Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canım ablam hiç korkmayın ben üzülmeyesin diye söylemedim benim teyzemden 2 kilo temizlediler herşeyini de aldılar dediğim gibi 2-3haftaya kadar da iyileşti şu kan sorunu çözülürse hiç problem içeren bir sorun değil sağsalim olur çıkar Allahın izniyle teyzemin 5sene oldu ameliyatı geçireli bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadı
Eeee içi rahat edemiyor napsın kadıncağız ama en kısa zamanda olması gerek sağlığı için
Allah sağlık versinde biz haberlerini bi şekilde alırız ablacım sen üzme canını

Son düzenleme:

asbemm eniştem her hafta kemoterapiye giriyor evde sürekli bakım gerekiyor ablam ameliyat olunca annem enişteme bakacak bende ablamla hastanede çocuklarada şehir dışından gelecek kardeşim bakacakk geldimi peşpeşe geliyor sahidende ablamın ameliyatı sezeryan gibi olacakmış buda iyileşme sürecini uzatacak tabii.Sonu iyi olsunda artıkk

hepinizi çok öpüyorum hep dualarımdasınızz canlarım

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm

canım inşallah arkadaşımız bebeğine kavuşur. bana 1000 YA VARİS, 5 YASİN yaz canım.

Allah acil şifalar versin. bu hayatta sıkıntı çekmeyen insan yok. Allah ım ağır imtihanlar vermesin.

Ablammm çok ağır bir dönemden geçiyorsunuz hiç kolay değil kemoterapi ağır bir dönem kayınvalidemden biliyorum sondayla dolaşıyordu ablacım bi de geldi mi böyle üst üste gelir dediğin gibi ama Rabbim bi şekilde bi yol bi kapı açacaktır hayırlısıyla bazen sınavlarımız ağır oluyor diyebilecek hiçbişeyimiz yok duadan başka......
Dualarımız sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsunnnn

hadi gözün aydın. maşallah yumoşlarına inşallah onlara tutunan minicik bebeklerin olacak.

Canımmm ne güzel haberlerle gelmişsin az kalmış az hayırlısıyla embriyo haberlerini de alacağız bu şekilde arkasından da bebiş müjdesi Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnn

kız umuuuuuuuuuuttttt sabah ezanıyla dua ettim sana ve herkese gelecek gelecek ben inanyorummmmmmmm ayyyyy vallla çok heyecanlı

Asbecim sen nasılsın canım, bu aralar biraz yoğunum neti açma fırsatım olmuyor ama vakit buldukça takip ediyorum. bana gelince doktor tüp bebeğe yönlendirdi. bende doktorumu değiştirdim yarın ya da çarşamba gidecem bakalım bu ne diyecek.

Ben daha iyiyim canım toparlamaya çalışıyoruz işte unutalım derken sokak kuşu olduk her gün geziyoruz
Canım bizde biliyorsun tüp yapacaktık rapor çıkartırken mucizemiz gör kırptı şimdi ki dr.umda tüp önermiyor kesinlikle böyle dr.u ilk defa görüyorum
Canım kusura bakmazsın inşallah sizde sorun neydi?

asbeeemmmmmm sana 2 ay veriyorum 2 ay sonra böyle olacaksınnnnnnn

hadi gözün aydın. maşallah yumoşlarına inşallah onlara tutunan minicik bebeklerin olacak.
saolasın suveyma.. Allah razı olsun cnm.. ettiğiniz dualar, okuduğunuz sureler sizlere Rabbim hayır kapıları açsın inşaAllah...
Canımmm ne güzel haberlerle gelmişsin az kalmış az hayırlısıyla embriyo haberlerini de alacağız bu şekilde arkasından da bebiş müjdesi Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnn
öyle balım saolasın.. Rabbim simdeye kadar güzel gelişmeleri sağladı çok sükür, herseyden memnun kaldım.. inşallah sonuçtada yüzümüz ak bir sekilde çıkarız .. insan her sıkıntıda olduğu anda dua kabul olunurmuş ya.. bnde sizlere de dua ediyorum o anımda.. Rabbim kısçeleriminde dualarını kabul eyle, onların da yardımcısı ol diyorum.. içten dua ediyorum.. hele bu sabah merkezimizdeylken, yanımad oturan 26 yasında bi bayan vardı.. onlada biraz konusunca o da çok dua etti.. saolsaın.. diyo kendimin olcak gibi istiyorum herkeslere dua ediyorum dedi.. herkesin tedavi süreci ne kadar zor olsa da, Rabbim dualrın gücüyle bir açık kapı bıkarıyor çok sükürr sen ne yaptın asbem.. daha iyisindinr insaAllahh
kız umuuuuuuuuuuttttt sabah ezanıyla dua ettim sana ve herkese gelecek gelecek ben inanyorummmmmmmm ayyyyy vallla çok heyecanlı

