nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

bol bol dua okumanı tavsiye ederim sana.. insanı çok rahatlatıyor.. ama lütfen kendini üzme ve onu arayarak kendini ezdirme..

asla aramam artik... her sey bi tarafa acikca konusmaya bile tenezzül etmedi yaa en cok da bu acitiyo canimi.
gerci konussa da canim cicim demiycekti ki,söyledikleri yine üzücekti beni.

ben çocukta bi yanlış göremedim. biraz da kendini sorgulamalısın

bi yanlisi yoktu zaten hata bendeydi ama bu noktaya gelicek kadar büyük bisey yapmadim ve sonrasinda kendimi de yeterince sorguladim.her insan hata yapar ama bu kadarini hak etmedim ki.en azindan bitirirken acikca konusmasi gerekmez miydi.bu yaptigi dogru mu peki

Cevap cok açık ve net bu adam seni kendine yeterince bağlayana kadar ne vaadlerde ne sözlerde bulunmuş sonunda senin aklını çelmiş aynı anda gönlünüde, ve simdi is ciddiye binince ne snın oraya yerleşecek Nede is kuracak hal var, Oyuzden bu yontemi deniyor e sen zaten ona asiksin zaten gece gündüz onsuz olamadığını biliyor neden zahmet etsinki kendine, iki oyun çevirir seni ikna eder. Bence kısacası durum açık ve ortada.

en son az önce yazdigim sekilde mesajlastik ve bittigini cok acikca gösterdi bana, bitti demedi ama bitti artik biliyorum. bende hic bisey yapmiycam artik

yazışmalarını okudum, bitmesini istemiyor, yalnızca bir daha bu duruma maruz kalmamak için seni sindirmek ve kendini suçlu hissetmeni sürdürmek için duygusal şantaj yapıyor sana.
en doğru tepki sessiz kalmak olur, sessizlik hamle yapanı panikletir, hamleyi o yapmış kırılan cam eskisi gibi olur mu demiş buna ne desen şu an boşa kürek çekmek olur ama sessiz kalırsan seni tanıdığını zannettiğini sandığı için bir kaç adım sonraki hamlelerini hesaplamasına izin vermezsin bu da tedirgin eder ve hata yapmasına kozun sana geçmesine salık verir.
sessiz kal, dinlensin biraz.
ilişki bitmemiş.

peki hic mi kaybetme korkusu yok.seven bi insan 2 ay boyunca nasil bu kadar tepkisiz kalabilir ki bu kadar dayanamazdi benim bildigim.

artik hic ümidim yok malesef.sessiz kalicam tabi ki ama artik dönmiycek biliyorum.

ama insallah söyledigin gibi olurr...

baslarda bende öyle düsündüm ve emin olabilmek icin bi deneme yaptim.peki o zaman sen gelemiyosan ben gelicem senin icin her seyi yapicam dedim ve o gece eskiye döner gibi olduk,telefonla konustuk beni cok özledigini felan söyledi.sabah kalktigimizda yine suan oldugu gibi soguk davranmaya hic mesaj atmamaya devam etti.

eger beni ikna etmek icin yapsa ikna oldugumda o da eskisi gibi olurdu ama olmadi.demek ki oraya gitmemi de beni de istemiyo diye düsündüm uzaklasmaya karar verdim nerdeyse 1 hafta hic bi sekilde ne aradim sordum ne mesaj attim.sonra o mesaj atti bahaneyle.sürekli face hesabima girdi.ama son iki gündür face hesabima da girmiyo artik

ve isin ilginc yani aylar önce face sifrelerimizi ayni yapmistik.yani suan kullandigi sifre benim ad soyadimin bas harflerini ve dogum tarihimi iceriyo...ben o sifreyi coktan degistirdim hatta üzerine bi kac sifre daha degistirdim ama o hala bana özel bi sifreyi kullaniyo.

