Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

scorpi sen bugün dr.a gitmeyecekmiydin benmi yanlış hatırlıyorum.

rainbow eniştenin akrabası yokmu cnm yardımcı olmak için.allah iyilik versin hastalarada bakanlarada ....

hepinize cok tesekkurler arkadaslarrr
fatmacim enistemin anne babasi rahmetlii oz ablasi var ank.da dun geldi yarin gider sanirim uvey kardesleride ilgisiz cok uzuluyorum yapayanlizmis megerrr ark.seveni cok ama hepsi kapiyi kapatinca disardaa
biz hep yanindayiz elimizden geldiginceeeeee

cnm yeri gelince öz kardeşin gelmiyorki üveyler hiç gelmez yani.arkadaş eş dost biryere kadar cnm ya evin içinde yardımcı olacak biri lazım.allah eşine ve size sağlık sıhat versinde bari ilgilenebilin eniştenle.

scorpi iyi haberlerini bekliyoruz cnm keseciğini gör bakalım

habiptemmmm kızçen hayırlı olur inşallah

Allah sizden razı olsun,şifasını verir inşallah,dediğim şeyi yaptınız mı (eniştene)

Kızlar bugun kontrolumuz vardi 16. Haftadayim. 2li test yaptirmistim. Doktorum 4luye gerek oladigini soyledi ama AFP diye bi test istedi. Aklima takildi bi sorunmu gordu istedi yoksa normal bi test mi moralim bozuldu

iyi akşamlar canlar nasılsınız?

ablam canım benim Allah sizden razı olsun çok büyük sevap alıyorsunuz melek ablam benim.

insAllah canim benimmmmmm hersey yolunda maasAllah cnm icini ferah tuttt

inşallah canlarımmmmmm

Allah razı olsun kızlar

habibtemin kızı olacakmış maşaallah subhanallahhh kızlaar çoğallıyor oğlan doğurun sıradakiler dünür olalım

Hadi inşallah güzel haberler verirsin canım bizlere silkeletmiş miydin sende:34

Canım Allah razı olsun hepimize bana sana dileyen tüm arkadaşlarımıza inşallahhh
Hadi ya ilginç ama canım hangi dr.a gitsem tüp diyordu zaten bu dr. ilk defa bekle dedi bakalım bi daha ki reglimde gideceğiz ne diyecek:44:
Hakkımızda hayırlısı canımcım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha göstermesin artık dikkat etmelisin iyice büyüdü miniğimiz zorluyor annesini galiba

yarın 4 te randevum bitanemm.inşallah keseyi görüp gelirimmmmm

Hadi bakalım bugün büyük gün dualarım seninle scorpimmmmmmm
Keseyi görüp geleceksin inşallahhhhh

alpinnn habibtem kızın hayırlı uğurlu olsun inş.

scorpiii hadi yap artık şu cetvelini herşey yolunda annesi üzme mercimeğini

scorpim hadi gel ama meraktan çatlıcam zaten akşam da asker mevlüdüne gideceğiz giremeyeceğim büyük ihtimal hadi gel de alalım güzel haberlerini

Gelmedi kiiii bekliyoruzzzz bizde bence annesine gitti müjde vermeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…