Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Oh ne güzel yapmışsın Fatma temizlik gibisi yok ben öle üstten yapıyorum
gidiyorum zaten burada evlerde malum korkunç pis
neharım merak etme hiç birşey çıkmayacak

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Ewet Neharrımm tayınciyiz
kurtuldukkkkkk burlardan Erzurum'dayızzzz güya ama Muş'a sınırız
ben doğum izni ile ayrılıyorum buralardan inşaAllah..
neharım senın kendı anne baban sağ değil mi? Birden aklıma geldi ya

kuzummm çok sevindim nereye çıktı tayin belli mi? o zaman sen memlekete gitcen eşin de evi felan toplayıp arkandan mı gelcek? Bu arada Hınıs ta mısınız kız en yakın orası gibi bilirim oraları

Evet canım annem ve baba çok şükür hayatta ama yurt dışında yaşıyolar canım Fransa'da

Son düzenleme:
Ya hiç gelmediler yanına falan ya bende birden acaba dedim ?? ne güzel ordan senin oğlana ciciler getirirler oğlan o oğlan
bizim tayın ya Samsun ya Giresun ikisinden biri Mayıs sonunda belli olacak bizim ev öle eşyalı değil biz direk burda ev kurduk yeni evliyiz ya iyi ki de öle yapmışız taşınma işi eşime kalacak ben anneler gelecek evi toparlayıp gideğiz o yüklenir gelir artık

kız olsun teyzesi yaaaaaaaaa evet canım hiç gelmediler.annem zor tutuyo kendini bi an önce belli olsa da alsak cicilerini derdinde.
o zaman sen okulların kapanmasını beklemeyecek direk gitceksin. hadi bakalımmm hem yeni ev hem bebiş odası kurcan haaa

İnşAllah belli olsun bi an önce anneanne yapsın hediyeleri torununa
bizim için masraflı bi yaz olacak millet tek oda derdinde biz daha mobilyalarımızı almadıkkk (;
biz hınısa yakınız 40 km falan (
Eğer dogum izni 6 aya çıkarsa devam ama herhalde olmuyo dedim bari Mayıs'da gideyim

oyyyy canımm benim yaaa Allah yardımcınız olsun zevkli olur sıfırdan dizmek. hem artık rahat ve çocuklu aileye göre ev kuracaksın

Bende seni öptüm ne işi yaaaa sen neden gidiyorsun okula ki

Canım kusuruma bakma biraz geç oldu ama Rabbim mucizeni yolladı çok şükür
Hayırlısıyla yeğenimiz abi de oluyor maaşallah Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahhh

Hoşgeldin canım,özlemiştik seni.
Abimize daha söylemedik sorar durur şimdi 9 ay boyunca.
Biraz daha karnım büyümeye başlayınca söylemeyi düşünüyorum.
Geçen bahsettik biraz,karnımda büyüyecek falan dedim.
Kesip çıkaralım dedi.Daha erken söylemek için.
Senden ve diğer arkadaşlardan da müjdeli haberler duyarız inşallah.

Hayatlarımız birbirine çok benziyormuş canım.Biz de Ağrı' da görev yaptık sınıra çok yakındık.
Eşyayı bırak kaloriferli ev bulabildiğimiz için bile mutluyduk.
Çok şükür ki tayinimiz çıktı ve memlekete gelebildik.
Son aylarımda 3 kez taşınmışlığım vardır.
Gönlüme göre eşyalarımı da daha geçen sene alabildik.(7 yıllığız)
Yine de Rabbime şükürler olsun.
Umarım benim yaşadığım sıkıntıların hiçbirini yaşamaz,sağlıklı bir doğum öncesi ve sonrası
yaşarsın.

kabilarda cnm sen ağrıda kaloriferli evde oturmuşsun ama ben bursanın ilçesinde 3 yıl soba yaktım bir bina vardı kkaloriferli oda bize kalmıyordu.
neyse geçmiş gitmiş şimdi rahatsın ya ona bak.
missyaman da inşallah samsuna giderde rahat eder.

günaydın kızlar.herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum.....

10 yasin de benden alın bitmezse tekrar alırım inş

Nasip edecek canım benim hiç merak etme Rabbim dualarımızı kbul etti çok şükür içim öyle ferah ki senden yana öyle huzurluyum anlatamam
Amin canım aminnnnnnn

asbemmm çook özledikkkkk
sağolsun eniştem sana iyi bakmışşşş

evet canım sağolsun hala üzerime titriyor sana bişey olmasın da varsın çocuğumuz olmasın diyor zavallım

Asbecimmm daha iyi olmana sevindim cnmm
herkese sevgilerrrrrr

Seviyorum seni ablam.....

normal yolla canım ilk defa tüp karşıtı bir dr.la karşılaştım valla şaşırdım kaldım hepsi sayıları görünce hemen tüp deyip geçiyorlardı ilginç bi durum
tamam canım akşam atarım ezberimde yok isimleri gelsinler valla çok özlettiler keretalar

ablacım Rabbim enişteye de ablana da acil şifalar nasip etsin kan düşüklüğü sorunu aşıldıktan sonra ufak bi ameliyatla çözeceklerdir sorunu benim teyzemden de aldılar hiç sorun yaşamadı çok şükür 1-2haftaya toplandı hayırlısıyla ablan da atlatır bu durumu inşallahhh

Maaşallah subhanallahhhh

kızlar sayfalar arttıkça geride kalıyor herkes görsün diye zaman zaman paylaşıcam..zaten 1 haftmız var önümüzde..katılım bekliyorummmm

canım ben malum durumdan ötürü yasin okuyamam ama ya varis çekebilirim inşallahhh dualarımızı kabul eder Rabbim umudumuz umuduyla gelir

Canım benim seviyorum seniiii

sağolasın canımmm birazcık büyüsün minik susam ondan sonra söylersiniz canım doğru düşünmüşsünüz daha sağlıklı olur
Hem o rahat eder hem siz
Amin cnaım aminnnnnnnnnnnn hamiş olmayan kalmasın inşallahhhhhhh

Kızlar dayanamadım öğle arası acile gittim kan testine. Telefonla arayıp sonucu sordum. 1500 üstü dediler. Tam söylemediler, onların ki öyleymiş, yani geçen haftaki de 1500 üstüymüş ben 1500 sanmışım. Neyse şükür ki düşüş yok hadi bakalım şimdi cuma yı bekle

asbeeeeemmmmm canım arkadaşım inan ki her gece her sabah her saat şükretttikçe size de dua ediyorum Allah şahidim

Canım benim Allah razı olsun çok şükür sizlerin iyi haberlerinizi alıyoruz ya şükrediyorum Rabbime hayırla sağlıkla kucağınıza alıp o cennet kokusunu içinize çekebilmeyi nasip etsin Rabbimmmmmm canım seviyorum seniiiiii

tüm geçmiş olsun dilekleri için çokkkkkk teşekkür ediyorumm rahim ve yumurtalığıda alacakları için ve sezeryan şeklinde yapılacağı için tedirginiz yarın başka bir dr. a daha gideceğiz.Canım ablam enişten iyileşsin öyle olacağım ameliyat diye tutturdu ( ahhh ablam ahhhhh

neharımm maaşAllah canım herşeyy çok güzell

fırsatım oldukça pc. buldukça yazarım eve gidemiyorum bu aralarr seyyar oldumm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…