nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

bunun nedeni birçok şey olabilir ama bence bi erkek seviyorsa elinden gelen herşeyi yapar sevdiği kızı kaybetmemek için.. anlıyorum seni yaşanmışlıklar var hayaller var alışkanlıklar var.. ama bi erkek kendini bu kadar naza çekmemeli.. sen ona bir adım attın hatta çok adım attın devamını da o getirmeliydi diye düşünüyorum..

cok haklisiniz....
neyse ki artik bende hic bisey yapmiyorum zamana biraktim her seyi..
sadece kücük bisey bile olsa hemen kendimce anlamlar cikariyorum iste...

senin face hesabına mı giriyor ? şifreni değiştir giremesin eğer öyleyse. meraktan giriyor olabilir ama seni değil hani ne var ne yok gibisinden. taviz verme tavrından bence. kesinlikle mesaj atan arayan sen olma. dediğim gibi senin adresine giriyorsa da şifreni değiştir ki ciddiyetini görsün

cok haklisiniz....
neyse ki artik bende hic bisey yapmiyorum zamana biraktim her seyi..
sadece kücük bisey bile olsa hemen kendimce anlamlar cikariyorum iste...

hiçbişe yapmamaya devam et bence.. seviyorsa dayanamaz harekete geçer zaten.. geçmezse de kendi yolunu çiz..

aslinda face benim icin cok önemli degil yani gizliycek biseyim yok arkdaslarim bile bilir sifremi.
onun girmesinden de rahatsizlik duymuyorum hatta hosuma gidiyo belki beni merak ediyodur diye düsünüyorum.

sifremi de degistirecektim ama söyle düsündüm.bu aralar zaten eski erkek arkadasimla ilgili süpheleri var ve sifreyi de degistirirsem altinda baska seyler arayip hakkimda yanlis düsünebilir.bu saatten sonra aramiz düzelmeyecekse bile hakkimda yanlis seyler düsünmesini istemem.

face de kendi halimde mesajlarim var bi sekilde hayata devam ettigimi görüyo arkadaslarimla mesajlasiyorum okuduguna da eminim. biraz umursamadigimi düsünsün istiyorum face de elimde büyük bi nimet bunun icin.
onun disinda hic bi sekilde taviz vermiyorum,vermiycem de. buna emin olabilirsin:))

hmm aslında arkadaşlarınla konuşmalarını görmesi iyi oluyor bi yandan . hiç ondan bahsetme bari bozulsun biraz

evet suana kadar hic ondan bahsetmedim..

hatta uzun zamandir görüsmedigim bi arkadasimla konusurken hayatinda biri var mi diye sordu bende ne var ne yok dedim:))

ve suan ben mahalleden bi erkek arkadasimla faceden yazisiyorum. cocukluk arkadasim ayni mahallede dogduk büyüdük okula birlikte gidip geldik ve kardesim gibi severim ama erkek arkadasim ona sinir oluyodu..suan biz yazisirken o da benim hesabima girdi :)) bende arkadasima söyle yazdm: burdan hesabima giren kisiye seslenmek istiyorum: lütfen hesabimdan cik!! yazdim :)) sonra da cikti..

ama suan ne konustugumuzu merak ettgine eminim. cünkü arkadasim tam yaziyo daha ben pencereyi acmadan o aciyo hemen.bende onun oturumunu kapattim ayarlardan:)) catlasin simdi

neden erkekler naza cekmesin kendinlerini? onlarında duyguları var onlarda bırseylerden sıkılıyorlr onlarda duzen istiyorlar hayatta...
canım ben nerdeyse butun mesajları okudum bir arkadasında dediği gibi kacma sırası ona gecmıs. sen bu zamana kadar alısmıssın ya kavga edersiniz sen ayrılalım der o yalvaırır senın egon tatmın olur barısırsınız falan. inan dediklerinin okadar benden ve yakın ki. ve sen bu ilişkiye devam etmek istiyorsan kos cunku kovalama sırası sana geldi sen gene eskisi gibi olmak isityorsan eskı sıcaklıgınıza geldiğinde yavas yavas kosmaya baslaman lazım. birden değil ama yavas yavas. gercekten istiyorsan onu suan sana ne yapması hosuna gidecekse onu yap. buda benm yorumum tabi. senınde kacman suan sadece koparır ve bence gecen zamana yazık olur

en basta bende senin gibi düsündüm ve bunu ona da acikca söyledim. ben bitti dedigim zamanlarda sen hic pes etmedin simdi bende pes etmiycem.sen nasil pesimden kostuysan bende kosucam dedim ama o benim gibi degildi.gercekten istemedigini gözüme soktu her defasinda..

