gazan mübarek olsun şekerim
bizler senin yanıdayız, soğukkanlı olman her şeyi lehine çevirir
allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun : )))
bu arada niye nişnlı dedim inan ben de anlamadım
hakikaten Allah söyletti galiba : )
canım bizde durum sessizlik..ama ben sessizleştikçe merakı artıyor facebookta çok sık takılan bi insandı şimdilerde girmiyo desem yeridir bende girmiyorum bi haftadır sırf merak etsin diye çünkü beni takip ediyordu önceden dısarıya cıkar arkadaslarıyla takılırdı haberini aldım eve kapanmış.erkekleri çözmek çok zor.amaç cezalandırmak ama ortada yenilir yutulur cinsinden büyük bi hatamız yok anlamadım gitti.
bence bunlar hep mesafeden oluyor.. yanyana olsanız aslında bunlar ne kadarda saçma gelir size.. sorun olarak bile görmezdiniz.. bi görüşseniz herşey düzelebilir..
erkekler kızlara oranla daha acımasız ben umudumu kaybettim ..
onun bi ara kontörü yoktu gidip attırmıştım. gecenin üçünde parasını vereyim yarın diye mesaj atmıs bende sabah cevap vermedim çünkü parayı almak istemedim hey kime diyorum ben diye mesaj atmış. bende yüzümü görmek istemiyosan git dedim ihtiyacı olana ver o parayı ben istemiyorum tamam dedi . sonra kendinden nefret ettirmeye devam et yazmış bende ona sunu söyledim sussamda nefret ediyosun konussamda ben napayım dedim istemiyorum bitti artık dedi baskasına falan mı aşık oldun bi insan kıskandık kısıtladık diye bu kadar cok nefret etmez ortada ihanet yok yalan yok dedim kendini iyi tanıttın sıktın bunalttın dedi ve mesajın devamı gelmedi.. Ama ahım var bana yaptıklarının yanında rahat bir gün yüzü bile görmesin.
evet zaten ayni sehirde yasiyo olsak evlilik acisindan da problem yasamiycaktik belki.
ama suan bu durumdayken görüsmeye gelmez ki...((
evet o yüzden de giderek çıkmaza doğru ilerliyorsunuz malesef..
malesef( ama yapacak bisey kalmadi artik...
sen elinden geleni yaptıysan için rahat olsun.. tamam kendimizden ödün vermeliyiz ilişki için ama o da bir yere kadar.. (ödün vermekten kastımda emek vermek..)
2 gün oldu hala ses yok(
acaba pes ettigim icin onu hakli mi cikarmis oldum?
zaten bana olan güvenini kaybettigi icin geri cekilmisti,simdi bende pes edince evet hakliymisim diye düsünmüs müdür?
Allahim ne yapsam sonra pisman oluyorum,kararsiz kaliyorum yanlis mi yaptim diye...
ne düsündügünü bi söylese de bende artik ne yapacagima karar versem yaa deliricem
ayrica bi sifreni degistirdin diye hemen güvenini kaybedecekse yürüsün gitsin
Canım gerçekten zor bir durum seninkisi .. Ama sen bitirsen de ben bitirmem diyormuş bunu söylediğine göre bence soğuma falan olmamış onda yani içinde sana karşı birşeyler olmasa, unutsa neden ayrılmasın ki ? Ayrıca seni gözden çıkarmış olsa da ayrılırdı çoktan. Bence hala birşeyler var .. ( Yalnız ben sadece ilk yazıyı okudum ondan sonrasını okumadım kaçırdığım bir şey olduysa kusura bakma canım )
arada bazi mesajlasmalarimiz vardi onlari paylasmistim. ben arayip sormazsam hic bi sekilde merak edip aramiyo mesaj atmiyo.ben yazinca da tek kelimelik cevaplar veriyodu.en son face sifremi degistirdim diye mesaj atti bende bundan sonra böyle dedim.bunun üzerine o da sifresini degistirdi ve iki gün oldu.o günden beri ne o bisey yazdi ne de ben.facede de hep cevrim disiyim hic bisey paylasmiyorum beni merak etsin diye.o da ayni sekilde hic bisey yapmiyo sadece birilerinin baglantilarini begeniyo o kadar.
bitirmemesinin sebebine gelince sanirim sorumluluk almak istemiyo.cünkü seven insan bu kadar tepkisiz kalamazdi,en azindan biraz kaybetme korkusu olurdu diye düsünüyorum.sadece bitti demeye dili varmiyo,kendine yakistiramiyo.halbuki bu yaptigi daha cirkin.
Anladım.. o zaman sende ona inadına davranacaksın mecburen .. Ayrıca özür dilemesi gerekiyor bence ve özür dilemeyi bilmeyen, seni üzen biriyle daha ne kadar sürdürebilirsin ki ? Bence 1 haftacık daha bekle yine aynen devam ederse bitir derim ben ..
bi bitirebilsem...
bakalim zamanla neler olucak.28 ekim benim dogum günüm,ümitlenmek istemiyorum ama belki o zaman bi gelisme olur diye düsünmekten de alamiyorum kendimi.ama o zaman bi mesaj bile atmazsa cok büyük bi hayal kirikligi olucak benim icin.ve anliycam ki artik böyle sürdürmenin bi anlami yok
Hımm, o zaman 28 Ekime kadar bekle eğer seni mutlu etmek için hiçbir girişimde bulunmazsa kesin bitir .. Ama kendini de üzme kaç yaşındasın bilmiyorum ama eminim çok gençsin, karşına daha kimler kimler çıkacak bak gör sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?