zaten artik onunla mutlu olamayacagimi cok iyi anladim.
ailesiyle de yapamiycam biliyorum
o yüzden düzelmesini de istemiyorum artik ama yine de onu cok seviyorum.
kendi hayatima bakiyorum artik egitim is hepsi bir arada kendimce planlar yapiyorum böyle yavas yavas unutucam ama yine de bi ümit iste kendi kendimi kandiriyorum bazen. belki her sey düzelir beni yeniden sever mutlu oluruz diyorum. bu da gecicek insallah.
ama neden hala face hesabima giriyo peki?
cok haklisiniz....
neyse ki artik bende hic bisey yapmiyorum zamana biraktim her seyi..
sadece kücük bisey bile olsa hemen kendimce anlamlar cikariyorum iste...
senin face hesabına mı giriyor ? şifreni değiştir giremesin eğer öyleyse. meraktan giriyor olabilir ama seni değil hani ne var ne yok gibisinden. taviz verme tavrından bence. kesinlikle mesaj atan arayan sen olma. dediğim gibi senin adresine giriyorsa da şifreni değiştir ki ciddiyetini görsün
aslinda face benim icin cok önemli degil yani gizliycek biseyim yok arkdaslarim bile bilir sifremi.
onun girmesinden de rahatsizlik duymuyorum hatta hosuma gidiyo belki beni merak ediyodur diye düsünüyorum.
sifremi de degistirecektim ama söyle düsündüm.bu aralar zaten eski erkek arkadasimla ilgili süpheleri var ve sifreyi de degistirirsem altinda baska seyler arayip hakkimda yanlis düsünebilir.bu saatten sonra aramiz düzelmeyecekse bile hakkimda yanlis seyler düsünmesini istemem.
face de kendi halimde mesajlarim var bi sekilde hayata devam ettigimi görüyo arkadaslarimla mesajlasiyorum okuduguna da eminim. biraz umursamadigimi düsünsün istiyorum face de elimde büyük bi nimet bunun icin.
onun disinda hic bi sekilde taviz vermiyorum,vermiycem de. buna emin olabilirsin:))
bunun nedeni birçok şey olabilir ama bence bi erkek seviyorsa elinden gelen herşeyi yapar sevdiği kızı kaybetmemek için.. anlıyorum seni yaşanmışlıklar var hayaller var alışkanlıklar var.. ama bi erkek kendini bu kadar naza çekmemeli.. sen ona bir adım attın hatta çok adım attın devamını da o getirmeliydi diye düşünüyorum..
neden erkekler naza cekmesin kendinlerini? onlarında duyguları var onlarda bırseylerden sıkılıyorlr onlarda duzen istiyorlar hayatta...
canım ben nerdeyse butun mesajları okudum bir arkadasında dediği gibi kacma sırası ona gecmıs. sen bu zamana kadar alısmıssın ya kavga edersiniz sen ayrılalım der o yalvaırır senın egon tatmın olur barısırsınız falan. inan dediklerinin okadar benden ve yakın ki. ve sen bu ilişkiye devam etmek istiyorsan kos cunku kovalama sırası sana geldi sen gene eskisi gibi olmak isityorsan eskı sıcaklıgınıza geldiğinde yavas yavas kosmaya baslaman lazım. birden değil ama yavas yavas. gercekten istiyorsan onu suan sana ne yapması hosuna gidecekse onu yap. buda benm yorumum tabi. senınde kacman suan sadece koparır ve bence gecen zamana yazık olur
merak edicek canım kolaymı vazgecmek hiç birşey olmasa alıskanlık var ve emın ol bundn kurtulmak daha zor. onun sevdiğine senn onu sevdiğine emınsen askının pesınden kos derım ınan daha sonra kolay yakalanmıyor.
ben onu cok sevdigime eminim ama onun beni sevdiginden emin olamiyorum( sevgim bitmedi diyo ama davranislarinda bunu göremiyorum.
bi emin olabilsem zaten her seye katlanicam ve asla birakmiycam ama emin olamiyorum ve beni sevmiyosa da ben üzerine gittikce iyice soguyacak nefret edicek belki.
Peki siz ayri misiniz? yoksa hala beraber misiniz?
canım yakın mı oturuyorsunuz birbirinizee?
ben onu cok sevdigime eminim ama onun beni sevdiginden emin olamiyorum( sevgim bitmedi diyo ama davranislarinda bunu göremiyorum.
bi emin olabilsem zaten her seye katlanicam ve asla birakmiycam ama emin olamiyorum ve beni sevmiyosa da ben üzerine gittikce iyice soguyacak nefret edicek belki.
malesef hayir
zaten ayrilik nedenlerimizden biri de oydu.en basinda da anlattigim gibi farkli ve uzak sehirlerde yasiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?