Nato kafa nato mermer bi koca

Ya öyle yeminler edilmez etmeyelım lütfen. Olabılır olmayabılır allah yukarda arkadaslar . Biz kımın ne cektıgını bılmıyoruz herkesın kendı gunahı boynuna....

E sordu nerde yasiyorsun diye ne deyim
"Boşuna sormayın laf olsun diye yazıyorum bütün yardımlara kapalıyım, kocama içten içten delicesine bir aşkla bağlıyım o vurdukça aşkım daha da büyüyor asla ayrılmam ondan. İçimdeki bu saçma ruh halinden de burada kocama giydirerek rahatlatıyorum" yaz bence direk. Boşuna kafa patlatmasın her okuyan bir daha bir daha..

Bilmem olabilir...

Gerçek olmadığına bir kere daha inandım. Var mı çocuğunun üzerine bu kadar kolay yemin eden bir anne? Nasıl bir yemin bu

Ya sen korku ne demek biliyor musun hakikaten. Mesela cocugum buyunce neden babam yok neden ayrisiniz diye sorarsa ya beni birakip babasina giderse. Cocuk 6 yasindan sonra babaya veriliyor ya elimden alinirsa cocugumu ya kacirir bana gostermezse. Ya cocuguma hem anne hem baba olamazsam onu iyi bi evlat olarak yetistirmeye psikolojim el vermezse bi dusun bakalim

Cesaretim yok diyorsun ama inan bana hiçbir şey o psikopat adamın yanında duracak kadar cesaret gerektirmiyor. Ayrılmaktan, ayrılınca geçim sıkıntısından korkuyorsan şimdiden bir işe gir tecrüben olsun. Emin ol o evde yaptığın 450 liralık alışveriş, huzurlu yaptığın 45 liralık alışverişten daha fazla değildir. Umudunu ve gücünü hiçbir zaman kaybetme. Allah yardımcın olsun..

Calismak istedim ona da izin vermedi. Zaten devamli asagilanma yok ama bana da saygisi yok. Fikirlerime dusuncelerime isteklerime saygi yok. Devamli olan bisey olsa zaten direk gidicem ama ara ara oldugu icin bendeki bu karisiklik
Neden kafan karışık anlamıyorum doğrusu. Bak güzel kardeşim bu adam seni dövmüş. Seni, çocuğunun annesini dövmüş. Bundan ala aşağılanma olur mu sence? Yetmemiş az bulmuş olacak ki bir de ihanet edeyim demiş. Sen bu adamın daha ne yapmasını bekliyorsun?

Evet oyle

Doğru ya babasız çocuk büyütecek tek dünyalısınız.. bunları düşünmelisiniz elbet...

Ayy yazmayın bana artık lütfen! Gidin sevgi pıtırcığı yuvanızda mutlu mesut büyütün çocuğunuzu kocanızla!

Ise giremiyorum malesef izin vermiyor. Benim verdigim sadece bi ornekti. Almasam da olur 45p liralik alisveris yapmasam da olur. Bunlar benim icin onemli degil. Maddiyat hele hic. Her zaman param olmasin mutlu oluyum dusuncesinde olan bi insanim

Sana laf yetistirmek mumkun degil zaten. Merak etme canim ben babasizlik nedir iyi bilirim. Senelerce annesi babasiyla el ele tutusup gezen cocuklar icin agladim ben

Arkadaşım PSİKOLOJIN BOZULMUS yaşadıkların normal değil biliyorsun buraya yazdıgında ya dınleyecekler yada sana ınanmayacaklar .Bunu bılerek ve buraya bunları göze alarak yazdın. Lütfen sana inanmayanlara geri cevap verme sana burada evet sadece fıkır verebılırler hayatını degıstırecek fıkırler olamaz. ÇUNKU SENI SENDEN BASKA KIMSE KURTARAMAZ IYI DUSUN VE TASIN EVLADIN ICIN KENDINE PSIKOLOJIK OLARAKTA SEN IYILESTIREBILIRSIN. kÖTÜ ALGILAMA

Hayir ben durduk yere neden yalan soyleyim ki. Salak miyim ben su saat olmus uyumuyorum da yaziyorum. Konusacak kimsem olmadigim icin buraya yaziyorum bende ne yapiyim iyice kafayi mi yiyim. Iyice canim sıkildı gercekten. Biliyorum canim caresizseniz care sizsiniz ama bende buraya yazip rahatliyorum bi nevi

Ise giremiyorum malesef izin vermiyor. Benim verdigim sadece bi ornekti. Almasam da olur 45p liralik alisveris yapmasam da olur. Bunlar benim icin onemli degil. Maddiyat hele hic. Her zaman param olmasin mutlu oluyum dusuncesinde olan bi insanim

Anladığım kadarıyla senin korkun çocuğun.. ama birde şöyle düşün: çocuğun büyüdü ve herşeyi kavrayacak yaşa geldi. Senin yaşadıklarının sonu yok gibi. Ya çocuğun sana derse beni neden böyle bir ortamda büyüttün , neden güçlü olmadın, benim için çabalamadın ? Bence bunun cevabını vermek daha zor. Şimdi size şiddet uygulayan adam ilerde çocuğunuza uygulamaz mı? Annesinin kaderi kızına derler diyorsun. Senin kızında mı bu kaderi yaşasın Allah korusun? Sen yeterince inanırsan karşında hiçbir şey duramaz..

Farkındayım ben sadece bu görüşümü söyledim canım.. Yalan söyluyorsun demıyorum o senın ne yaşadıgın sana kalmıs cunku bız bılemıyoruz , gormuyoruz cunku senın hıssettıklerını hıssetmıyoruz. Allah senın yardımcın olsun arkadasım.. En kısa zamanda mutlu olursunuz ınsallah ALLAH EŞİNE AKIL FİKİR VERSİN.

Evet cocugum icin korkuyorum ben. Suan cocugum icin buradayim. Tek olsam yemin ederim ceker kapiyi giderim ama yavrum benim elimi ayagimi bagliyor.

Amin canim cok tesekkur ederim

Evet cocugum icin korkuyorum ben. Suan cocugum icin buradayim. Tek olsam yemin ederim ceker kapiyi giderim ama yavrum benim elimi ayagimi bagliyor.

O zaman çocuğunuz için gidin. Biliyorum bizim size boşanın dememiz kadar kolay olmuyor. Ama siz iyi olmalısınız ki çocuğunuz da iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…