Oy canım çok sağol iyiki burdasın.Kimse de yok heyecandan öleceğim.
Tam bir muciize yaşıyorum şu anda çünkü bu ay çok çalışma yapmamıştık.
kabilarda tebrikler cnmmmm gözünüzyadınnnn
neharım değerler tavan yapmış maşaallahhhhiçin rahat etmiştir 1000leri görünce =)
bana da nedense fatma hamile gibi geliyor ama hayırlısı olsun.
peşi sıra gelsin gebeciklerimiz
Teyzesi sen 1200 ler demiştin dün ondan yola çıktım çok şükür dedim. 1500 olduğunu gördüm rahatladım sonrada ablam yazınca ohhh çektim
canım yok hiç silkeletmedim bi kaç kez bacağımı ben havaya kaldırmıştım okadar :)
Kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.
Eşimle beraberdik sonuca bakarken.Odada başka bir abi daha var.
Sevindik ama belli edemedik şaşkınlıktan.
Sonra ben eşime dedim ki hadi sen çık ben arkadaşlara yazacağım.
Şaşırdı garibim.Garibine gidiyor böyle yazışmamız.
Dün de scorpiye sevinirken bakıyordu şaşkın şaşkın.
Sonra aşağıya çağırdı beni,ben arkadaşlarla konuşuyorum diye gitmedim.
Çok sağolun bana böyle hissettirdiğiniz için.
Canlarım perşembe günü 350,95 olan değerim bugün 1500 olmuş çok şüküürrr
canım.. scorpimm tebrik ederim.. Allahım analı babalı büyütsün,hayırla sağlıkla ömürlü gelsin bebişiniz.. bu kez hersey güzel olcak inanıyorum
canım ben kendımden hiç umutlu değilim.. yumurtlarımın 2 si kiste dönüşmüş.. benden hiçbişe olmaz gibi gelio.. günde 1 kez kullanırım klomeni 1 yumurta 2 kez kullanırım 4 yumurta çatlatma iğnesi wermez,kiste dönüşür.. çok umutsuz,üzgünüm.. birde myom um war benım suan için 2.5 cm sorun değil dr lara göre ama 5 cm üzerine cıkınca alırız diolar.. tabii %15 rahmımı tamamen kaybetme rıskım war.. 5cm ulasana kadar 1,5 senem war 2 ay erken 2 ay gec.. kıbırsta tüp mü yaptırsam diorum 3 tane filan.. sürekli ağlıorum.. sizinde bu güzel olumlu havanızı bozmamak için bi süre topiğe bişe yazmamayı düşünüyorum.. dualarım hep sizinle..
bugün sabah 9da evden çıktım yarım saat olmadı yeni girdim eve o süre zarfında belki 15-20 dakika oturdumm çok ama çok yorgunumm.Özlemden gelen güzel mesaj moral oldu saol bebeğimherşeyin güzel gitmesine çok ama çok seviniyorumm maaşAllah
kabilardacığımmm maaşAllah cnm çok ama çok sevindimmmnolur bizide unutma dualarındaa
rimelciğimmm canımmbak zeynepte kistim var bu ayda kalamayacağım dedi ama maaşAllah hamileydii.Lütfn gell dertleşelim birliktee aşacağız bu süreçleri nolur bu kadar yıpratma kendiniiii
cnm yanlış bilinen birşey var herkes 2. gün ikiye katlar diyor.aslında 2 gün sonra yarısı kadar artması normal.fazlası da zarar değil tabi ki
benim cuma günü 1272 idi,pazar günü 2062 idi.doktor gayet iyi dedi.
ama bilinene göre 2600 falan olması normal.
seninkinin seyri çok güzel ki bundan sonra sakın bu rakamlara takılma.
bu hafta içi keseyi görürsün Rabbimin izniyle.7-8-9. haftalarda da kalp atışları duyuluyor.
Mevlam senide bebeğini de korusun canım arkadaşım...
iyi akşamlar kızlar....yemekdi bulaşıkdı anca oturdum vallahi.malesef akşam üstü teşrif etti benimkiler.ne yapayım bilmiyorum vallahi bir yanım bir süre bebiş işini ertele derken bir yanımda dr.a git diyor.geçmiş senelerde bu dururma bu kadar üzülebileceğim aklıma bile gelmezdi.kızıma hemen hamile kalmıştım.yaşamayınca acısı üzüntüsü bilinmiyormuş demekki.rabbim bizimde yüzümüze bakar inşallah.
misyaman silkeleme bende işe yaramadı malesef okadarda havuç suyu içirdim eşime.demekki bunların hiç bir önemi yok bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?