bi cok seyi buraya yazdim ama bi o kadar da yazmadiklarim var.ama sunu söyleyebilirim ki 2.5 yil önce tanidigim kisi bu degil.gece ben uyumadan uyumazdi,benimle konusmadan duramazdi,konusamadigimiz zamanlarda mesaj atardi,sabah uyanir uyanmaz beni arardi güne sesini duyarak baslamak istiyorum derdi,gece uyurken kulakliklarimizi takip uyurduk telefonu yine kapatmazdi ve bunlari kendisi isterdi yani ben isteyip de bunaltmadim hic. bunlarin disinda bi bayan neyin eksikligini duyarsa hepsini yasatti bana.yaptigi sürprizler,beni ne kadar düsündügünü her anlamda belli etmesi ve daha bir sürü sey.

cok da kiskanc bi insandi.her sabah kendi hesabindan önce benim face hesabima girer bakardi.cevremdeki bütün erkeklere sinir oldugunu hissederdim ama o kadar olgun davranirdi ki hic skmazdi kizdigini belli etmemeye calisirdi.ama kiskancliktan neler yaptigini da biliyorum cünkü beni kaybetmekten cok korkuyodu.ya seni biri istemeye gelirse ailen de mantikli yaklasirsa gibi korkulari vardi hep.

son olaylardan sonra hic kaybetme korkusu kalmadigini farkettim.kendisi de acikca söylüyo zaten.bende bi rahatlik var artik eskisi gibi degilim diyo.yeni tanismis gibi her an her dk konusmaya mesajlasmaya gerek yok diyo.bu dogru bisey ama onun böyle düsünebilmesi sasirtici.hatta ben aramadan hic aramiyo olmasi daha bi sasirtici.face hesabima günlerce hic girmiyo. ben sana güveniyorum sen asla baska birini düsünemezsin neden kaybetmekten korkayim ki diyo.bi insanin bana güvenmesi cok güzel bisey ama sunu da biliyorum ki kaybetme korkusu olmayanin kazanma cabasi da olmazmis.

ben ne kadar kostuysam o da bi o kadar kacti ama hic istemem yan cebime koy havalari yoktu yani acikca istemedigini gösterdi,yoksa pes etmezdim kosardim.

simdi sali aksamindan beri hic bisey yapmiyorum ve ne hikmetse 2 gündür face hesabimdan cikmiyo...

