Eklenecek bir şey kalmamış:)Burası ortadoğuda geri kalmış bir ülke. Balkondan bakin. Sokaktan geçen her 10 kişiden 8i bu durumda. Ben de onlardan biriyim.
Bu arada ona nasipsizlik denmez.
Gelişmemiş ülke kurbanı denir.
Yine de ben kendi adıma olanda 1 hayır, olmayanda bin hayır aramaya devam edeceğim.
Yaşı geçiyor başvuru yapabilcegi yerler sınırlı artık.Başvurmaya devam etsin.
İlla biryerde vardır nasibi
NasipYaşı geçiyor başvuru yapabilcegi yerler sınırlı artık.
Maşallah de kısmetine :)Benim tum kismetim 23 yasindan sonra acildi. Ozamana kadar sevilmemistim gercek anlamda. Sevildim sevdim evlendim.is konusunda yine o yaslardan sonra kismetim acildi oyleki iki firma beni almak icin ugrasti ben ve ailem katila katila gulmustuk benim icinmi diye dusun o derece bahtsizdim. Ne bilim sans bu bazen donuyor. Kucukken babam benim adima milli piyango bileti cekmis guzel bir para cikmis aile apartmanini babam dikmis. Herhelde tum sansim ozman bitmis diye dusunuyodumsonrada hep kismetli oldum guzel yasiyorum zengin degilim ama gozumde biseyde kalmiyo. Sansli hissediyoeum artik. Sizinde doner elbet sabredin
Bizde her şeyden hayır arayıp kendimizi teselli edelim. Zaten başka şansımızda yok .Burası ortadoğuda geri kalmış bir ülke. Balkondan bakin. Sokaktan geçen her 10 kişiden 8i bu durumda. Ben de onlardan biriyim.
Yine de ben kendi adıma olanda 1 hayır, olmayanda bin hayır aramaya devam edeceğim.
Ayy sanki eski nisanlimi anlatmissin.Bolumleride ayni ne yaptiysa olmuyordu.Adami biraktim ikm kazanmisMerhabalar,fikirlerinizi almak için bir konu açtım nişanliyim,nişanlım bu yıl 31 yaşında olucak iki yıllık üniversite mezunu adalet bölümünü bitirmiş, bekçilige iki kez başvurdu yazılı sınavını ve spor mulakatini geçti her ikisinde fakat sözlü mülakatta soruyu bilsede bilmesede elendi.
Daha önceden infaz koruma memuru olmak için başvuru yaptı ondan da sözlü mülakatta elendi
İki kez tokiye başvuru yaptı onuda kazanamadı.
İstanbul'da yaşıyor işi dolayısıyla buraya gelmek için uğraştı oda olmadı
Hep bir şeylerden eleniyor, dış görünüş olarak efendi kibar konuşmasıni bilen biridir.
Hayatının herhangi bir döneminde böyle şeyler yaşayan oldumu?merak ettim.
valla ben hukuk okudum avukat oldum doktora yapıyorum simdi tıp okumak icin sınava hazırlanıyordum, ama herkes diyor ki bu kadar okuyan kisi hicbir yerde calısamaz overqualified olursun erkekler de cekinir hicbir yerde barınamazsın. herhalde bir tek bizim ulkemizde var boyle basarılı olma korkusuBurası ortadoğuda geri kalmış bir ülke. Balkondan bakin. Sokaktan geçen her 10 kişiden 8i bu durumda. Ben de onlardan biriyim.
Ülkemizdeki başarılı olma korkusu değil o.valla ben hukuk okudum avukat oldum doktora yapıyorum simdi tıp okumak icin sınava hazırlanıyordum, ama herkes diyor ki bu kadar okuyan kisi hicbir yerde calısamaz overqualified olursun erkekler de cekinir hicbir yerde barınamazsın. herhalde bir tek bizim ulkemizde var boyle basarılı olma korkusu
Bilmiyorum artık neden böyle oluyorAyy sanki eski nisanlimi anlatmissin.Bolumleride ayni ne yaptiysa olmuyordu.Adami biraktim ikm kazanmisUstune iyi bir isletmenin basina gecmis guzelde kazaniomus.Allah iyi etsin ama ben verem olmustum iyi ki biraktim da uykusuz kalip o ne yapacak diye dusunmekten kurtuldum.O da sonunda bir cok seyi basarmis demek benle kismetsizdi
İnşallah hak ettiğini kazanır kardeşinizVar. Canım kardeşim. 2016da kara harp okulundan mezun oldu. Teğmen olacaktı. Okul kapandı. Olamadı.
KHO'da inşaat mühendisliği okumuştu ek olarak. O işi yaptı. Sonra inşaat sektörü battı. İşsiz kaldı.
Sonra yazılım kursuna gitti. Kursa giden onun gibi arkadaşları iş buldu, o bekliyor.
Ben de ilk nasipsiz mi kısmetsiz mi diyordum ama ülkede çok işsiz var. İnşallah bir an önce ekonomi başta olmak üzere tüm batık sektörler canlanır da başta kardeşim olmak üzere herkes iş sahibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?