tüm geçmiş olsun dilekleri için çokkkkkk teşekkür ediyorumm rahim ve yumurtalığıda alacakları için tedirginiz yarın başka bir dr. a daha gideceğiz.Canım ablam enişten iyileşsin öyle olacağım ameliyat diye tutturdu( ahhh ablam ahhhhh
neharımm maaşAllah canım herşeyy çok güzell
fırsatım oldukça pc. buldukça yazarım eve gidemiyorum bu aralarr seyyar oldumm.
Canım ablam hiç korkmayın ben üzülmeyesin diye söylemedim benim teyzemden 2 kilo temizlediler herşeyini de aldılar dediğim gibi 2-3haftaya kadar da iyileşti şu kan sorunu çözülürse hiç problem içeren sağsalim olur çıkar Allahın izniyle teyzemin 5sene oldu ameliyatı geçireli bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadı
Eeee içi rahat edemiyor napsın kadıncağız ama en kısa zamanda olması gerek sağlığı için
Allah sağlık versinde biz haberlerini bi şekilde alırız ablacım sen üzme canını
canım inşallah arkadaşımız bebeğine kavuşur. bana 1000 YA VARİS, 5 YASİN yaz canım.kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
asbemm eniştem her hafta kemoterapiye giriyor evde sürekli bakım gerekiyor ablam ameliyat olunca annem enişteme bakacak bende ablamla hastanede çocuklarada şehir dışından gelecek kardeşim bakacakk geldimi peşpeşe geliyor sahidendeablamın ameliyatı sezeryan gibi olacakmış buda iyileşme sürecini uzatacak tabii.Sonu iyi olsunda artıkk
hepinizi çok öpüyorum hep dualarımdasınızz canlarım
asbemm eniştem her hafta kemoterapiye giriyor evde sürekli bakım gerekiyor ablam ameliyat olunca annem enişteme bakacak bende ablamla hastanede çocuklarada şehir dışından gelecek kardeşim bakacakk geldimi peşpeşe geliyor sahidendeablamın ameliyatı sezeryan gibi olacakmış buda iyileşme sürecini uzatacak tabii.Sonu iyi olsunda artıkk
hepinizi çok öpüyorum hep dualarımdasınızz canlarım
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
Asbecim sen nasılsın canım, bu aralar biraz yoğunum neti açma fırsatım olmuyor ama vakit buldukça takip ediyorum. bana gelince doktor tüp bebeğe yönlendirdi. bende doktorumu değiştirdim yarın ya da çarşamba gidecem bakalım bu ne diyecek.
Ben daha iyiyim canım toparlamaya çalışıyoruz işte unutalım derken sokak kuşu olduk her gün geziyoruz
Canım bizde biliyorsun tüp yapacaktık rapor çıkartırken mucizemiz gör kırptı şimdi ki dr.umda tüp önermiyor kesinlikle böyle dr.u ilk defa görüyorum
Canım kusura bakmazsın inşallah sizde sorun neydi?
asbeeemmmmmm sana 2 ay veriyorum 2 ay sonra böyle olacaksınnnnnnn
saolasın suveyma.. Allah razı olsun cnm.. ettiğiniz dualar, okuduğunuz sureler sizlere Rabbim hayır kapıları açsın inşaAllah...hadi gözün aydın.maşallah yumoşlarına inşallah onlara tutunan minicik bebeklerin olacak.
öyle balım saolasın.. Rabbim simdeye kadar güzel gelişmeleri sağladı çok sükür, herseyden memnun kaldım.. inşallah sonuçtada yüzümüz ak bir sekilde çıkarız .. insan her sıkıntıda olduğu anda dua kabul olunurmuş ya.. bnde sizlere de dua ediyorum o anımda.. Rabbim kısçeleriminde dualarını kabul eyle, onların da yardımcısı ol diyorum.. içten dua ediyorum.. hele bu sabah merkezimizdeylken, yanımad oturan 26 yasında bi bayan vardı.. onlada biraz konusunca o da çok dua etti.. saolsaın.. diyo kendimin olcak gibi istiyorum herkeslere dua ediyorum dedi.. herkesin tedavi süreci ne kadar zor olsa da, Rabbim dualrın gücüyle bir açık kapı bıkarıyor çok sükürrCanımmm ne güzel haberlerle gelmişsin az kalmış az hayırlısıyla embriyo haberlerini de alacağız bu şekilde arkasından da bebiş müjdesi Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnn
kız umuuuuuuuuuuttttt sabah ezanıyla dua ettim sana ve herkesegelecek gelecek ben inanyorummmmmmmm ayyyyy vallla çok heyecanlı
saolasın suveyma.. Allah razı olsun cnm.. ettiğiniz dualar, okuduğunuz sureler sizlere Rabbim hayır kapıları açsın inşaAllah...
