Ewet Neharrımm tayınciyiz
kurtuldukkkkkk burlardan Erzurum'dayızzzz güya ama Muş'a sınırız
ben doğum izni ile ayrılıyorum buralardan inşaAllah..
neharım senın kendı anne baban sağ değil mi? Birden aklıma geldi ya
Ya hiç gelmediler yanına falan ya bende birden acaba dedim ??ne güzel ordan senin oğlana ciciler getirirler oğlan o oğlan
bizim tayın ya Samsun ya Giresun ikisinden biri Mayıs sonunda belli olacak bizim ev öle eşyalı değil biz direk burda ev kurduk yeni evliyiz ya iyi ki de öle yapmışız taşınma işi eşime kalacak ben anneler gelecek evi toparlayıp gideğiz o yüklenir gelir artık
İnşAllah belli olsun bi an önce anneanne yapsın hediyeleri torununa
bizim için masraflı bi yaz olacak millet tek oda derdinde biz daha mobilyalarımızı almadıkkk (;
biz hınısa yakınız 40 km falan (
Eğer dogum izni 6 aya çıkarsa devam ama herhalde olmuyo dedim bari Mayıs'da gideyim
Canım kusuruma bakma biraz geç oldu ama Rabbim mucizeni yolladı çok şükür
Hayırlısıyla yeğenimiz abi de oluyor maaşallah Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahhh
Ewet Neharrımm tayınciyiz
kurtuldukkkkkk burlardan Erzurum'dayızzzz güya ama Muş'a sınırız
ben doğum izni ile ayrılıyorum buralardan inşaAllah..
neharım senın kendı anne baban sağ değil mi? Birden aklıma geldi ya
Ya hiç gelmediler yanına falan ya bende birden acaba dedim ??ne güzel ordan senin oğlana ciciler getirirler oğlan o oğlan
bizim tayın ya Samsun ya Giresun ikisinden biri Mayıs sonunda belli olacak bizim ev öle eşyalı değil biz direk burda ev kurduk yeni evliyiz ya iyi ki de öle yapmışız taşınma işi eşime kalacak ben anneler gelecek evi toparlayıp gideğiz o yüklenir gelir artık
İnşAllah belli olsun bi an önce anneanne yapsın hediyeleri torununa
bizim için masraflı bi yaz olacak millet tek oda derdinde biz daha mobilyalarımızı almadıkkk (;
biz hınısa yakınız 40 km falan (
Eğer dogum izni 6 aya çıkarsa devam ama herhalde olmuyo dedim bari Mayıs'da gideyim
10 yasin de benden alın bitmezse tekrar alırım inşkim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
asbelovemmm canım ediyorum hem de çok çok, ben ona çok alıştım Rabbim kucağıma almayı da nasib eder inşAllah. Sizlere de en kısa zamanda tombul toparlak bebikler nasib eder, ben çok bekledim, sizin de bekleyişiniz sona erer inşAllaaaaaaaaaaaahhh
asbemmm çook özledikkkkk
sağolsun eniştem sana iyi bakmışşşş
Asbecimmm daha iyi olmana sevindim cnmm
herkese sevgilerrrrrr
normal yolla canım ilk defa tüp karşıtı bir dr.la karşılaştım valla şaşırdım kaldım hepsi sayıları görünce hemen tüp deyip geçiyorlardı ilginç bi durumbu şeilde derken canımm??tüp dışında başka ne yöntem var ayy kaçırdım sanırım bişeler canım ilaçların adı nee özelime atsana bakayım neymiş malum bizde sıkı bir şekilde hazırlanıyoruzzz ilaçlara son sürat devammm :)))benimm yerimmm onlarıdaaaaaa tez gelsinlerr yeter daaa:))
Gelelim bizden haberleree
Eniştem kemoterapiye başladı inşAllah RABBİM yardım edecek sıkıntıları azalacak bu süre zarfında malesefki ablamdaki rahatsızlığıda öğrendik hayat böyle işteerahimde miyomu varmış ve 8 cm boyutlarındaymış acilen ameliyat kararı verdilerrr kanaması çok olduğu için kan düşüklüğünden dolayı ameliyat olamıyor bu ara.
Farklı doktorlara göstereceğiz kafam çok dolu evimin yolunu bile unuttum herşeyin başı sağlık bunları sık sık yazıp umut dolu bu günlüğüüü bu konularla işkal etmek istemiyorum..
Scorpicim canımRegliyim ben okuyamayacağım ama Umut arkadaşımız için 5 tane yasin alıyorum okundu sayabilirsin en geç 3 güne dağıtıp okutturacağım inşAllahhh
hepiniz dualarımdasınız lütfen sizde dualarınızda benide eniştem ve ablamıda unutmayın güzel günlerde görüşmek üzereeee
hepinizi kardeşim gibi seviyor düşünüyorummm
kızlar benim sıpa kendini göstermedi.çok hareketliydi ama.poposunu döndü,yüzünü döndü şeyini göstermedi.normalde adet tarihine göre 12+4 olması gerekiyordu 13+2 çıktı 5 gün önceden gidiyor.çok büyümüş kocaman olmuuş 7,8 cmcik
çok güzel bi şey Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
kızlar sayfalar arttıkça geride kalıyor herkes görsün diye zaman zaman paylaşıcam..zaten 1 haftmız var önümüzde..katılım bekliyorummmm
Dün gece şiddetli kar yağışı ile eriyen karlar beni öyle mutlu etti ki üzüm süre sonra toprağı gördük ne elektirk ne su vardı ama dedim karlar gitsin de akşam üstü bi başladı kar her yer yine kapandı..
artık bahar gelsin çiçekler acsın...
rainbow Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş...
asbecik geri dönmene sewindim sen topik başısın sensiz olmaz
neharım bnm içimde gram endişe yok o bebek sana yapıştı bi kere
anası kılıklı ((
scorpi bende bi tane alıyorum umut için güzel haberle gelsin buraları şenlendirsin...
feryalnur silkeletince oluo bitti bu iş
aybikecan barışmana sevindim sanki barışmadan duruluo ama o anda insan kötü oluo ister istemez
herkese hayırlı akşamlar
ı love you darlingler
Hoşgeldin canım,özlemiştik seni.
Abimize daha söylemedik sorar durur şimdi 9 ay boyunca.
Biraz daha karnım büyümeye başlayınca söylemeyi düşünüyorum.
Geçen bahsettik biraz,karnımda büyüyecek falan dedim.
Kesip çıkaralım dedi.Daha erken söylemek için.
Senden ve diğer arkadaşlardan da müjdeli haberler duyarız inşallah.
Kızlar dayanamadım öğle arası acile gittim kan testine. Telefonla arayıp sonucu sordum. 1500 üstü dediler. Tam söylemediler, onların ki öyleymiş, yani geçen haftaki de 1500 üstüymüş ben 1500 sanmışım. Neyse şükür ki düşüş yokhadi bakalım şimdi cuma yı bekle
asbeeeeemmmmm canım arkadaşım inan ki her gece her sabah her saat şükretttikçe size de dua ediyorum Allah şahidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?