin vs yok azıcık oeynir bir bardak kadar süt bir iki kase yoğurt iki üç elma armut biraz da tere maydanoz var

Bu benim maddi olarak sıkışık olduğumu göstermez ama

Mevsim geçiş mevsimi biz yazlık sebze almıyoruz daha ıspanak pırasa da bıraktık dolap boş bu nedenle

Sen aileni tanırsın ama vemde alma zira sana yeniden para göndermeye yine kısacaklar

Atıyorum sen 10 tl lik peynir alırsın da onlar bu aylık 5 tl lik olanından yerler vs

Kıyamam sana :) desem de babam Allah nasip ettiği sürece her ay o parayi gonderir. Ben heralde her zamanki gibi bir mutfak alışverişi yapayım. az da olsa birseyler alayım içim rahat giderim. Kıyamam ben onlara ben okuyayım diye neler çektiler.. 2 oldu ay sonuna denk geliyor ziyaretim vaziyetler hep böyle.. Allah nasip etsin ben onlara kat kat fazlasını yapıcam ama şimdilik de bişeyler yapayım. Yorumun için de Sağol canım. Allah yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin, ailesine yurduna hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Boş derken gerçekten zorda oldukları için boş olduğunu biliyorum canım ya.. Allah büyüktür bir yol bulucam ama bekliyorum bakalım yorumun için Sağol canım :)

rica ederim, yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)
insallah hersey yoluna girer, her karanligin ardinda bir aydinlik bekler bizi
inşallah canım inşallah Allah büyüktür. Zaten nasip olursa 1.5 ay sonra okul da biticek inşallah onlara kat kat fazlasını alicam yediricem giydiricem inşallah..

inşallah canım inşallah Allah büyüktür. Zaten nasip olursa 1.5 ay sonra okul da biticek inşallah onlara kat kat fazlasını alicam yediricem giydiricem inşallah..

sunun surasinda ne kalmis ki...

hep böyle güzel kalpli kal, Allah ta senin kalbine göre versin insallah

Yeni bir tarif öğrendim, akşam yemeğini ben yapıyorum bugün deyip artan malzemeleri dolapta bırak. Bak ben geçen 3 kilo salatalık turşusunu 5 tl'ye mi ne almıştım şu bilindik ucuz marketler var ya, oradan az paraya dolu alışveriş yaparsın

Kız sana helal olsun
Walla bak takdir ettim seni
Şimdi ki kızlar o parayı alır kendine onu bunu alırdı
Ailen seni ne güzel yetiştirmiş en sewdiğim insan merhamet sahibi olandır.
Bencede yemek yapcam falan de git alışweriş yap bi arkadaşın dediği gibi şok falan çok ucuz

Allah razı olsun canım iyi dileklerin için.bazen zor zamanlar olur her aile yaşar bunu.senin yapacağın en güzel şey başarılı olman.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…