Nato kafa nato mermer bi koca

Eski konularini hatirliyorum. Kizin buyuyene kadar beklemen gerekecek gibi.. memurluk basvurusu yaptin mi bu arada ?? Belki memurluga baslarsan ozguvenin gelir biraz...

sen herseyini kabul etmissin onsuz olamıcanı farkettirmişsin cekeceksin mecbur o baslıgı esin için degil kendi adına ac bence ya boşa gitsin adamı.ne korkun var?cok mu seviyorsun ihanete ugradın dayak yedın hor görüldün hakaret yedin ve en sevdiklerin evine gelemıcek bunlardan hıcmı akıllanmadın bosa pişman olacaksın ve cek ömür boyu

Iste farketmiyor ki canim. Oturuyorum guzelce konusuyorum. Bunu icsem ne olacak ki diyorum. Cocuk gorup o da icermis ne derdim varmis da iciyormusum. Bide soz verdiriyor. Mesela ufacik bi ornek daha veriyim. Ben gittigim de whatsapp a bi resim koymustum. Ozunde iyi biri olman beni ilgilendirmiyor ben bana yaptigina bakarim diye unutmus gitmisim. Bu bana msj atiyor iste kimse sormuyor mu o laf kime diye bende yok dedim iyi aferin dostu dusmani sevindir diyor

Gercekten oyle. Doverim oldururum ama yine de sokaga atmam diyor. Disari atsam kendimi daha mi iyi diyor. Benim kadinim degilmissin dovsen de bu evden gitmyecektin falan demisti

Bide bana diyor ki ne guclu kadinsin masallah. Senin yedigin dayagi ben yesem yataktan kalkamam diyor utanmadan

Inanin sevmiyorum. Aramiz iyiyken gitti hic uzulmedim bile. Gitsin diye dua ettim. Simdi de gelmesin diye dua ediyorum. Hic ozlemiyorum onu. Yoklugunu hic hissetmiyorum. Icimden canim bile demek gelmiyor ama o bana dedigi icin mecburen klavyede yaziyorum

Batsinbudunya eski konularina baktim agustos ayinda hamile kalmaya ugrasmissin galiba umarim vazgecmissindir. Bosanamiyorsanda lutfen 2. Cocugu yapma bari

Evet evet yaptigim en ama en buyuk aptalliklardan biri bu oldu degilim cok sukur. O cok istiyor ben istemiyorum dedikce geri cekilmedi. Bende gizli gizli dogum kontrol hapi kullaniyorum suan

Detlesmek istedigim icin yazdim. Daha once cok akil aldim ama uygulamaya gecemiyorum malesef
Peki neden uygulamaya geçemiyorsunuz?
Aileniz destek olmuyor mu? İşinizmi yok?
Neden yani? Neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz?
İnanın ben size çok üzüldüm ben sizi tanımam etmem ben size bukadar üzülürken siz neden kendinize üzülmüyorsunuz?

C
Devlet cocuguyum ben zaten ama is koymuyorlar. Inanin o kadar cesaretsizim ki onlari arastirmaya bile elim gitmiyor.
Care insanin kendisidir. Sen kendi kendini surekli caresizim diyerek eziyorsun, erkek de alasini yapar tabi.
Evde cocuk bakabilirsin mesela. Nete girme sansin var ilanlara da bakabilirsin.
Kendin icin yapmiyorsan cocugun icin yap. Inan su an caresiz olan sen degilsin cocugun..

Bir kadın neden kendini bukadar ezdirir,hic anlamıyorum

Sen değerli son unutma bunu o kim oluyor ailen bu eve gelmesin mis kendi yaylansın

önünüze gelmiş yemişsiniz dayak atmış susmuşsunuz aldatmış susmuşssunuz çocuk yapmışsınız adam sizi s.tir ile kovmuş susmuşsunuz böyle bir adamın himayesinde olmaya alışmışsınız o nedenle korkuyorsunuz yapamam sanıyorsunuz silkelenin kendinize gelin ya ayakta durcaksınız ya da burda daha çook konu açacaksınız...

Bide bana diyor ki ne guclu kadinsin masallah. Senin yedigin dayagi ben yesem yataktan kalkamam diyor utanmadan

Oha. Cüşş. Şakamisin sen ya.

Nasihat aliyon ama faaliyete gecemiyormusun. Dertlesince agriyan yerlerinmi geciyor noluyor? Madem bisi yapmicaksin ozaman onun yolundan git sende ona dayak at.

kişi ne yaparsa kendine yapar işte en güzel örneği de sensin.
dövüyor - sövüyor - her ne kadar kabul etmese de bir aldatma girişimi olmuş. herhalde kadını yatağa atamadı diye aldatmadan saymıyor bunu kocan. seni sindirdiği için de şuan boşanmaya cesaretin yok. bence bi psikoloğa git. başta bi kendini düzelt sonra aile terapistleri var onlardan yardım al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…