Bencede bu iliskiden artik bisey olmaz gibi görünüyor
Hem uzak
hemde annesi seni kabullenmemisse
bu is hic olmaz
ayrica adamdaki rahatliga bak ya, sevgilimisin degilmisin belli degil
hic umursamiyor aramiyor sormuyor
böyle iliskimi olur ???
bence tavrini net koy,
bu is bitsin, sende daha fazla arafta kalma,
net bir olay olsun kafanda,
ve emin olki sen onsuz daha mutlu olacaksin
adama bak yaa,
elinin altinda olmadigini bilsin!!!
anladığım kadarıyla hala aramadı.. bazen vazgeçmek gerekiyor.
Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın
demiş can yücel sen elınden geleni yaptıgını dusunuyorsan vazgecme zamanıdır canım
adam ilişkinin yükünü omzuna almamak için senin bitirmeni bekliyor resmen.. bittiyse daha fazla kurcalayıp kendini aşağılatma bence iki türlü de üzüleceksin nasıl olsa.. bence ayrıl, arama, sorma... o muhtemelen tekrar peşine düşecektir tarzı yorumlar olmuş ama sana bu şekilde geri dönerse bil ki boşluğa düşmüş olduğundandır... ve ne yazık ki aynı şeyleri tekrar yaşamak durumunda kalacaksın. ayrıl, bir süre üzülürsün sonra mutlaka karşına sevebileceğin, güvenebileceğin birileri çıkacaktır er ya da geç.
Seni anliyabiliyorum canim ama kendini hazirla bence..
Bir erkegin bukadar sessiz kalmasi normal degil,
belki ayrildiginizi bile düsünüyor olabilir,
sen belirsizlik icindesin ama onun icin hersey belli belki..
Kendini herseye hazirla,
insallah cok üzülmeden atlatirsin
Hemen ayrıl demek kanımca yanlış sonuçta ortada yaşanmışlıklar var.Benzer durum bendede var kıskandım onu çünkü gözümden sakınıyordum kıskaçlık tartısma v.s herseyi sorun haline getiriyorsun diyordu düzelmezsin sen falan filan.. seviyorum diyo ama ne bi mesaj ne bi arama hiçbişey yok artık.Bana söyledigi şey içimdeki nefret sevgimide bir gün bitirecek hep sen yaptın soguttun kendinden benim için bittin dedi (buna ragmen istemedigim seyleri yapmıyo hala) bu mesaj canımı yaktı vazgecmicem çünkü beni sevdigini düsünüyorum bunaldı ve hala sinirli diye böyle düsünüyo diyorum.Yoluna girsin umuduyla kendimi geri çekicem gelirse benimdir gelmezse benim olmamıştır.Bu kadar kolay anlattım ama insanın içindeki fırtına dinmeyince dinmiyo zaman diyorum baska bisey demiyorum..
ben sevgilini çok sevdiğini bu yüzden vazgeçemediğini düşündüm hep.. demekki sabrının sonu gelmesi gerekiyormuş bu konuşmayı yapmak için.. sanırım sevgilin vazgeçmiş gibi.. ama kafası karışık.. bence kendini geri çek bi süre.. düşünsün karar versin oda..
öyle yapicam artik hic bi sekilde adim atmiycam.su zaman kadar sonra yapmadim diye pisman olmamak icin bi cok kez adim attim icimden geleni söyledim her seyi yaptim ve artik yapicak hic biseyim kalmadi.bundan sonra susuyorum sadece...
ama o kadar canim yaniyo ki...ne hayaller kurduk,ne planlar yaptik,neleri düsündük simdi ne durumdayiz...gercekten hayat hic uzun vadeli planlar yapmaya gelmiyomus bi kez daha görmüs oldum.simdi ben nasil her seye yeniden basliycam nasil alisicam onsuzluga,her sey gözümde o kadar büyüyo ki...
bende öyle derdim ama yaşanıyor ya.. benimde 2.5 senelik ilişkim bitti bi hafta önce.. çok içim acıyor bazen ama tv de ya da nette çok acı haberler görüyorum kendimden utanıyorum.. insanlar nelere katlanıyorlar neler yaşıyorlar.. benimkide dert mi diyorum..
Canim ben sana söylemistim kendini hazirla diye,
sevgilin olacak adam bu iliskinin yürümiyecegini cok iyi anladi ve biliyor,
ama seni simdi birakmakta istemiyor,
bunun nedeni yanliz kalmak istemiyor olabilir suan,
yada sorumlulugu senin üstüne yikmak istiyor olabilir,
hani karsi taraf ayrildi ben ayrilmadim gibi
cok sacma biliyorum ama erkekler böyle sacma seyleri düsünebiliyorlar
belirsizlikle yasamak kötü bunu biliyorum,
hicbisey söyleme, kendini tamamen geri cek,
ayrilmissiniz gibi davran
Ayrıldınız mı hilly?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?