ikili testinin sonucuna göre anlarsın kız mı erkek mi
bu sene erkek senesi diolar ama bizim topiğe ugramadı gitti (
hissetmeye baslayıncada bitmiyo zeynep az oynamasın hemen telaş...
en basından beri keseydı kalp atışıydı ıkılı testı yok 3lü organ tarama ahh ahhh bitmediiiii
zeynoooo napıyon kızzzzz, ben de solda hissediyom kız mı oluyooooo
aslında bebek her zaman göbeğinin altında olur dedı doktorum ama ayakları sagda oldugu ıcın sen onu sagda zannediyorsun dedi doktor..
ama sen henuz sağı solu hissedemezsin ki senın içine doğan cıkar bence..
ben hep erkek hıssettım tabı ruyalarımın etkısı coktu..
testler içinde aklına kötü şeyler getirmeeee herşey yolunda mıde bulantıların bunu gösterıyo
Bissss geldiiiiiiikkkk..Kızlar Cuma olsun bir an önce valla kalbim yerinden çıkacak. Kalp atışlarını da duysaydım
henüz daha olmadım inş olmam en erken nezaman test te çıkar
tülayımmmm hayırlı haberlerle gel kuzum,cuma da bizim var teyzesi dua et de pıt pıtlarını duyalım, kanama durmuş olsun. sen nerdesin kuzum şuan.memlekete gidince ihmal etme bizi sakın
Kuzum diğer topikte gördüm tesadüfen; Ayşe Öner'in kitabını sormuşsun. Ben 3 gün önce sipariş verdim, yarın elimde olacak, içeriğine şöyle bir göz gezdirir haber veririm sana. Ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla memnun olmayanını görmedim. Bir kaç sene önce programı vardı tv'de muhteşem bilgiler veriyodu, o zaman çocuk istememe rağmen oturup dinliyodum
kızlar ben 5000 ya varis almıştım bitirdimmm
yarın yap silikte olsa cıkar bazılarının gec oluo bazılarının da gec cıkıo belırtın war mı ??
göğüslerim dokununca acıyo bide dün geceden belli midem kötü yediklerim rahatsız ediyo ekşime ve çıkartıyorum ama midemide üşütmüş olabilirim hassas bi yapım var çabuk hasta oluyorum okadar çok negatif gördümki emin olamıyorum yapımmı diye akşam üstü kan tahlili yaptırcaktım ama gidemedim korkuyorum artık
şu silkeleme olayını çok ciddiye aldım inş vardır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?