iyi akşamlar kızlar....yemekdi bulaşıkdı anca oturdum vallahi.malesef akşam üstü teşrif etti benimkiler.ne yapayım bilmiyorum vallahi bir yanım bir süre bebiş işini ertele derken bir yanımda dr.a git diyor.geçmiş senelerde bu dururma bu kadar üzülebileceğim aklıma bile gelmezdi.kızıma hemen hamile kalmıştım.yaşamayınca acısı üzüntüsü bilinmiyormuş demekki.rabbim bizimde yüzümüze bakar inşallah.
misyaman silkeleme bende işe yaramadı malesef okadarda havuç suyu içirdim eşime.demekki bunların hiç bir önemi yok bunu anladım.
cnm yanlış bilinen birşey var herkes 2. gün ikiye katlar diyor.aslında 2 gün sonra yarısı kadar artması normal.fazlası da zarar değil tabi ki
benim cuma günü 1272 idi,pazar günü 2062 idi.doktor gayet iyi dedi.
ama bilinene göre 2600 falan olması normal.
seninkinin seyri çok güzel ki bundan sonra sakın bu rakamlara takılma.
bu hafta içi keseyi görürsün Rabbimin izniyle.7-8-9. haftalarda da kalp atışları duyuluyor.
Mevlam senide bebeğini de korusun canım arkadaşım...
fatma aşılamayı düşündün mü hiç hani hareket problemi var dı ya
fatmammmm..olsun tatlımm.bu ay olmadıysa bidahaki ay inşallahhh.haırlısıyla gelsin evladın inşallah..
cnm bence ara vernek yerine doktora git kuzum..ilkine rahat kaldığına göre büyük bi problemin olamaz zannetmiyorum..belki hormonlarda bişey olmuştur tatlımm.ara verme ne olur..bu ay doktora git..nasılsa elimizden bişey elmiyor..herşey Rabbimin takdiri..o isterse sen istemesen de geli,r bebişin..
özlem maşallah cnm değerin çoooook güzel artmış iyi tutunmuş annesine yavruş.
şeyy.. bu arada Özlem.. hayırlı olsun insaAllah.. gözün aydın.. Rabbim sağ-sağlim doğumlar nasıp eylesın ınsaAllah
Allah'ımm bizlerede versin insaAllah ... Aminn
cnm hormonlarda sıkıntı yok şubatta baktırdım daha gidersem yumoş takibi için giderim zaten.belki biz takip edemiyoruzdur yumoşcukları
selamlar nasılsınız
aaa scorpionsum da burdaymısssygılar efenimm
Canımmm çoookk teşekkür ederim sabah ezanına uyandım yine açtım ellerimi dualarımı ettim. En kısa zamanda gelecek Pelin ya da İsmail
Umut çok teşekkür ederim.Allah şahidim öğrendikten sonra nasib et Allahım dediğim ilk aklıma gelen insanlardan birisin. Her saat dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda sana da nasib etsin ki ben inanıyorum çok yakında gelecek senin de meleğin
şimdi geldimmmmmmmmmmmmmm
bekleyin topikte yapcam size matematiğiiiiiiiiiiiii
bnm eşim yok bu akşammm nöbetteee
laptopu göturmedı yanındaa..
hadı herkes gelsınde bı muhabbet edelım yaaa
Ayy cnm saolasın.. zaten burada ki gördüğüm, tanıstığım, konustuğum insanların en ağır hasarlısı benim heralde..
Yine de vardır bunda da bi hayır da.. işte elden birsey gelmiyor..
Şuan tedaviye girdik bakalım..
4. tüp için start verdik.. neredeyse yarıladık tedaviyi..
Şuan hersey çk güzel gidiyor.. gittiğimiz özel merkez, dr um.. tüp bebek hemsireleri.. herseyden memnunum..
Tabi özel farkı.. ama olsun diyorum yinede..
İnsaAllah bu kez gelir benim de meleklerim..
Şuan günde 2 hapım, 3 ayrı iğnem var.. deri altı oluyor.. ben yapıyorum..
Artık suan için, islemlere geçmeye yakın bi zamandayız..
Sanıyorum ki, 2 hafta snra sonuç bekliyor olucam..Rabbim yardım etsin insaAllah..
Bazen zor geliyor ama napacan işte, bizim de kaderimiz böyle yazılmış..
Yine de Allah'ın gücüne gitmesin.. elimden geldiği kadarıyla, sıkıyşorum dişimi, ha gayret umut diyorum ..
Çünkü zor bir tedavi süreci işliyor benim gibi hastalar için ..
iİaçlar sıkınıdt, iğneler ayrı b sıkıntı, heran için eczanede bulunmayan özel ilaçlar, getirtmek sıkıntı..
Önceden 2 hakkımızı kullanmıs olduğumuz için ilaç paraları da bizden gidiyor..
Yine buna da sükür diyeyim.. bi sekilde esim saolsun alıyor..zaten durumumuzu ayırlayıp basladık ..
Çalısıyor olupta esime destek olmayı çok istemisimdir ama maalesef..
O da garibim ben iğneliri gözünün önünde yapınca, üzülüyor o da bana..
Rabbim insaAllah bu kez sifasını verirde,. çektiğimiz zahmetler, sıkıntılar hep bi kenarda kalıp gider..
