- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
sen herseyini kabul etmissin onsuz olamıcanı farkettirmişsin cekeceksin mecbur o baslıgı esin için degil kendi adına ac bence ya boşa gitsin adamı.ne korkun var?cok mu seviyorsun ihanete ugradın dayak yedın hor görüldün hakaret yedin ve en sevdiklerin evine gelemıcek bunlardan hıcmı akıllanmadın bosa pişman olacaksın ve cek ömür boyuIyi geceler kizceler. Bazilariniz beni taniyordur. Buraya yazmistim esimle ilgili sorunlari. Kisa bi ozet geciyim. Bundan 1 ay once falan dayak yedim ciktim dayimgile gittim 8 gun sonra geldim. 10 gun hic konusmadik. Ben ayrilmaya cok kararliydim fakat olmadi geri baristik falan. Teyzem geldi 3 4 gundur burda kaliyor. Ailenden kimse gelip gitmeyecek demisti. Neyse teyzemin geldigini soyledim ilk iyi karsiladi bisey demedi. Bugun de msj atti iste teyzen boyle boyle soylemisti istemiyorum falan dedi. Bende onlar benim ailem senin isteyip istememenle alakali degil sen gorusme ben gorusurum, sevdigim insanlardan koparmaya hakkin yok falan dedim. O da gidersen geri gelemezsin,gitmek istiyorsan simdi s.ktr git gerizekali, beni zorla dayakci koca yapma dedi. Bende o zman senin ailenle de gorusmem dedim gorusme dedi. Ben ne yapicam kizlar bu adamla. Hic mi yumusak huylu olmaz. Valla bakiyorum soyle evini terkedip geri gelenlere kocalari mum gibi oluyor. Bizim ki bildigin kutuk. Ben nasil deyim gelmeyin diye. Lutfen kirici yorum yapmayin. Biliyorum siz beni cok uyardiniz. Suan ayrilmaya da cesaretim yok. Zaten bu ben yokken ve ben eve geldikten sonra da baska bi kadinla gorusmus telefonda. Online islemlerden bakiyorum konusma falan yok ama whatsapp i goremiyorum tabi ki. Hatirladikca deli oluyorum. Soz verdi ama inanmiyorum. Biraz karisik oldu sanirim. Kusura bakmayin
Yani? Sen bu durumdan seni sevdiğini , düşündüğünü mü çıkarıyorsun?
Konuşun. Yani sigarayı bırakmamı istiyorsun zararlı olduğu için ama sen bana sigaradan daha fazla zarar veriyorsun deyin. İlişkimiz yolunda olmadığı için bu şekilde rahatliyorum , aramızdaki saygı artarsa , konuşarak problemlerimizi çözebilirsek belki bırakırım ama bana hiç yardımcı olmuyorsun deyin. Şiddete meyilli bir insanla konuşurken fevri davranmayın o sinirlensede siz sakinliğinizi korumaya çalışın. En azından şiddet azalır yada biter. Şiddet uygulayan bir insan normal olamaz demek onunda sorunları var. Ayrılamam diyorsanız bu şekilde davranmanız daha iyi olacaktır. Bunu yaparken kendinizi ezdirin demiyorum, düşüncelerinizi söyleyin açıkça fakat uygun bir dille..
Adam sadist işte. Zevk bu adam için. Karşısında ona ait , çaresiz , ezilmiş , sindirilmiş , arada bir isyan eden bir köle görmek istiyor. Adam böyle tatmin ediyor kendini. Hem severim hem döverim diyor. Kadının da hem sevip(!) hem dövünce kafası karışmış.
Bu adam dayak atmadan yaşayamaz.
Ah ah keşke onlarin kadar kuvetli olabilsek varya canını almam acı çeke çeke öldürürüm. Kadınlar akıl olarak zekidir biz onu kullanıyoruz. Erkek kendi kuvvetini kullanıyor bu yüzden cinayetler işleniyor
Aynen iade ederdim bu lafi ona. O s.ktrsin gitsin gerizekali. Ben bu lafi duycamda o evde kalcam o tehdit eden dayakci herifle oylemi? Hayatta basarilar.
sen herseyini kabul etmissin onsuz olamıcanı farkettirmişsin cekeceksin mecbur o baslıgı esin için degil kendi adına ac bence ya boşa gitsin adamı.ne korkun var?cok mu seviyorsun ihanete ugradın dayak yedın hor görüldün hakaret yedin ve en sevdiklerin evine gelemıcek bunlardan hıcmı akıllanmadın bosa pişman olacaksın ve cek ömür boyu
Biz size ne desek bos. Siddet ve aldatilma bile bosanmaniz icin size cesaret vermiyor biz ne diyelim size ?
Batsinbudunya eski konularina baktim agustos ayinda hamile kalmaya ugrasmissin galiba umarim vazgecmissindir. Bosanamiyorsanda lutfen 2. Cocugu yapma bari
Peki neden uygulamaya geçemiyorsunuz?Detlesmek istedigim icin yazdim. Daha once cok akil aldim ama uygulamaya gecemiyorum malesef
Care insanin kendisidir. Sen kendi kendini surekli caresizim diyerek eziyorsun, erkek de alasini yapar tabi.Devlet cocuguyum ben zaten ama is koymuyorlar. Inanin o kadar cesaretsizim ki onlari arastirmaya bile elim gitmiyor.
Bide bana diyor ki ne guclu kadinsin masallah. Senin yedigin dayagi ben yesem yataktan kalkamam diyor utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?