Sahiden uzun uzadıya yazılan o yorumu bu şekilde, "Kayınvalidemle iyiyiz diye kıskanıyorlar" şeklinde mi anladınız?Ben sevdikçe seviliyorum da nişanlımın beni göklere çıkardıgı zamanlar da çok oldu. Sadece bu aralar sıkıntı yaşıyoruz. Yalnız benim anlamadıgım kısım şu ki neden hala kayınvalidemin lafı geçiyor bu konuyla bi alakası yok ki. Güzel bi kv-gelin ilişkisi neden hala kıskanılıyo altında bi şeyler aranılıyo?
@elvanelvan88 Kesinlikle şu cümlendeki tırnakladığım bölüme sonuna kadar katılıyorum "sevilmek için kendini paralamak"
Bunu yaptığı için kaybediyor ama farkında bile değil.
Ayrıca kayınvalideciğine de uyguluyorsun bu tırnaktaki kısmı sadece nişanlına değil.
Sahiden uzun uzadıya yazılan o yorumu bu şekilde, "Kayınvalidemle iyiyiz diye kıskanıyorlar" şeklinde mi anladınız?
Yazılanlar aslında çok açık, annesinden öyle görmüş sizden de aynısını bekliyor olabilir diyor arkadaşlar.
Bana da kayınvalidemle olan ilişkimi kıskanıyorsunuz demeyeceksiniz umarım.
Ayrıca kimse kusura bakmasın da "kıskanıyorlar" diye şuralarda yazanlara feci şekilde gülüyorum.
Tanımayız etmeyiz kimseyi, çoğunun fotoğrafını da görmeyiz, belki sandığınız kadar yakışmıyorsunuzdur da "Gönül kimi seviyorsa aşk onda güzeldir." Ne dersiniz?
Bence çok alıştırma sonra pişman olursunMerhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim
Ki şunu da söyleyeyim fotoğraflarını gördüklerim arasında siz en yakıştırdığım çiftlerden birisiniz. Maşallah ☺Kesinlikle haklısın,
Şimdi bu yazdığımla banada saldıracak ama bazı insanlar geç olgunlaşır belliki hala çocukluk yıllarında kalmış. Kendini bilen bir insan zaten beni kıskanıyorlar diye tabirde bulunmaz. Bazı şeyleri özellikle altını çizerek yada üzerine basarak söylüyor.
Kendini Ispatlama çabası var. Ne söylenirse söylensin şu an onun için boş.
Şimdi kazandığını sanıyor aslında burada kim niye kıskanıp kötü yorum yazsın.
Hep çevremde gözlemlediğim gördüğüm yada yaşadığım şeylerden bildiğim şeyler var uyaralım diyoruz kk olarak. Ama bazı insanlar hemen ay herkes kıskanıyor der onlara yapacak bir şey yok.
Kayınvalideyle nişanlıyken anlaşmayan kim var zaten? Oğluşlar o evden çıkana kadar kayınvalideler melektir, sonrasında kadınca bir kıskançlık yaşanır iki taraf arasında. Keşke olmasa ama oluyor işte.
Yada bir ilişkide kendini dahi unutup bir insan için sürekli ödün vermek uzun vadede mutluluk getirmez ki görülmemiştir. Fedakarlıklarla her dediği yapıldığı için göklere çıkaran insan zaten çıkarmasın ki. Bir insanın sana zıt taleplerine hayır dedin diye trip atması her dediğinin olmasına artık alıştığını gösterir zaten. Seneler seneler sonra da bunu devam ettirmek isteyecek, rahata iyice alışacak peki bir ömür sadece mutlu etmek için fedakarlık yaparak geçer mi? Bu şekilde bir kadın mutlu olabilir mi?
İlişki bu demek değil ki? Yeri gelir anlaşamazsın iki taraf ortak bir nokta bulmak zorunda kalır. Bir taraf sürekli diğerinin istediğini yaptığı bir ilişkide iki kişi yoktur ki?
Ki şunu da söyleyeyim fotoğraflarını gördüklerim arasında siz en yakıştırdığım çiftlerden birisiniz. Maşallah ☺
Kesinlikle haklısın,
Şimdi bu yazdığımla banada saldıracak ama bazı insanlar geç olgunlaşır belliki hala çocukluk yıllarında kalmış. Kendini bilen bir insan zaten beni kıskanıyorlar diye tabirde bulunmaz. Bazı şeyleri özellikle altını çizerek yada üzerine basarak söylüyor.
Kendini Ispatlama çabası var. Ne söylenirse söylensin şu an onun için boş.
Ki o yüzük konusunda bu dediğinizi aynen hissetmiştim.
Herkes görümceyle biraz empati yap babaannesinin yüzüğü o derken inatla ama anneciğim onu bana verdiiii, hem artık o benimde babaannem sayılır ki şeklinde cevaplar vermişti hayret etmiştim.
Tamam bazen empati yapmak zor olabilir ama küçücük bir kızın bir yüzük için ağlamasına hiddetlenip bir de o yüzüğü alıp takmasına hayret etmiştim. Ben o kadar gözyaşından sonra kibarca teşekkür eder kıza verilmesinin daha içimi rahatlatacağını söylerdim ama inanılmaz bir hırs vardı orada.
Fakat orada dandik bir yüzük için hırslanan dediğini yapmak isteyen kadın diğer yandan saçını süpürge yapmayı da normal karşılıyor mesela.
Tamamen sevgi deliliği. Sevilmek için yapıyor hepsini aslında.
Sürekli bir nispet hali. Sürekli anneciğim demesinde bile bir nispet var esasında. O kadar nispet yapıyor ki sonrasında kıskanılmayı bekliyor ve haliyle herkes beni kıskanıyor ondan nazar hep nazar diyor asıl sorunları görmek yerine. Bir insan sürekli hava atar nispet yaparsa karşı tarafın kıskandığından emin olur ya konu sahibi o psikolojide.
Lutfen artik bu mevzuyu kapatin. Zamaninda yazarak hincini alamamissinz bir sekilde sizin istediginiz gibi ilerlememis yuzuk mevzusu, bu konuda devam ettirmeyinKi o yüzük konusunda bu dediğinizi aynen hissetmiştim.
Herkes görümceyle biraz empati yap babaannesinin yüzüğü o derken inatla ama anneciğim onu bana verdiiii, hem artık o benimde babaannem sayılır ki şeklinde cevaplar vermişti hayret etmiştim.
Tamam bazen empati yapmak zor olabilir ama küçücük bir kızın bir yüzük için ağlamasına hiddetlenip bir de o yüzüğü alıp takmasına hayret etmiştim. Ben o kadar gözyaşından sonra kibarca teşekkür eder kıza verilmesinin daha içimi rahatlatacağını söylerdim ama inanılmaz bir hırs vardı orada.
Fakat orada dandik bir yüzük için hırslanan dediğini yapmak isteyen kadın diğer yandan saçını süpürge yapmayı da normal karşılıyor mesela.
Sürekli bir nispet hali. Sürekli anneciğim demesinde bile bir nispet var esasında. O kadar nispet yapıyor ki sonrasında kıskanılmayı bekliyor ve haliyle herkes beni kıskanıyor ondan nazar hep nazar diyor asıl sorunları görmek yerine. Bir insan sürekli hava atar nispet yaparsa karşı tarafın kıskandığından emin olur ya konu sahibi o psikolojide.
Çok Teşekkür ederim mutlu ettiniz beni
Bana karsi dusmanliklarin birlesip yeni dostluklarin olustugunu gormek cok guzelKi o yüzük konusunda bu dediğinizi aynen hissetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?