Rabbim kimseninh kucağını bos bırakmasın..
Evlatsızlık bir bayan için çokk zor ..
ımmm...şeyy... acı var mı acı
Ayy cnm saolasın.. zaten burada ki gördüğüm, tanıstığım, konustuğum insanların en ağır hasarlısı benim heralde..
Yine de vardır bunda da bi hayır da.. işte elden birsey gelmiyor..
Şuan tedaviye girdik bakalım..
4. tüp için start verdik.. neredeyse yarıladık tedaviyi..
Şuan hersey çk güzel gidiyor.. gittiğimiz özel merkez, dr um.. tüp bebek hemsireleri.. herseyden memnunum..
Tabi özel farkı.. ama olsun diyorum yinede..
İnsaAllah bu kez gelir benim de meleklerim..
Şuan günde 2 hapım, 3 ayrı iğnem var.. deri altı oluyor.. ben yapıyorum..
Artık .., islemlere geçmeye yakın bi zamandayız..
Sanıyorum ki, 2 hafta snra sonuç bekliyor olucam..Rabbim yardım etsin insaAllah..
Bazen zor geliyor ama napacan işte, bizim de kaderimiz böyle yazılmış..
Yine de Allah'ın gücüne gitmesin.. elimden geldiği kadarıyla, sıkıyorum dişimi, ha gayret umut diyorum ..
Çünkü zor bir tedavi süreci işliyor benim gibi hastalar için ..
iİaçlar sıkınıdt, iğneler ayrı bi sıkıntı, heran için eczanede bulunmayan özel ilaçlar, getirtmek sıkıntı..
Önceden 2 hakkımızı kullanmıs olduğumuz için ilaç paraları da bizden gidiyor..
Yine buna da sükür diyeyim.. bi sekilde esim saolsun alıyor..zaten durumumuzu ayırlayıp basladık ..
Çalısıyor olupta esime destek olmayı çok istemisimdir ama maalesef..
O da garibim ben iğneliri gözünün önünde yapınca, üzülüyor o da bana..
Rabbim insaAllah bu kez sifasını verirde,. çektiğimiz zahmetler, sıkıntılar hep bi kenarda kalıp gider..
Rabbim kimseninh kucağını bos bırakmasın..
Evlatsızlık bir bayan için çokk zor ..
merhaba canım benimde durumum inan senden farklı değil. benim eşimde de hız ve morfoloji problemi var. bende kontrole gideyim dedim ve bende de yumurta tembelliği çıktı. klomen kullanıyorum ve arkasından çatlatma iğnesi. doktorum aşılama deneyelim dedi ama malesef tutmadı. regl olunca, bir daha doktora gitmicem diyorum ama oğluma kıyamıyorum kardeşi olmasını o kadar çok istiyor ki kayıtsız kalamıyorum elimden geleni yapmaya çalışıp takdiri Allaha bırakıyorum. bende eşime havuç suyu veriyorum. inşallah çocuklarımız bekledikleri, özlemini duydukları kardeş sevgisini yaşayacaklar.iyi akşamlar kızlar....yemekdi bulaşıkdı anca oturdum vallahi.malesef akşam üstü teşrif etti benimkiler.ne yapayım bilmiyorum vallahi bir yanım bir süre bebiş işini ertele derken bir yanımda dr.a git diyor.geçmiş senelerde bu dururma bu kadar üzülebileceğim aklıma bile gelmezdi.kızıma hemen hamile kalmıştım.yaşamayınca acısı üzüntüsü bilinmiyormuş demekki.rabbim bizimde yüzümüze bakar inşallah.
misyaman silkeleme bende işe yaramadı malesef okadarda havuç suyu içirdim eşime.demekki bunların hiç bir önemi yok bunu anladım.
canım gözün aydın. değerlerin katlanarak artsın inşallah. hamilelerin duası kabul olurmuş oğlumada kardeş için dua et teyzesi.fatmammmm..olsun tatlımm.bu ay olmadıysa bidahaki ay inşallahhh.haırlısıyla gelsin evladın inşallah..
cnm bence ara vernek yerine doktora git kuzum..ilkine rahat kaldığına göre büyük bi problemin olamaz zannetmiyorum..belki hormonlarda bişey olmuştur tatlımm.ara verme ne olur..bu ay doktora git..nasılsa elimizden bişey elmiyor..herşey Rabbimin takdiri..o isterse sen istemesen de geli,r bebişin..
canım adetin üçüncü günü gidersin yumurtan oluşuyor mu diye bakarlar. oluşuyorsa 11. 12. günü gel der. büyüdüyse çatlıyor mu diye gidersin. yani birkaç kez gitmen gerekebilir.düşündüm cnm gideyimde dr.a bakalım ne diyecek başlasın bir yerden artık.bendende hsg istermiki dr.gerçi geçen gittiğimde hemen istemem masraflı demişti ama.birde ben yapışıklık yada tıkanıklık varsa yumurtlama akıntısı olurmu merak ediyorum çünkü o akıntı nasıl geçerki yapışıklık varsa
acaba ne zaman gitsemki dr.a bu ay hormon testlerim yapılmıştı.belki yumurta takibi yapar bunda ne zaman gitmem gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?