ay canım benimmm Rabbim bunca yılın üzerine yüzünü güldürecek inanıyorumm.bunca zahmetin acının mükafatlarıyla döneceksin aramızaaaaa
oyyy ne kıymetlı olur o bebişlerrrrrrrrrrrr.yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte çarp -böl-karekök al falan öööleee bakcaz bişeylerrrrrrrrrrrrrrrrr
malesef cnm test yaptım ama gölgesi bile yok.sanırım stresden gecikti benimki .benim için hayırlı zaman değilmiş demekki.şimdi çıkmam lazım kahvaltı yapıp kızı dr.a götüreceğiz.
regli olunca yeni batı söylerim
Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.
Canlarım perşembe günü 350,95 olan değerim bugün 1500 olmuş çok şüküürrr
2 yıldır o acıyı biliyorum. Belki benimki seninkinin yanında hafif kalır ama olsun dertlerimiz ortaktı. Tahmin edebiliyorum. Gönlünü ferah tut gelecekler hem de ikizzzzzzzzzzzz... durumdan bizi haberdar et olur mu
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lütfen takvim yap artııııııııııkkkkkaynı gün doğururmuşuz kızzzzzzzzzzzz
Misyamoşum yumoşuuuuuuuuuuuuuuummmmm
kuşummm yarın ki sonucu alayım sözzz yapcam takvimiiiiii..doğum 24 kasım görünüyor kuzummmm..ama o tarih geri gelir muhakkak..akrep olur inşallah kuzummm..
ya ben bide sezeryan düşünüyorum hem yaş ilerliyor hem de abimi kaybettiğimden beri psikolojim stresi kaldırmıyo..panik atak gibi bişey işte..kalp çarpıntısı nefes daralması falan..doğum anında bunları yaşamaktan korkuyorum..zor günlerdi..hala da zor..atlatmaya çalışıyorum ama olmuyorrrr..
kuşummm yarın ki sonucu alayım sözzz yapcam takvimiiiiii..doğum 24 kasım görünüyor kuzummmm..ama o tarih geri gelir muhakkak..akrep olur inşallah kuzummm..
ya ben bide sezeryan düşünüyorum hem yaş ilerliyor hem de abimi kaybettiğimden beri psikolojim stresi kaldırmıyo..panik atak gibi bişey işte..kalp çarpıntısı nefes daralması falan..doğum anında bunları yaşamaktan korkuyorum..zor günlerdi..hala da zor..atlatmaya çalışıyorum ama olmuyorrrr..
merhaba canım benimde durumum inan senden farklı değil. benim eşimde de hız ve morfoloji problemi var. bende kontrole gideyim dedim ve bende de yumurta tembelliği çıktı. klomen kullanıyorum ve arkasından çatlatma iğnesi. doktorum aşılama deneyelim dedi ama malesef tutmadı. regl olunca, bir daha doktora gitmicem diyorum ama oğluma kıyamıyorum kardeşi olmasını o kadar çok istiyor ki kayıtsız kalamıyorum elimden geleni yapmaya çalışıp takdiri Allaha bırakıyorum. bende eşime havuç suyu veriyorum. inşallah çocuklarımız bekledikleri, özlemini duydukları kardeş sevgisini yaşayacaklar.
canım gözün aydın. değerlerin katlanarak artsın inşallah. hamilelerin duası kabul olurmuş oğlumada kardeş için dua et teyzesi.
canım adetin üçüncü günü gidersin yumurtan oluşuyor mu diye bakarlar. oluşuyorsa 11. 12. günü gel der. büyüdüyse çatlıyor mu diye gidersin. yani birkaç kez gitmen gerekebilir.
ozaman süper cnm..eşin yaptırdımı spermiyogram..doktor derse hsg çektir cnm..yani denk gelemiyo yumoşla spoş demekii.belki de zamanlama tutmuyo..yada spoşlar çok kuvvetli gidemiyo..ben de bu ay eşime demiştim hazirana kadar olmazsa aşılama yapalım diye..ama inşallah gerek kalmadı..
sen içini ferah tut..bitane olmuş ikinci de kesin olurrrrrrrrrrrr
kusum sikinti yapmakendine. uzme mercimegini annesi degerin guzel artmis olacak yarim guzel haberalerini bekliyoruzcanim
ozlemmmmmas.degerincokguzel artmis
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben biraz daha iyim ama öksürük mahvediyor.İlk kez bugün bebeğimin hareketlerini hissettimÇok değişik bir duygu.Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah
Fatmacım hayırlısı olsun üzülmek yok en iyi zamanı Allah biliyor.Gerçi benm içimde hala umut var
Kabilarda çok sevindim senin ve oğlunun adına.Rabbim sağlılı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.ayrıca değerin çok iyibencede ikiz olma ihtimali var
Maşallahartık boşyere sıkıntı yapmışsın değil mi?
inşallah bitanemmm.az önce fdayanamadım tekrar baktım idrarda..ikinci çizgi neredeyse 1 kadar koyu bugün..sanırım değerim artıyorrrrr:26::26:
üzmiycem mercimeğimi kuzum..sadece kötü tecrübenin stresi işte..Ama çok şükür Allaha güzel günler gösterecek inanıyorum
scorpiiiiiiiiiiiiimmmmm ben de öyle yapmıştım 2. gün yaptığımda nerdeyse her iki çizgi aynıydı. Kuzum pozitif düşün herşey güzel olsun
şu an içim daha rahat özooomm inan kiii..inşallah pazartesi keseyi görürüm hayırlısıyla..yaaa annemde soruyo hastalandınmı diyeee.nedesem ben şimdiii.olmazsa üzülecek yineeee.yalan desem Allahın gücüne gidermi kiiii.off napcamm bilemiyorumm.kıyamıyom ki annemeeee.diyom olmazsa sökmedi anne başlıyo falan bi kaç gün idare edeyim de sonra vereyim müjdeyi..
torundan anneannesine çiçek düşünüyorum daaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?