öyle balım saolasın.. Rabbim simdeye kadar güzel gelişmeleri sağladı çok sükür, herseyden memnun kaldım.. inşallah sonuçtada yüzümüz ak bir sekilde çıkarız .. insan her sıkıntıda olduğu anda dua kabul olunurmuş ya.. bnde sizlere de dua ediyorum o anımda.. Rabbim kısçeleriminde dualarını kabul eyle, onların da yardımcısı ol diyorum.. içten dua ediyorum.. hele bu sabah merkezimizdeylken, yanımad oturan 26 yasında bi bayan vardı.. onlada biraz konusunca o da çok dua etti.. saolsaın.. diyo kendimin olcak gibi istiyorum herkeslere dua ediyorum dedi.. herkesin tedavi süreci ne kadar zor olsa da, Rabbim dualrın gücüyle bir açık kapı bıkarıyor çok sükürrsen ne yaptın asbem.. daha iyisindinr insaAllahh
kız neharrrrrrr.. Allah razı olsun bacım.. saolasın.. bnde namaza kalkmısdım.. dua ettim hepinize.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaAllahh.. zaten kullandığım iğnenin bitanesinin kağıdında ikiz muhtemel gibil.erinden birsey yazıloır.. bakalım hayırlısııartıkın ikizleri, üçüzleri toplayıp gelirimm derrmişimmm tabi yinede hayırlısı, işin şakası bir yana
Ben daha iyiyim canım toparlamaya çalışıyoruz işte unutalım derken sokak kuşu olduk her gün geziyoruz
Canım bizde biliyorsun tüp yapacaktık rapor çıkartırken mucizemiz gör kırptı şimdi ki dr.umda tüp önermiyor kesinlikle böyle dr.u ilk defa görüyorum
Canım kusura bakmazsın inşallah sizde sorun neydi?
Canımmmmm Allah razı olsun bu halinde bile bizleri unutmuyorsunben çok şükür iyiyim şekercim şu lekelenmelerde biterse rahatlayacağım inşallahhhh
şu korunma dönemi bitsin de bi an önce çalışmalara başlayalım diye gün sayıyorummmmm valla
ikizler üçüzler belli mi olur kuzummmmm reannı yalnız bırakmamak lazım ama hadi sıralanalım artıkk
estafurullah canım tabiki sorabilirsin. eşimde sperm hız ve morfoloji problemi var. ameliyattan sonrada pek bi düzelme olmadı. keçi boynuzu kürü uyguladık şimdi de havuç suyu içiyor bitsin tekrar test yapacaz. (varikosel 10 ay oldu) biz eşimin tedavisiyle uğraşırken beni atlamışız doktora gittim fsh yüksek yumurta tembelliği var daha fazla normal yolla uğraşma hemen tüpe geç dedi.
kuzum öyle çok seyler yaşadım ki.. sıkıntı çekmenin ne olduğuun bilirim... inşallah sizler benim gibi yıpranmazsınızsimdi gördüğün gibi gelmesini beklediğim bebislerim için güç topluyorum.. topiklerde sizlerle gülmeye çalışıyorum ki,. bu bebislerim için olması gereken en önemli faktör .. ama içimden kendimi iiy hissediyorum çok sükür bu da sanırım tedavimin güzel yöned gelişmeler sağladığı için olsa gerek. .ve tabi sizelir de unutmuyorum , sizler de benim öle herkeslere anlatamığım durumlar için, neşe kaynağımsınızz , iyi ki vasınızz canlarımm Hadi bakalımk inşallah kuzum.. gitsin lekeler, gelsin çalısmalarrr.. heya rean nasıl acaba göremedim onu da ne zamandır inşallah iyidir kuzularınla :26::26: reana eş olmak lazım dimi.. inşallah Rabbim nasip eder o güzellikleri hepimize
evet aynen böyle devammmmm evrene pozitif düşünce gönderelim ki bize pozitif dönsünnnn
amin canım aminnnnnnn hepimiz güzel güzel şeyler yaşayalım en kısa zamanda da sana halay çekelim hayırla sağlıkla inşallahhhhhh
inşallah balımmhalaylar çekelim, baharlarımız gelsin artık rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?