Sizin gibi haberleri alınca içim ferahlıyor . Biz doktorlardan iyi bilemeyiz ama insan hayret ediyor hiç ilaçsız nasıl olacak diyeBen varımDondurulmuş naturel transferim gerçekleşti. Sadece yumurta takibi yapıldı 2 tane yumurtam oluşmuştu 10-18 gibi bişeydi ölçütleri. Hiçbir ilaç kullanmadan adetin 19. Günü transferim gerçekleşti. Transferden sonra vajinal fitil kullandım, onun dışında ilacım olmadı.
Dr artık naturelde tutunma şansı yüksek olduğu için klinik olarak artık naturel transfer yaptıklarını söylemişti.
Madem ilaçsız oluyordu neden ilaçla yapıldı o zaman ilki mesela benim. Burdaki herkes de birsuru ilaç kullanıyor. Bunu da düşünmüyor degilimSizin gibi haberleri alınca içim ferahlıyor . Biz doktorlardan iyi bilemeyiz ama insan hayret ediyor hiç ilaçsız nasıl olacak diye
Valla bu konuda bir fikrim yok . Ben ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyorum zaten sonuç da 4 gün sonra belli olacakMadem ilaçsız oluyordu neden ilaçla yapıldı o zaman ilki mesela benim. Burdaki herkes de birsuru ilaç kullanıyor. Bunu da düşünmüyor degilim
Doktorunuz ne açıklama yaptı sizeMadem ilaçsız oluyordu neden ilaçla yapıldı o zaman ilki mesela benim. Burdaki herkes de birsuru ilaç kullanıyor. Bunu da düşünmüyor degilim
Sizin transferiniz oldu mu peki 4 gun sonra belli olcak demissiniz. Bu şekilde rahim kendi kendinihamile sanıyormuş oyle dediDoktorunuz ne açıklama yaptı size
Evet , bekliyorumSizin transferiniz oldu mu peki 4 gun sonra belli olcak demissiniz. Bu şekilde rahim kendi kendinihamile sanıyormuş oyle dedi
Smdi hiç ilaç kullanmiyo musunuz. Nasıl oldu baştan anlatır mısınız. Benim de haftaya kontrolüm var. Iyi ki buldum siziEvet , bekliyorum
Smdi hiç ilaç kullanmiyo musunuz. Nasıl oldu baştan anlatır mısınız. Benim de haftaya kontrolüm var. Iyi ki buldum sizi
Jel var işte . İstanbul memorial . Siz hangi merkezdesinizProgestan falan yok mu. Bir de hangi şehirde tedavi goruyosunuz
5Bende izmirdeyim. Bu kaçıncı denemeniz olcak
Daha önce böyle bi yöntem denenmiş mıydı. Özel degilse sorununuz neydi acaba
Hayır ilk kez . Erkek faktörlüDaha önce böyle bi yöntem denenmiş mıydı. Özel degilse sorununuz neydi acaba
Insalalh güzel sonuçlar alırsınız daha önce düşük falan yapmış miydiniz hiç mi tutmadiHayır ilk kez . Erkek faktörlü
Benim hikayem çok uzun . İlki tuttu kalbi durdu arada bir sürü şey yaşadım sonra da geldik bu aşamaya işteInsalalh güzel sonuçlar alırsınız daha önce düşük falan yapmış miydiniz hiç mi tutmadi
Aa ne kadar güzel. Tebrik ederim. Tüp bebekle olan kızınız doğal transfer olan mikızlar 2016 yılında 4. tüp bebek denememde düşük yaşamam sonucunda bu konuyu açmışım. Şimdi kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Bu arada tüp bebekle bir tane kızım var 3 yaşında.
Aa ne kadar güzel. Tebrik ederim. Tüp bebekle olan kızınız doğal transfer olan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?