niye korksun?? kaybetmeyeceğinden emin ki ve kaybetmeyecek değil mi :))
biraktıgı yerdesin :)
:)) hayatım haklısın iki ay uzun bir süre ancak senin ders alıp bir ömür boyu aynı hayatı yapmaman için kısa bir zaman dilimi
bitirmek isteyen ilsan bilmiyorum demez, bilmiyorum tepkisinin açılımı " daha ilişki bitmedi ama zamana ihtiyacım var" şeklindedir.
sonlandıracak adam katî surettle noktayı koyar sürümcemede bırakmaz
senden adım bekliyor biraz üstelemeni istiyor aklınca cezalandırıyor seni
sabret şekerim sessizlik en büyük savunma : )

cok fena ümitleniyorum böyle seyler duyunca:) yüzümde sapsal bi gülümsemeye sahibim suan:)
az önce agliyodum,simdi bunlari okuyunca gülmeye basladim,ask nelere kadir...
Insallah söyledigin gibi olur canim,bunu o kadar cok istiyorum ki...

ama ben 1 hafta boyunca hic mesaj atmadim aramadim hic bi sekilde iletisim kurmadik.sonra o mesaj atti ben yine umursamaz davrandim.bi sekilde kaybetme korkusu olusmaya baslamaliydi bence.cünkü hep bi sekilde bittigini kabullendim imaji yarattim,eski sevgilimin buraya döndügünü ögrendi ve normalde bunu o kadar cok büyütürdü ki ismini telaffuz etmemden bile rahatsiz olurdu.ayni isimli baska birine bile o isimle hitap etmeme kizardi kavgalar ederdik.sonra mahalleden bi erkek arkadasima sinir oldugundan bahsetmistim,onunla faceden gece yazisiyoruz bunlari da gördü. yani cevremde erkeklerin olmasi bile korkutmuyo onu.

halbu ki az önce mesajlastigimizda bile sen yabanci bi erkekle gece yarisina kadar yazisiyosun dedi.yani rahatsizmis gibi göründü ama rahatsizsa önlem almaya calismasi gerekmez mi?

hayatım, tabiki korku yaratman gerekli ancak eski arkadaşlarında iletişim halinde olman ve bunu onun görmesi kıskançlıktan ote soyle bir sonuç dogurur ki bunu erkek mantıgıyla bakarak soyluyorum tecrubeyle sabıt :

"ulan suna bak ayrıldıgımız daha kesın degıl kalkmıs yazısıyor mılletle vay be neymıs haberım yokmus hemen buldu baskasını" seklınde olur neden bılıyo rmusun cnku onların acıyı atlatma mekanızmaları gelısmedıgı ıcın hemen somut olarak bundan kurtulmak ıcın baskalarını deneler herkeslerı de kendılerı gıbı sanırlar
sen bu atagınla hata ediyorsun kanımca cunku bılıyorsun toplumun bakıs acısını " hemen fıngırdedı" olur kı kım olursa olsun basıt ılkel durtulerle dusunur
madem bunu gordu sımdı tavsıyem bır kac gun ortadan kaybol face e gırme senden haber alamasın ve dusunsun acaba onunla mı gprusuyor vs re dıye ama bılemesın ıspat edemesın ıcı ıcını yesın panıklesın hata yapsın elıne dussun
tatlım merak cok fena bır duygu hele ki bir erkek için
sabret azıcık : ))

karyatid seni iliski kocum ilan ediyorum

dün gece sifremi degistirdikten sonra face e girdim.bi süre sonra o da girdi cevrim ici oldu,normalde hic cevrim ici olmaz.bi girip bakar oyununu oynar cikar.onun face ine girdim baktim kimseyle de konusmuyo ama cevrim ici duruyo öyle.sonra cikti.benimde cok uykum gelmisti uyudum.

