Eki Görüntüle 667705
Eki Görüntüle 667706 habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prensesimmmm geliyor...bugun cisniyetini ogrendikkk doktor kiz dedi ama 20.haftaya kadar belli olur olasilik konustu insallah oyle kalir esim erkek istesede mutlulugumu kursagimda birakti ama ben mutluyummmm icim icime sigmuiyor allah herkse nasip etsinnnnnnn
Eki Görüntüle 667705
Eki Görüntüle 667706 habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prensesimmmm geliyor...bugun cisniyetini ogrendikkk doktor kiz dedi ama 20.haftaya kadar belli olur olasilik konustu insallah oyle kalir esim erkek istesede mutlulugumu kursagimda birakti ama ben mutluyummmm icim icime sigmuiyor allah herkse nasip etsinnnnnnn
Canım ne yalan söyleyeyim bende kız istiyorum maaşallah subhanallahhh sen onu bi güzel süslersin şimdi ayyyyyyyy
oyy oyy yerim onun totosunu bennnpatik de çok güzelmiş ama örmesini bilmiyom kii
habibteeeeeeeeeeeeeeeeeemmm kııııııııııızzzzz oh ohhhhhhh
evet habibtemmmmmmmm kiz ddi doktorrr alisverise baslamayacammm 20.haftadan sionraa kardesim kadin dogumcuda asistannn degisebilir dedi ins degismez melegimmm benimle kalirrrrrrr babamiz erkek istedi sok oldu tabiki pek hosuna gitmedese evde 2.cadi geliyorrrrrrrrr yasasinnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 667705
sagol habibtemmm allah sanada yasatir bu duyuguyu canimsin sen yaaaa...annem vefat edince 1 sene olacak iste...ALLAHIM NE OLUR BANA ANNEMI GONDER..BANA KIZ EVLAT NASIP ET DEMISTIM COK SUKUR OLDU..evett babamiz simdiden ek is yapmam lazim diyorr...erkek istedi olmadi ins ikincisi erkek olur..evlat evlattir kiz erkek ayrimi yapilmamali saglikli olsun yeterr
canım inşallah en kısa zamanda Allah ım sana yeniden bebek nasip eder. bunu bütün kalbimle diliyorum. benim doktorumda senin doktorun aksine yumurta büyütmek için yüksek dozda ilaç veriyorum(klomen) hormonlarını mahveder. o yüzden hemen beklemeden tüp bebek yapın dedi. insan hangi doktora güveneceğini şaşırıyor. Allah iyi doktorlara denk getirsin.Canım aynı dertten muzdaribiz maalesef gerçi bizimkinde varikosel yok nedeni bilinmeyen infertilite mevcut yumurta tembelliği ve fsh tedavi edilebilir durumlar hiç korkma canımcım benimde eşimin sayı hareket morfoloji problemimiz mevcut ben 3milyonla 0morfolojiyle normal yoldan hamile kaldım canım şu an eşim arginmax kullanıyor bunun yanısıra dr.um 2 ilaç daha verdi onu da kullanıyor bakalım nisan ayında test verecek inşallah işe yarar bize de gittiğimiz bütün dr.lar tüp deneyin dedi hamile kalınca annem beni kendi dr.una götürdü o dr.da ne diyorsun sen sakın tüp yapmayın boşu boşuna vücudunuza hormon yüklüyorsunuz mahvediyorsunuz bünyeleriniz dedi şaşırdım kaldımverdiği ilaçları tüp bebek yapmak istediğimiz merkezdeki dr.a da sordum o da ilaçlar ve etkileri hakkında olumlu konuşunca denemeye karar verdik
bakalım biraz da bu dr.u deneyelim dedik inşallah sende en kısa sürede iyi haberler verirsin canım inşallah gideceğin dr. iyi çıkar canım dr. çok önemli çünkü
biraz uzun oldu ama Rabbim yar ver yardımcın olsun canımmmmm
Eki Görüntüle 667705
evet habibtemmmmmmmm kiz ddi doktorrr alisverise baslamayacammm 20.haftadan sionraa kardesim kadin dogumcuda asistannn degisebilir dedi ins degismez melegimmm benimle kalirrrrrrr babamiz erkek istedi sok oldu tabiki pek hosuna gitmedese evde 2.cadi geliyorrrrrrrrr yasasinnnnnnnnnnnn
Scorpicim bende şimdilik 1 yasin alayım.daha fazla okursam yazarım.listeyi yaptımmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 667705
asbemm eniştem her hafta kemoterapiye giriyor evde sürekli bakım gerekiyor ablam ameliyat olunca annem enişteme bakacak bende ablamla hastanede çocuklarada şehir dışından gelecek kardeşim bakacakk geldimi peşpeşe geliyor sahidendeablamın ameliyatı sezeryan gibi olacakmış buda iyileşme sürecini uzatacak tabii.Sonu iyi olsunda artıkk
hepinizi çok öpüyorum hep dualarımdasınızz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?