Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kuzum diğer topikte gördüm tesadüfen; Ayşe Öner'in kitabını sormuşsun. Ben 3 gün önce sipariş verdim, yarın elimde olacak, içeriğine şöyle bir göz gezdirir haber veririm sana. Ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla memnun olmayanını görmedim. Bir kaç sene önce programı vardı tv'de muhteşem bilgiler veriyodu, o zaman çocuk istememe rağmen oturup dinliyodum

Selaaam aysenin yanina yani nartanesiiine 707 ya varis yazarmisin canim ben Simdiden basliyorum bitince baska bisey daha okurum
Benim bat 29mart-4nisan arasi bakalim ne olcak
Scorpi hayirli olsun canim Rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin sana ve tum hamile arkadaslarima

Canim benimcok tesekkur ederimm nisanda da senden ve diger tum kizlardan hayirli haberler alicaz insallah.herkese dua ediyorum.
Allah kabuletsin tatlim.ekliycem.sanirim listedeki ayse diger topikten.seni ayrica yazicam kuzum.umut81 icin iki topik bir olduk dua ediyoruz.bugun yumos toplama islemi var hayirlisiyla

Scorpimmmm canımmmm maşaAllah sana ve bebişimize
şimdi sıra o küçücük kalbi dinlemede..
aybike böyle olmasına rahim bebek arıyo derler içimdeki ses bu ay olacak dio walla
Gunaydin kizlarrr
Misyumosum agzindan bal damliyo valla ins cnm bu ay tuttrcz hamilesin ya Allahim agzindan duysun dualarinizi bekliyorum kizlar bu ay olsun Allahim bizede nasip etsin kizlar ne yapmaliyim sizce bal tarcin corekotu karisimini denesemmi hamislerim tecrubelerinizi alayim ya birde etrafimizda herkes hamile kaldi daha 2 ay once evlenen bile hamis

canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii

Kızçemmm maaşallah subhanallahh darısı pıtpıtlara bakalımmmmm

Valla büyüklerimiz rahim bebek arıyor derler canım bu durumda bende idare ediyorum bakalım cumartei kontrole gideceğiz herşey yolundadır inşallahhh

Canım ne güzel açıklamışsın teşekkür ederimmmmmmm

Canımcım beni de ekle bende ya varis çektim 707taneeee

Asbelove cnm iinsss olacak bu ay senin inaniyorum..
Erken adet oluncami oluyormus bu cnm

hanımlar günaydın...
bi sorunum var.
bugün reglimin 3. günü dr ye gitmem gerekiyordu ama 3 gündür bütün drler dolu
yarın için randevu şansım var 1 tane dr de boşluk varmış.
yarın geç mi olur.

yok tatlım bana dr.um 2-3günü haftasonuna denk gelirse
4.günde verebilirsin tahlillerini demişti

canım tahlil değil de muayene olmam gerekiyor
bunun özelde fiyatları ne kadardır acaba???

Muayene için sıkıntı olur mu bilmiyorum canım ama sen şansını bi dene istersen
Muayene fiyatları da çok değişkenlik gösteriyor canım özel hastaneye gideceksen 20tl alan yer de var 100tl alan yer de fark ücreti alarak
ama muayenehaneye gideceksen 100-300tl arası değişiyor özel muayenehaneler

herkese iyi güncüklerrrrrr
bende okuldan geldım şimdiiii
cokkkkkkkkkkkkkk uykum war karnım acccccccccc
canım sıkılıyooooooooooo
gunler neden gecmıooo artık tatıl gelsınnnnnnnnnnnnnnnnn
okullar kapansınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Senin okullar kapanınca yatacaksın ne güzel bizim hiç tatilimiz yok napcazzzzz

ewet yaa öle tabı ablamda tapuda calışıo oda cok kızıo bana
ya burası sıkıcı okul ew okul ew okul ew baska bişi yok..
herkes nerdeeeeeeeeeeeee
heyyyyyyy kıslarrrrrrrrrrrrrrrr

Bissss geldiiiiiiikkkk..Kızlar Cuma olsun bir an önce valla kalbim yerinden çıkacak. Kalp atışlarını da duysaydım

yarın yap silikte olsa cıkar bazılarının gec oluo bazılarının da gec cıkıo belırtın war mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…