Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Rimelll güzel arkadasım bak zeynepte öle ıdı bebegı geldı..sakın Rabbımden ümidine kesmee
olacak o emınım sen bu dua halkasından ayrılma bnm ıcımdekı ses senın bıze güzel bi haber wereceğini sölüo bn hislerime güwenirimmmm ...
gitme sakın bi yeree..

Oy canım çok sağol iyiki burdasın.Kimse de yok heyecandan öleceğim.
Tam bir muciize yaşıyorum şu anda çünkü bu ay çok çalışma yapmamıştık.

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin.oğluşun çok dua etti bak sonunda oldu.
değerinde çok güzel boşa beklemişsin günlerce

kabilarda tebrikler cnmmmm gözünüzyadınnnn

neharım değerler tavan yapmış maşaallahhhh için rahat etmiştir 1000leri görünce =)

bana da nedense fatma hamile gibi geliyor ama hayırlısı olsun.

peşi sıra gelsin gebeciklerimiz

bugün sabah 9da evden çıktım yarım saat olmadı yeni girdim eve o süre zarfında belki 15-20 dakika oturdumm çok ama çok yorgunumm.Özlemden gelen güzel mesaj moral oldu saol bebeğim herşeyin güzel gitmesine çok ama çok seviniyorumm maaşAllah

kabilardacığımmm maaşAllah cnm çok ama çok sevindimmm nolur bizide unutma dualarındaa

rimelciğimmm canımm bak zeynepte kistim var bu ayda kalamayacağım dedi ama maaşAllah hamileydii.Lütfn gell dertleşelim birliktee aşacağız bu süreçleri nolur bu kadar yıpratma kendiniiii

Teyzesi sen 1200 ler demiştin dün ondan yola çıktım çok şükür dedim. 1500 olduğunu gördüm rahatladım sonrada ablam yazınca ohhh çektim

Teyzesi sen 1200 ler demiştin dün ondan yola çıktım çok şükür dedim. 1500 olduğunu gördüm rahatladım sonrada ablam yazınca ohhh çektim

cnm yanlış bilinen birşey var herkes 2. gün ikiye katlar diyor.aslında 2 gün sonra yarısı kadar artması normal.fazlası da zarar değil tabi ki

benim cuma günü 1272 idi,pazar günü 2062 idi.doktor gayet iyi dedi.
ama bilinene göre 2600 falan olması normal.
seninkinin seyri çok güzel ki bundan sonra sakın bu rakamlara takılma.

bu hafta içi keseyi görürsün Rabbimin izniyle.7-8-9. haftalarda da kalp atışları duyuluyor.
Mevlam senide bebeğini de korusun canım arkadaşım...

canımsınnnn.işteburadaki gönül bağımızın dışardan anlaşılması çoook zorrrr.
benim eşim de şaşırıyo..ben sabah eşime söylemeden geli sizlere yazdım..eşime 2 saat sonra söyledimmmmm

canım.. scorpimm tebrik ederim.. Allahım analı babalı büyütsün,hayırla sağlıkla ömürlü gelsin bebişiniz.. bu kez hersey güzel olcak inanıyorum

teşekkürler rimelimmmm...aminn inşallah bu sefer tamamına erer..
darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallahhhh

ama rimelimmm öyle demeeee..ağlama ne olur yaaa..hem havamız bozulmaz lütfen bizden uzaklaşma..paylaşalım ki dertler azalsınn
bak benim kankam çok umutsuz vakaydı..hem kendinde hem eşinde sorun vardı..artık aşılama yada tüp için tedavi başlıyor du kiii doğal yolla hamile kaldı..ve eğer bebişi olmasa rahimini kaybetmesine çok az kalmıştı..4. evre çikolata kistlerinin doğal yolla hamile kalması çok zormuş..ve kistler sardıkça birgün toptan alınacaktı..çok şükür şimdi 1 aylık oldu bebişi..
sen içini ferah tut..inan gün doğmadan neler doğar..yeterki Rabbim nasibetsin..

canım yaaaa akşam dinlenebilirsin inşallahhh.

evet ragindam ben de bazı yerlerde 2 günde 1,5 kat artması normal falan okudum..
önemli olan düzenli artış sanırımmmm..off Allahım bana da yarın akşam güzel bir değer göstersin inşallahhh

iyi akşamlar kızlar....yemekdi bulaşıkdı anca oturdum vallahi.malesef akşam üstü teşrif etti benimkiler.ne yapayım bilmiyorum vallahi bir yanım bir süre bebiş işini ertele derken bir yanımda dr.a git diyor.geçmiş senelerde bu dururma bu kadar üzülebileceğim aklıma bile gelmezdi.kızıma hemen hamile kalmıştım.yaşamayınca acısı üzüntüsü bilinmiyormuş demekki.rabbim bizimde yüzümüze bakar inşallah.
misyaman silkeleme bende işe yaramadı malesef okadarda havuç suyu içirdim eşime.demekki bunların hiç bir önemi yok bunu anladım.

fatma aşılamayı düşündün mü hiç hani hareket problemi var dı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…