dün aksam mahallemizde bi kina gecesi vardi bende bos durmadim hemen faceden paylastim bunu :) uzun bir aradan sonra mahalle dügününde olmak ne hos yazdim.durumu bilen en yakin kiz arkadasim zeynep de altina yaptigi yorumlarla olayi daha bi istedigim hale getirdi. mahallede cok sevdigim bi erkek arkadasim var, ismi caner. bu arada zeyneple canerin de arasi cok iyi ve zeynep canere badi der hep.yoruma da yazmis ki beni de götürseydin ya dügüne. bende dedim ki bu kina gecesi ama yarin dügün var seni ona götüreyim.zeynep de badim de gelsin hep beraber gidelim,bi tarafimda sen bi tarafimda o horon daha bi zevkli olucak yazmis. bende dedim ki o gelmezse ben zaten gitmem onsuz olur mu hic...sonra caner de geldi yorum yapti ve bunlari erkek arkadasim da gördü tabi ki...
simdi dügüne birlikte gidecegimizi de anladi ve caner le gece 3 e kadar faceden yazistik.ama beni cok güldürüyo ve hep espirili bi yazisma ama bi taraftan da ben bu yazismayi cok iyi degerlendirmeye calisiyorum..
mesela yazisirken erkek arkadasim da girince bildirim geldi bende dedim ki suan yine biri face hesabima girdi.caner de diyo ki kim biliyo senin sifreni.bende kim bilmiyo ki bi sen bilmiyosun dedim.niye herkese veriyosun dedi.herkese vermedim ya iki kisi biliyo sadece dedim.kim onlar dedi.bende sanane:) dedim. yoksa sevgilin var da bana mi söylemiyosun dedi. sence iki tane sevgilim olabilir mi dedim.neden olmasin dedi.peki o zaman iki tane sevgilim var ve ikisine de sifremi verdim dedim.ama bunlar bol gülücüklü konusmalar yani espiri oldugu belli ama bi taraftan da bunlari okudukca kafasi karisicak sinir olucak biliyorum cok merak edicek...zaten bütün gece boyunca cikmadi yazismalari okudu hep.gece 2.46 da girdi cikti.bende 3 de ciktim.simdi kalktim ilk isim bakmak oldu ve gece 3.30 da yine girip bakmis.o kadar merak ediyo yani. vuuuhuuuuuuu

merak edicek canım kolaymı vazgecmek hiç birşey olmasa alıskanlık var ve emın ol bundn kurtulmak daha zor. onun sevdiğine senn onu sevdiğine emınsen askının pesınden kos derım ınan daha sonra kolay yakalanmıyor.

Son düzenleme:

ben onu cok sevdigime eminim ama onun beni sevdiginden emin olamiyorum ( sevgim bitmedi diyo ama davranislarinda bunu göremiyorum.

bi emin olabilsem zaten her seye katlanicam ve asla birakmiycam ama emin olamiyorum ve beni sevmiyosa da ben üzerine gittikce iyice soguyacak nefret edicek belki.

canım yakın mı oturuyorsunuz birbirinizee?

Peki siz ayri misiniz? yoksa hala beraber misiniz?

bende bilmiyorum ki :s

net bi ayrilik konusmasi yapmadik.sadece son bi tartismadan sonra ben sana daha bisey söylemiyorum dedi ve o günden beri de gercekten hic bisey söylemiyo sagolsun...
ne o arayip soruyo ne de ben. ama bitti de demedi bende demedim.ne durumdayiz bende bilmiyorum.

anladığım kadarıyla hala aramadı.. bazen vazgeçmek gerekiyor.

malesef hayir

zaten ayrilik nedenlerimizden biri de oydu.en basinda da anlattigim gibi farkli ve uzak sehirlerde yasiyoruz.

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

demiş can yücel sen elınden geleni yaptıgını dusunuyorsan vazgecme zamanıdır canım

Bencede bu iliskiden artik bisey olmaz gibi görünüyor
Hem uzak
hemde annesi seni kabullenmemisse
bu is hic olmaz
ayrica adamdaki rahatliga bak ya, sevgilimisin degilmisin belli degil
hic umursamiyor aramiyor sormuyor
böyle iliskimi olur ???
bence tavrini net koy,
bu is bitsin, sende daha fazla arafta kalma,
net bir olay olsun kafanda,
ve emin olki sen onsuz daha mutlu olacaksin

adama bak yaa,
elinin altinda olmadigini bilsin!!!

adam ilişkinin yükünü omzuna almamak için senin bitirmeni bekliyor resmen.. bittiyse daha fazla kurcalayıp kendini aşağılatma bence iki türlü de üzüleceksin nasıl olsa.. bence ayrıl, arama, sorma... o muhtemelen tekrar peşine düşecektir tarzı yorumlar olmuş ama sana bu şekilde geri dönerse bil ki boşluğa düşmüş olduğundandır... ve ne yazık ki aynı şeyleri tekrar yaşamak durumunda kalacaksın. ayrıl, bir süre üzülürsün sonra mutlaka karşına sevebileceğin, güvenebileceğin birileri çıkacaktır er ya da geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…