cok fazla poposunu kaldırmışsın bence her dedğini yaparsan hiç bi zaman memnun edemezsin erkekleri elinii ayagını cek bak seni kaybetme korkusu olsun nasıl o sana yanaşıyor.Merhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim
Ben sevdikçe seviliyorum da nişanlımın beni göklere çıkardıgı zamanlar da çok oldu. Sadece bu aralar sıkıntı yaşıyoruz. Yalnız benim anlamadıgım kısım şu ki neden hala kayınvalidemin lafı geçiyor bu konuyla bi alakası yok ki. Güzel bi kv-gelin ilişkisi neden hala kıskanılıyo altında bi şeyler aranılıyo?
Bana karsi dusmanliklarin birlesip yeni dostluklarin olustugunu gormek cok guzel
Aaaa olabilir aslında. Yorumunuzu dikkate elıcam teşkkürlerOncelikle su herkes bize bayiliyor, herkes bizi kiskaniyor kafasindan cikin. Anlattiginiz iliskide kiskanilacak, imrenilecek bir sey yok. Bir tarafin sacini supurge edip, diger tarafin yetmiyor diye sikayetlenmesi cok sig bir muhabbet zaten. Sakat bir iliski ornegi daha. Verilen onerilere ama cok asigim diye yanitlar vermissiniz. O zaman ben size baska bir oneri vereyim. Nisanliniza yetmiyorsaniz citayi yukseltin. Daha cok supurge edin sacinizi, bazi seyleri de o istemeden yapin mesela. Belki zaman mutlu eder ve edilirsiniz. Ne diyeyim.
Canım çok güzelsin maaşallah Allah nazardan saklasın..ayrıca lütfen gerektiğinden fazla değer verip yüceltme adami o senin icin saçını süpürge ediyor mu , senin ona yaptigin gibi memnuniyetin için elinden geleni yapiyor mu?Bu kötü enerji olarak da yorumlanabilir ki yerine göre. Bilimsel olarak da kötü enerji insanları etkiledigi kanıtlanmış zaten
Nazar degil bu nisanlin simarik ve sende cok fazla kendinden taviz veriyorsun. Sana bi tavsiye bu kadar yuz verme ilerde evlenince cok basin agrir!
Nazar olabilir degebilir.. Ama ben bu durumlarda nazardan ziyade kisilerin gercek yuzlerinin yavas yavas ortaya ciktigina inananlardanim.. Hani diyorlar ya "esim cok degisti".. Kimse degismez, sadece baslarda ortaya cikmayan rahatsiz edici tavirlar daha fazla gizlenemediginde, diger taraf degisim oldugunu sanır..Merhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim
Teşekkür ederm çok tatlısınızCanım çok güzelsin maaşallah Allah nazardan saklasın..ayrıca lütfen gerektiğinden fazla değer verip yüceltme adami o senin icin saçını süpürge ediyor mu , senin ona yaptigin gibi memnuniyetin için elinden geleni yapiyor mu?
Çok yorarsın kendini.Yipranma olur mu canım ne yaparsan yap kimseyi ramamen memnun edemezsin.
Sana ne katiyor peki bu durum?İnşallah siz de benim hayatımı yaşama şansını elde edersiniz de nasıl bi şans, nasıl bi lütuf oldugunu anlarsınız. Umarım siz de sevgilinizle dolaşırken bütün bakışların size yöneldigine şahit olursunuz da belki kıskanıldıgımı zannetmedigmi gerçekten de öyle oldugumu anlarsınız
Rica ederim sen daha tatlisin canim.Ama lutfen kendini kimse icin uzme sac da supurge etme en degerli sensin bunu unutma..kardesimle ayni yastasin hassas oluyorum..o nisanlin bulmus guzel kizi bi havalara da girmesin..Teşekkür ederm çok tatlısınız
Sana ne katiyor peki bu durum?
Merhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim
Kiskancligindan catladin dmialintilanan yeri bulamadimda buna yazziyorum, ustteki yorum gercekmi ya
kimse sevdicegimle gecerken bana imrenen gozlerle bakmadi, bu hayati hic yasamamisim zaar, acil intahar etmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?