simdi uyandim ve gece 2 de bir sürü mesaj atmis. sen sifreni mi degistirdin yazmis.cevap alamayinca sana diyorum hep face le ilgilenecegine bide telefonuna bak yazmis.ayni seyleri whatsapden de yazmis..ben simdi cevap veriyim mi vermiyim mi? ya da ne yaziyim?

teşekkür ederim tatlım da haddim değil ne demek : ))

gördüğümüz üzere nişanlın paniklemiş ve hata yapmaya başlamış
güzellll : ))
naçizane fikrimi söylüyorum, zamanlama şu anda ise biraz bekle derim ama eski ise cevap yazabilrsin kısa ve net yanıtlar ver ki yeterli olmasın ve soru sorma ihtiyacı duysun, mesela şifreni değiştirdin mi sorusuna sadece evet diyerek yanıtla derim bence

yok yok iyi oldu böyle:) isin kötüsü sen forumda yokken mesaj gelince ben ondan daha cok panik oluyorum simdi ne yazicam diye:))

mesaji gece yazmisti ben uyudugum icin sabah gördüm ama hemen yazmadim.ögleden sonra yazdim,ve hala mesajlasiyoruz ama hala anlamiyorum neyin pesinde...mesajlari da yaziyorum simdi bakalim siz ne anliycaksiniz...

-evet degistirdim.

+neden degistirdin

-yaptiklarimdan farkli anlamlar cikariyosun ve bu hic hosuma gitmiyo

+neden degistirdin iste bi sebebi olmali. ben degistirmedigime göre bi sebebim yok sen neden degistirdin?

-seni aldatiyorumya o yüzde görmemen lazim yazdim.

+ya sen onu birak da neden degistirdigini söyle bana yazdi.

-seninle bunu konusmama gerek yok.senin de sormaya hakkin yok zaten.istedigin gibi düsünmeye devam et.nasil olsa bundan da bi anlam cikarmissindir.benim söyleyecek biseyim yok.

+neden degistirdigini söyleyemiyosun kiviriyosun.sifreyi neden degistirdiginin aciklamasini yapamiyosun.

-aciklama yapmak zorunda degilim cünkü.

+neden degistirdin peki durup dururken

-bu seni neden ilgilendiriyo benim sifrem sonucta.

+neden degistirdigin ilgilendiriyo beni

-dedim ya her yazismamdan farkli anlamlar cikariyosun sinir oluyorum.en iyisi böyle.

+yoo en basindan beri onunla(mahalledeki en yakin erkek arkadasimdan bahsediyo) o sekilde konusuyodun bende ayni tavri sergiliyodum.senin ben olmadigimda gece 3 e kadar onunla konusman sifreyi degistirmene sebep oldu bunu söyleyemiyosun.korkma söyle 3 e kadar konusabilirsin ama sifreyi degistirmene gerek yoktu yani.

-kimseden korktugum yok. hep ayni sekilde konusuyosam sende hep ayni tavri sergiliyosan degisen bisey yok demektir.bundan sonrasini da görmeyiver cok mu önemli.

+bundan sonraki yazismalari görmezsem benim icin hic iyi olmiycak.

-neden

+cünkü sifreyi degistirmen icin hic bi neden belirtmedin (yine basa döndük)

-sana bi neden belirtmem gerekmiyo ki

+neden daha önce bana sifreni verdin o zaman

-sen istemistin

+simdi yeni sifreni neden vermiyosun

-cünkü artik eskisi gibi düsünmüyorum

+neyi eskisi gibi düsünmedigini anlamadim

-bosver gecelim artik bunlari

+yok gecmeyelim ne düsünüyomussun söyle bi

-suan biraz isim var (isim felan yok aslinda)

+ne isin var nerdesin sen

-(uzun süre yazmadim) kac defa söyledim anlamiyosun ki

+sifreni degistirmeni gerektirecek hic bisey söylemedin.

-söyledim.arkadaslarimla olan yazismalarimdan farkli anlamlar cikarman beni rahatsiz ediyo.bu sebeple degistirdim.

