Nazara mi geldik

cok fazla poposunu kaldırmışsın bence her dedğini yaparsan hiç bi zaman memnun edemezsin erkekleri elinii ayagını cek bak seni kaybetme korkusu olsun nasıl o sana yanaşıyor.

suan butun KK ailesi olarak gelin-kc olsun nisanli-saci suurge edilen kiz olsun butun iliskileri kiskandik, hasetimizden catmadik ve Allah kosruusun nazarlar degdi.
cnm bikac arkadasin dad edigi gibi supurgeye devam, ne diyelim daha

Bana karsi dusmanliklarin birlesip yeni dostluklarin olustugunu gormek cok guzel

Sana karşı düşmanlık mı??

Allah askına şu yazdığın yorumlara bir bak dönüp tek tek oku ama sadece kendi yazdıklarını oku, belki aklın başına gelir oturur kendi haline gülersin.

Hala " benim yaşadığım hayatı yaşasanız ne kadar şanslı olduğunuzu anlardınız. Bizim ne kadar güzel olduğumuzu görseniz emin olun kıskanırdınız"

Şu yorumun beni benden aldı götürdü dünyalar güzeli hanımefendiciğim.

Aç gözünü dünya senin etrafında dönmüyor, yada dünyada sadece nişanlın yok.

Resmen paspas etmişsin kendini insanda bi gurur olur. Bu çocuklukların yüzünden yarın öbürgün başını duvarlara vurucaksın.

tam tersi olması gerekirdi nişanlıylen senin istedğn olcak ewlenince onun genelde böyle oluyor. bu işin şakası.
bide şöyle düşün hiç ama hiçbir ilişki güllük gülüstanlık ilerlemez mutlaka küsmelerde olcak kavgalarda olcak. önemli olan aranızdaki saygıyı hçbi zaman yitirmeyin. geriye kalan herşey hallolur

Oncelikle su herkes bize bayiliyor, herkes bizi kiskaniyor kafasindan cikin. Anlattiginiz iliskide kiskanilacak, imrenilecek bir sey yok. Bir tarafin sacini supurge edip, diger tarafin yetmiyor diye sikayetlenmesi cok sig bir muhabbet zaten. Sakat bir iliski ornegi daha. Verilen onerilere ama cok asigim diye yanitlar vermissiniz. O zaman ben size baska bir oneri vereyim. Nisanliniza yetmiyorsaniz citayi yukseltin. Daha cok supurge edin sacinizi, bazi seyleri de o istemeden yapin mesela. Belki zaman mutlu eder ve edilirsiniz. Ne diyeyim.

Aaaa olabilir aslında. Yorumunuzu dikkate elıcam teşkkürler

Bu kötü enerji olarak da yorumlanabilir ki yerine göre. Bilimsel olarak da kötü enerji insanları etkiledigi kanıtlanmış zaten
Canım çok güzelsin maaşallah Allah nazardan saklasın..ayrıca lütfen gerektiğinden fazla değer verip yüceltme adami o senin icin saçını süpürge ediyor mu , senin ona yaptigin gibi memnuniyetin için elinden geleni yapiyor mu?
Çok yorarsın kendini.Yipranma olur mu canım ne yaparsan yap kimseyi ramamen memnun edemezsin.

Saçını çalı süpürgesine dönecek kadar devam et. Kaldır sevdiceğinin iyice poposunu. Zamanla anlayacaksın anyayı konyayı zaten.

Nazar olabilir degebilir.. Ama ben bu durumlarda nazardan ziyade kisilerin gercek yuzlerinin yavas yavas ortaya ciktigina inananlardanim.. Hani diyorlar ya "esim cok degisti".. Kimse degismez, sadece baslarda ortaya cikmayan rahatsiz edici tavirlar daha fazla gizlenemediginde, diger taraf degisim oldugunu sanır..
Nisanlinizi bilmem ama memnuniyetsiz ve sikayetci insan, en zor insan tiplerindendir.. Ne yaparsan yap bi kulp bulur.. Cirpinirsin yorulursun ama hevesin kirilir, emegine degmez bile.. O yuzden iyi analiz etmek lazim..

Son düzenleme:
Teşekkür ederm çok tatlısınız

Sana ne katiyor peki bu durum?

İşte ağzından ne çıkıyorsa yaptığın için böyle oluyor, nazar falan değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…