Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lütfen takvim yap artııııııııııkkkkk aynı gün doğururmuşuz kızzzzzzzzzzzz

Misyamoşum yumoşuuuuuuuuuuuuuuummmmm

ayy saolasın scorpim benimmm
işte çarp -böl-karekök al falan öööleee bakcaz bişeylerrrrrrrrrrrrrrrrr

eyvahlar olsun

hayalotum görür müsün bilmiyom da, seç hangisini uygulasın sana,istersen hepsini alabilirsin hayalotum
ama bak teyzosumuz var arada, onun güzel hatırı için, yap bi güzellikk

laf aramızda.. hiçte sevmem karakök biliyo musun

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben biraz daha iyim ama öksürük mahvediyor.İlk kez bugün bebeğimin hareketlerini hissettimÇok değişik bir duygu.Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah

Fatmacım hayırlısı olsun üzülmek yok en iyi zamanı Allah biliyor.Gerçi benm içimde hala umut var

Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.

Kabilarda çok sevindim senin ve oğlunun adına.Rabbim sağlılı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.ayrıca değerin çok iyi bencede ikiz olma ihtimali var
Canlarım perşembe günü 350,95 olan değerim bugün 1500 olmuş çok şüküürrr

Maşallahartık boşyere sıkıntı yapmışsın değil mi?

2 yıldır o acıyı biliyorum. Belki benimki seninkinin yanında hafif kalır ama olsun dertlerimiz ortaktı. Tahmin edebiliyorum. Gönlünü ferah tut gelecekler hem de ikizzzzzzzzzzzz... durumdan bizi haberdar et olur mu

saolasın tsk ederim... artık bakalım. kısmetimize kaç balık düsecek

gerçi scorpimin taktiği gibi değil ama, olsun bakam kaç balık gelecek

tabi ki haber veririm..

xNeharx kullanıcısından alıntı

Canlarım perşembe günü 350,95 olan değerim bugün 1500 olmuş çok şüküürrr

bunu görmemistim..
Elfida dan dolayı gördüm simdi..
değerine MasaAllah..diyorum..

Allah'ım insaAllah bizlere de böyle sonuçlar almayı nasip eylesin

rimel canim nolurr kotu dusunme mevlamin kime neyi nezaman nasip edecegi belliolma.
gelmeyecegim sizleri uzmeyeyim demissin olur mu hic oyle seyy bizim sevomcimizde uzuntumuzde bir ortak nokta dualardabulusuyoruz.bizi kendinden heberaiz birakma gel dertleselim ltfen

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lütfen takvim yap artııııııııııkkkkk aynı gün doğururmuşuz kızzzzzzzzzzzz

Misyamoşum yumoşuuuuuuuuuuuuuuummmmm

kuşummm yarın ki sonucu alayım sözzz yapcam takvimiiiiii..doğum 24 kasım görünüyor kuzummmm..ama o tarih geri gelir muhakkak..akrep olur inşallah kuzummm..
ya ben bide sezeryan düşünüyorum hem yaş ilerliyor hem de abimi kaybettiğimden beri psikolojim stresi kaldırmıyo..panik atak gibi bişey işte..kalp çarpıntısı nefes daralması falan..doğum anında bunları yaşamaktan korkuyorum..zor günlerdi..hala da zor..atlatmaya çalışıyorum ama olmuyorrrr..

merhaba hanımlar
aranıza yeni katıldım. ben de 19 haftalık hamileyim. Allah izin verirse 6 ağustos-22 ağustos arası oğlumuz doğacak. yavru aslan yani :)
bu arada hamile güncemi yazdığım bir blog'um var sizinle de paylaşmak isterim Miniannecik sevgiler

Anlıyorum canım hayırlısı olsun hakkında öyle de böyle de olacak Dayısının gülü geliyor

kusum sikinti yapmakendine. uzme mercimegini annesi degerin guzel artmis olacak yarim guzel haberalerini bekliyoruzcanim

ozlemmmmmas.degerincokguzel artmis

geçen gittiğimde 3.gündü sadece karından ultrasonla baktı kan akışına hormon testlerini yaptı.21.günde progesteron yumurtlama var demişti ama bilmiyorum artık.3.gün gidersem bakabilirmi yumoşlara bende 5.gün gideyim diyorum cuma günü .sen hsg çektirdinmi cnm sıkıntı varsa aşılama işe yaramıyormuş.benim eşimdede biraz hız ve hareket sorunu vardı ama çok önemli bulmadılar.

aynı şeyi dr.da demişti cnm allah vermiş bir tane yine olur diye.

kusum sikinti yapmakendine. uzme mercimegini annesi degerin guzel artmis olacak yarim guzel haberalerini bekliyoruzcanim

ozlemmmmmas.degerincokguzel artmis

inşallah bitanemmm.az önce fdayanamadım tekrar baktım idrarda..ikinci çizgi neredeyse 1 kadar koyu bugün..sanırım değerim artıyorrrrr:26::26:
üzmiycem mercimeğimi kuzum..sadece kötü tecrübenin stresi işte..Ama çok şükür Allaha güzel günler gösterecek inanıyorum

ay canımmmm geçmiş olsunnnn.
maşallah hareketler başladı demekkkkkk
Rabbim bize de nasibeder inşallahhhhhhhhhhhhh

scorpiiiiiiiiiiiiimmmmm ben de öyle yapmıştım 2. gün yaptığımda nerdeyse her iki çizgi aynıydı. Kuzum pozitif düşün herşey güzel olsun

umutcummm cok şükür geldik bu günlere az kaldı senınde güzel haberlerını alınca coşacak bu topik
ister istemez insanın daha cok dua ettiği kişiler oluo sen we iskorpit şimdi en başta..
bide cadı özlem wardı kurtulduk ondan takwımı ıle gezıo

bi kere ewladı olan arkadaslarımın emınım kardeslerıde gelecek sonucta
ilk bebekleri tedawi ile gelmemiş sadece onların rahat olmaları lazımmm
scorpiiii artık rahat ol kimyasalda o çizgi azıcık farkedıyoo emın ol senınkı iyice koyulaşmıs rahat olllllllllllllllll

umutcummm asbelove bebegını kaybettı bı hafta kadar önce

scorpiiiiiiiiiiiiimmmmm ben de öyle yapmıştım 2. gün yaptığımda nerdeyse her iki çizgi aynıydı. Kuzum pozitif düşün herşey güzel olsun

şu an içim daha rahat özooomm inan kiii..inşallah pazartesi keseyi görürüm hayırlısıyla..yaaa annemde soruyo hastalandınmı diyeee.nedesem ben şimdiii.olmazsa üzülecek yineeee.yalan desem Allahın gücüne gidermi kiiii.off napcamm bilemiyorumm.kıyamıyom ki annemeeee.diyom olmazsa sökmedi anne başlıyo falan bi kaç gün idare edeyim de sonra vereyim müjdeyi..
torundan anneannesine çiçek düşünüyorum daaaaaaaaaaa

cnm yarın testi yaptırınca al çiçekleri dayan kapısına madem

scorpiiiiiiiiiiiiiii yalan yok (
hatırladın mı msjlasmamızıı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…