+simdiye kadar neden degistirmedin de simdi degistirdin

-cünkü bunu dün bana aksam söyledin bende dün aksam degistirdim zaten

+yoo en basindan beri o cocuktan rahatsizlik duyuyodum her zaman da söyledim sana ama nedense dün aklina geldi degistirmek (bu arada sanki tek sorunumuz o arkadasimmis gibi davraniyo.halbuki önceden bu kadar da sorun etmedi sadece samimiyiz diye kiskandigini hissediyodum ama bunun disinda bisey yoktu)

-rahatsizlik duydugunu söylemis olabilirsin ama benim yoklugumda ona yönelmissin dememistin daha önce.bunlari söyleyerek bu zamana kadar bana hic güvenmedigini göstermis oldun.hem sen demedin mi kiminle konusursan konus banane diye..simdi sifremi degistirmem seni neden bu kadar rahatsiz ediyo ki..

+cünkü gece 3 lere kadar konusmaya basladigin biriyle her gece konusmaya devam ediceksin o yüzden benim görmemi istemiyosun.

-ya sen ne demeye calisiyosun. madem böyle bi süphen varsa o zaman ne isin var benimle.sende bayan arkadaslarinla konusuyosun ama ben neden art niyet aramiyorum.fazla olmaya basladin artik.ben sana hic biseyi aciklamak ya da ispatlamak zorunda degilim. hem hic bisey eskisi gibi olmaz deyip uzaklasiyosun hem de gelip hesap soruyosun.ben ne yaptigimi biliyorum icim de cok rahat.senin sacmaliklarina cevap vermiycem artik.seviyorum diye böyle cirkin seylerle ugrasicak degilim.beni kendi halime birak sende napiyosan yap.

+ben her gün konusmuyorum ki 3 lere kadar (takildi)

-bak sen suan bi bosluktasin benimle oyalaniyosun.yarin hayatinda biri olsa ben aklina bile gelmem.zaten annen sana yakinda bulur münasip birini.annenlerin alt katinda mutlu bi yuvaniz olur.karina da face hesabi actirmazsin ya da kimlerle konusacagini sen belirlersin o da hic sözünden cikmaz.mutlu mesut yasarsiniz.daha benimle ugrasmana gerek yok mutlu günler seni bekliyo

+sen nasil konusuyosun öyle ya.bu cesareti nerden buluyosun.ben o hakki vermiyorum sana.dogru dürüst konus kimseye laf atma. (annesini mi korudu müstakbel karisini mi bende anlamadim)

-olacaklari söylüyorum

+olacaklari Allahtan baska kimse bilemez.

-hosuna gitmeyen seyler duymak istemiyosun sende öyle konusmiycaksin benimle. ben ne yaptigimi biliyorum kimsenin yoklugunda baskalariyla doldurmuyorum hayatimdaki boslugu.

+belli gece 3 lere kadar naptigin

-suan neyin cabasindasin anlamis degilim.tamam ben kötüyüm güvenilir degilim istedigin gibi degilim ve senden hic bi beklentimde yok aramiyorum sormuyorum mesaj atmiyorum.sen niye benimle ugrasiyosun hala? güvenmiyosan cek git o zaman nedir yani

+benim bi yere gittigim yok.

-edebinle kal o zaman.benim tepemi attirma (gaza geldim bi an)

+attirirsam nolcak (benim babam senin babani döver moduna gecicek birazdan)

-attirmasan daha iyi olur

+attirdim say

-hosuna gitmeyen seyler duyarsin

+söyle o zaman cekinme

-söyledim zaten.yeterli olmustur umarim

+peki ya ben bi agzimi acarsam sen napicaksin (altinda bisey arayip ne söyliyceksin ki dememi bekledi)

-acabilirsin sorun degil

+ben hakedene hakkini veririm hakkin olan neyse onu alirsin merak etme.