kız neharrrrrrr.. Allah razı olsun bacım.. saolasın.. bnde namaza kalkmısdım.. dua ettim hepinize.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaAllahh.. zaten kullandığım iğnenin bitanesinin kağıdında ikiz muhtemel gibil.erinden birsey yazıloır.. bakalım hayırlısıı artıkın ikizleri, üçüzleri toplayıp gelirimm derrmişimmm tabi yinede hayırlısı, işin şakası bir yana

Canımmmmm Allah razı olsun bu halinde bile bizleri unutmuyorsun ben çok şükür iyiyim şekercim şu lekelenmelerde biterse rahatlayacağım inşallahhhh
şu korunma dönemi bitsin de bi an önce çalışmalara başlayalım diye gün sayıyorummmmm valla
ikizler üçüzler belli mi olur kuzummmmm reannı yalnız bırakmamak lazım ama hadi sıralanalım artıkk

estafurullah canım tabiki sorabilirsin. eşimde sperm hız ve morfoloji problemi var. ameliyattan sonrada pek bi düzelme olmadı. keçi boynuzu kürü uyguladık şimdi de havuç suyu içiyor bitsin tekrar test yapacaz. (varikosel 10 ay oldu) biz eşimin tedavisiyle uğraşırken beni atlamışız doktora gittim fsh yüksek yumurta tembelliği var daha fazla normal yolla uğraşma hemen tüpe geç dedi.

kuzum öyle çok seyler yaşadım ki.. sıkıntı çekmenin ne olduğuun bilirim... inşallah sizler benim gibi yıpranmazsınız simdi gördüğün gibi gelmesini beklediğim bebislerim için güç topluyorum.. topiklerde sizlerle gülmeye çalışıyorum ki,. bu bebislerim için olması gereken en önemli faktör .. ama içimden kendimi iiy hissediyorum çok sükür bu da sanırım tedavimin güzel yöned gelişmeler sağladığı için olsa gerek. .ve tabi sizelir de unutmuyorum , sizler de benim öle herkeslere anlatamığım durumlar için, neşe kaynağımsınızz , iyi ki vasınızz canlarımm Hadi bakalımk inşallah kuzum.. gitsin lekeler, gelsin çalısmalarrr.. heya rean nasıl acaba göremedim onu da ne zamandır inşallah iyidir kuzularınla :26::26: reana eş olmak lazım dimi.. inşallah Rabbim nasip eder o güzellikleri hepimize

Canım aynı dertten muzdaribiz maalesef gerçi bizimkinde varikosel yok nedeni bilinmeyen infertilite mevcut yumurta tembelliği ve fsh tedavi edilebilir durumlar hiç korkma canımcım benimde eşimin sayı hareket morfoloji problemimiz mevcut ben 3milyonla 0morfolojiyle normal yoldan hamile kaldım canım şu an eşim arginmax kullanıyor bunun yanısıra dr.um 2 ilaç daha verdi onu da kullanıyor bakalım nisan ayında test verecek inşallah işe yarar bize de gittiğimiz bütün dr.lar tüp deneyin dedi hamile kalınca annem beni kendi dr.una götürdü o dr.da ne diyorsun sen sakın tüp yapmayın boşu boşuna vücudunuza hormon yüklüyorsunuz mahvediyorsunuz bünyeleriniz dedi şaşırdım kaldım verdiği ilaçları tüp bebek yapmak istediğimiz merkezdeki dr.a da sordum o da ilaçlar ve etkileri hakkında olumlu konuşunca denemeye karar verdik
bakalım biraz da bu dr.u deneyelim dedik inşallah sende en kısa sürede iyi haberler verirsin canım inşallah gideceğin dr. iyi çıkar canım dr. çok önemli çünkü
biraz uzun oldu ama Rabbim yar ver yardımcın olsun canımmmmm

evet aynen böyle devammmmm evrene pozitif düşünce gönderelim ki bize pozitif dönsünnnn
amin canım aminnnnnnn hepimiz güzel güzel şeyler yaşayalım en kısa zamanda da sana halay çekelim hayırla sağlıkla inşallahhhhhh

inşallah balımm halaylar çekelim, baharlarımız gelsin artık Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…