Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prensesimmmm geliyor...bugun cisniyetini ogrendikkk doktor kiz dedi ama 20.haftaya kadar belli olur olasilik konustu insallah oyle kalir esim erkek istesede mutlulugumu kursagimda birakti ama ben mutluyummmm icim icime sigmuiyor allah herkse nasip etsinnnnnnn

Canım ne yalan söyleyeyim bende kız istiyorum maaşallah subhanallahhh sen onu bi güzel süslersin şimdi ayyyyyyyy

oyy oyy yerim onun totosunu bennn patik de çok güzelmiş ama örmesini bilmiyom kii

Son düzenleme:
Canım ne yalan söyleyeyim bende kız istiyorum maaşallah subhanallahhh sen onu bi güzel süslersin şimdi ayyyyyyyy

sagol habibtemmm allah sanada yasatir bu duyuguyu canimsin sen yaaaa...annem vefat edince 1 sene olacak iste...ALLAHIM NE OLUR BANA ANNEMI GONDER..BANA KIZ EVLAT NASIP ET DEMISTIM COK SUKUR OLDU..evett babamiz simdiden ek is yapmam lazim diyorr...erkek istedi olmadi ins ikincisi erkek olur..evlat evlattir kiz erkek ayrimi yapilmamali saglikli olsun yeterr

habibteeeeeeeeeeeeeeeeeemmm kııııııııııızzzzz oh ohhhhhhh

evet habibtemmmmmmmm kiz ddi doktorrr alisverise baslamayacammm 20.haftadan sionraa kardesim kadin dogumcuda asistannn degisebilir dedi ins degismez melegimmm benimle kalirrrrrrr babamiz erkek istedi sok oldu tabiki pek hosuna gitmedese evde 2.cadi geliyorrrrrrrrr yasasinnnnnnnnnnnn

doğsun da bak gör aralarından su sızmayacak. Görür bak babasının aşkı olacak, pek datlu olurrrrrrrrrrr

Canımmmm Rabbim hayırlıs sağlıklı evlat etsin inşallahhhhhhh
Dualarını kabul etti Allahım şükür maaşallah subhanallahhhhh

REGL son iki gün ALLAHIM İNŞ BU AY BEBEŞİM GELİR TÜM İSTEYEN HERKEZE NASİP ET

bu ay niye bilmiyorum çok umutluyum arkadaşlar içimden bi ses var diyo

bide bu gün çok güzel bi rüya gördüm onun etkisinde kaldım belkide bi kız çocuğum olmuştu çok güzeldi emziriyodum onu harika bi duyguydu

canım inşallah en kısa zamanda Allah ım sana yeniden bebek nasip eder. bunu bütün kalbimle diliyorum. benim doktorumda senin doktorun aksine yumurta büyütmek için yüksek dozda ilaç veriyorum(klomen) hormonlarını mahveder. o yüzden hemen beklemeden tüp bebek yapın dedi. insan hangi doktora güveneceğini şaşırıyor. Allah iyi doktorlara denk getirsin.

Allah hayırlı kılsın canım.

listeyi yaptımmmmmmmmmmmmmmmm
Scorpicim bende şimdilik 1 yasin alayım.daha fazla okursam yazarım.

Çok sevindim canım.Allah hayırlı evlat eylesin

kabilardaa walla sen iyi sabretmissin 7 sene eskı eşyalarla zor olurdu bnm içinn
alpinncannnn kızın hayırlı olsun inşAllah kızların cınsıyetı değişio genelde haklılar sen yınede bırsey almaaa bıraz daha bekle ben 23 haftaya kadar bekledım...doktor pipisi hala duruo dedi (
umutt heyecanla güzel haberlerını beklıyourzzz canım dualrımız senınle..
acaba iskorpit naptıı..
bbeyimm inşAllah hislerin doğrudur bende bebek gördugum ay hamıle kaldım senınledır inşAllah bebeğin..
asbecikkk bende senı sewiorumm
ya herkesı sewıorum ben burdakı buraya gırmezsem eksıklık hıssdıyorum ya bırı hamıle ıse dıyorum (
bende bu gun buyuk bı sıkıntı atlattımm sabah servıse yetıseyım derken ters bı hareket yaptım galıba şiddetli bi sancı gırdı eşimi aradım geldı doktora gıttıkk ağlaya ağlaya kadın doğumcu gıtmıs tayını cıkmış !
ALlahtan cok tatlı bı ebe wardı korkma sancın yok dedı artık yawas hareket etmelısın dedı ben hala atom karınca gıbı iş güç yapmaya dewam..
ama artık akıllandımm...
aslında bebek bekleyen bebegı olan herkes ıcın gecerlı bu yavas olmalıyız kızlar..
benden bu gunluk haberler bu kadarrrrrrrrrrr
hepiniziiii öpüyorummm...
seeee youuuuuuuuuuuuuu

misssyaman habibtemmmm tsk ederimmmm...beklemedeyim simdilik birsey almayacammm..cunku bir tanidik hamile kiz demisler once daha sonre erkek cikmiss..o yuzdennn biraz gecsin alisverise basliyacammmmmm ins,,,

bnm eşimde erkek oldugunu öğrenınce cok sewındı
erkekler böyle onlar kendılerınden biz kendımızden istiyoruzz (

canımmm Allah yardımcınız olsunnn.gerçekten çok üsrtüste geldi..yine de Allah beterinden korusun..kuzum ameliyat korkulacak gibi olmuyor..benim annemde yaklaşık 8 yıl önce komple aldırdı..iki gece hastanede kaldık..zaten estetik dikişti..ne pnsuman gerekti ne bişey..eve geldi banyosunu bile yaptı..ki benim annem 57 yaşındydı ozaman..kilo da var..çok şükür çabuk toparlanılıyor cnm..ablan iyi olsun da aman ihmal etmeyin..haklı şimdi aklı eniştende ama onun da olması gerek ihmale gelmez..dualarım sizinle canımmm

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…