-tehdit mi bu

+hayir tabi ki

-sorun yok o zaman

+(5-10 dakika yazmadi) sorun sifre zaten

ben daha bisey yazmadim

tek tek okudum ve karsında urkek ve tedırgın bır erkek var artık
boyle yapıyor cunku :
kendisi iki aylık bir surecte senı armayarak veya az arayarak burnunun surtmesı ıcın ugrastı sana ders verdı ve cezalandırdı
ancak bu ceza bu surenın uzun olması sebebıyle maksadını asınca senın face de eskı arkadasların ıle konusman ona karsı duydugun bazı duyguların degıstını gosterdı bu da onun panıklemesı sonucunu dogurdu

ancak sana ustun egelebılmek ve yaptıgını haklı cıkarmak ıcın suclaması gerekıyor ve kesın bellı olmamıs bır durumda yanı nısanlılıgınız surerken senın eskı arkadasında konusman erkek mantıgında ne gıbı dusunceler uyandıracagını oncekı mesajımda belırtmıstım, bu da onun elıne koz verdı ve bunu degerlendırdı, senı yaptıgın bu sohbetler ıcın suclayıp kendını kotu hıssettırıp yola gelmenı boylece o ıkı aylık surecı ya da ozurlerını sorgulamandan kurtulup kaldığı yerden başlayacak, yanı bu senın yaptıgın muhabbet onun ıkı aylık uzak kalmasını sılecek, yasattıgı uzuntu unutulacak cunku sen kendını savunmaya kalkarsan roller degısılır burada madur olan sensın kozu kullandırma.

sımdı gelelım nasıl davranabılırsın?
nacızane fıkrım cok acıklama yapma, konustukların tamamen bırbırınıze karsı ustun gelme cabası, sen ne kadar uzun cumleler kurarsan o kadar sohbet ıcınden cıkılmaz hale gelır, su an bu durum uygun degıl basıt ve yuvarlak cumleler kur kendı dusunsun kafası karıssın, her kafası bulandıgında cozebılmek ıcın sana gelecek cunku

mesela bır ornek :

o : şifreni neden değiştirdin?
ben : değiştirdim, bilmiyorum, bir amaç gütmedim.
gibi basit ve yuvarlak kesin anlam içermeyen cümleler...

an itibariyle kendisi de face sifresini degistirmis bulunuyor...hadi bakalim hayirlisi...

icimde o kadar cok sey birikmis ki o bi harf yazsa ben onlarca cümle yaziyorum,icimde ne var ne yok döküyorum iste.ama haklisin biraz kafasinin karismasi gerek.zaten simdilik mesaj da atmiyo bakalim ne olucak böyle...

bide aklime bi ihtimal daha geldi. benim arkadasim olan bi kuzeni var ama aralari cok iyi degil aileler arasi bazi problemleri var.bu nedenle arkadasim ve ailesi bizim iliskimizi biraz kiskaniyo gibiydi.ben erkek arkadasimin oldugu sehire gitmeyecegimi hep söylerdim o arkadasim ve ailesi de bunu bilirdi,ama erkek arkadasim ailesine bu sekilde anlatmadi hic.okul yoluyla buraya gelip burda isini ayarlayip geri dönmiycekti.is yoluyla olursa kendi ayaklarinin üzerinde durmasi babasini da mutlu edermis öyle söylüyodu kendisi.gercekten de aile yapilari öyle yani babasi okul ve is konusunda cok acik ve rahat.yurt disina bile gitmelerini ister.

ama su asamada erkek arkadasim daha okulunu bitirmedi ve eger bitirmezse muhtemelen yine ayni yerde yasamaya devam edicek hakli olarak babasi buraya gelmesine karsi cikicak suan.ve o arkadasim bütün akrabalarina erkek arkadasimin buraya yerlesmeyi planladigini anlattiysa erkek arkadasimin annesinin kulagina da gitmistir,zaten arkadasimin da amaci budur bu yüzden yapmistir yapmissa.erkek arkadasimin annesi de babasina söylemistir,babasi da net yorum yapmistir olmaz demistir.erkek arkadasim annesinin söyledigini o kadar önemsemez ama babasi söylemisse olay biter ikiletmez hic.simdi böyle bi durumda bunu bana aciklayamaz.o yüzden de böyle bi tavir takiniyo olabilir diye düsündüm.cünkü ben onu biliyorum yani sirf cezalandirmak icin iki ay sabredemezdi o.cok garip davraniyo ne bitiriyo ne devam edebiliyo.sanki hep ikilemde ama bi insan bu kadar da soguyamaz ki.soguduysa da bitirir gider.bir sürü ihtimal geliyo aklima ama hic birinden emin olamiyorum ki. suan senin söyledigin ihtimale inanmak istiyorum cünkü bu ihtimal hosuma gidiyo..

bu arada hep nisanlin diyosun sanirim Allah söyletiyo:)) cünkü biz henüz o asamaya gelemedik..

gerci bu kadar seyin üzerine yeniden eskisi kadar güvenip devam edebilicek miyim onu da bilmiyorum.sanki biseyler kirilip döküldü telafi olmiycak gibi. ama onu tek basina düsündügümde her seyiyle tam istedigim gibi biri ve cok seviyorum vazgecemiyorum.hep derdim Allah gönlüme göre verdi diye.bi tane bile olumsuz özelligi yoktu bana göre.suan bile beni o kadar üzüyo sinirlendiriyo ama yine de hakkinda hic kötü düsünemiyorum.

cok karmasigim cook...

şifresini değiştirmesi öfkenin getirisi bir hamle
böylece sana savaş ilan etmiş aklınca çünkü o konuşmalar neticesinde orada olduğunu ve beklediğini söylemesende muhabbetinle gösterdin
yani sen onun bıraktığı yerde olduğunu ona ispatladın ve rahatladı bilinçaltında
ve savaş çanlarını şifreyi değiştirmekle çalımış bulunuyor
ancakkk yine nacizane fikrim su an ıcın kaybol ortadan ne face e gir ne de senden haber alsın gorunme cunku sıcak savas olması için mucadele verecegı kısı karsısında olmal gerekır ı eger sen yok olursan neyi kime karsı surdurecek yanı dusunsene yalnız bır savascı :))

sımdı dıger anlattıgın mevzuları benım bılmem olanaksız ve su da var tabıkı ıkı ay sesszı kalan bır kısı destek gorup etrafından yardım alıyordur ve erkeklerın duz mantıkları kolay yonlendırılır

yıne nacızane fıkrım somut adımlar at ve kafanda kurgulamayı bırak o olabılır bu olabılır dusuncesı senı asıl amactan uzaklastırır bız sonuca bakarak hareket edıyoruz kuramlarla degı,l degıl mı tatlım : ))
zıhnın acık olsun
o zıhne ıhtıyacın var cunku

off cok heyecanlaniyorum böyle:))

nacizane fikirlerinle bana cok iyi bi desteksin suan.cok tesekkür ederim ilgin icin.böyle anlarda insan yaninda birileri olunca kendine daha fazla güveniyo.ve bazen hic tanimadigi bi insanin destegine ihtiyac duyabiliyo...yalniz birakmayip yorum yapan herkese ve sana tekrar tesekkür ediyorum canim..

bende cevrim disi oldum hic bisey paylasmiycam ve hic cevrim ici olmiycam.belki de sifresini degistirdigi icin ona mesaj atmami bekliyo neden degistirdigini sorucam o da bana sende degistirdin diycek akli sira.ama mesaj atip sormiycam tabi ki.

cok fena savasiyorum suan:) gazamiz mübarek olsun

gazan mübarek olsun şekerim
bizler senin yanıdayız, soğukkanlı olman her şeyi lehine çevirir
allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun : )))

bu arada niye nişnlı dedim inan ben de anlamadım
hakikaten Allah söyletti galiba : )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…