Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

merak etmeee neharımmmmmm atıyooo onun kalbı sesı gelıo banaaaa (

selam kızlarrr umut arkadaşımız için banada 1 yasin 707 ya varis eklersiniz.ne zamandır yazamıyorum bu bulantılar malesef çok zor birde mide rahatsızlığım vardı ikisi bir arada iyice zorlaştırdı bende salı günü ikili test için gidicem 5 haftadır görmedim çok korkuyorum hissetmeye başlasam bir rahatlıcam inşallah sağlıklı sıhatli duruyordur göbişte buarada habibte kızınıda tebrik ederim bendende bir kız gelicek sanki

ikili testinin sonucuna göre anlarsın kız mı erkek mi
bu sene erkek senesi diolar ama bizim topiğe ugramadı gitti (
hissetmeye baslayıncada bitmiyo zeynep az oynamasın hemen telaş...
en basından beri keseydı kalp atışıydı ıkılı testı yok 3lü organ tarama ahh ahhh bitmediiiii

hadi ya ama çevremdeki herkes ve ben kız diyoruz zaten solda sanırım sol kız oluyormuş isim hep kız ismi düşünüyorum hayırlısı bakalım.sorma valla kalp atışını duyayım rahatlıcam diyordum şimdi bişey olduysa diye korkuyorum bide ikili tabi oda korkutuyor ama önce bir salı günü göriyimde rahatlıyım artık bir kere gördüm evladımı 5 hafta beklemek çok zordu birde kan testimde tshım düşük çıktı umarım oda bir sorun teşkil etmiyordur

aslında bebek her zaman göbeğinin altında olur dedı doktorum ama ayakları sagda oldugu ıcın sen onu sagda zannediyorsun dedi doktor..
ama sen henuz sağı solu hissedemezsin ki senın içine doğan cıkar bence..
ben hep erkek hıssettım tabı ruyalarımın etkısı coktu..
testler içinde aklına kötü şeyler getirmeeee herşey yolunda mıde bulantıların bunu gösterıyo

zeynoooo napıyon kızzzzz, ben de solda hissediyom kız mı oluyooooo

amanda aman taze anne biz iyiyiz sizleri sormalı valla öle diyorlar sol kız sağ erkekmiş diye solda gibi gördüm ben benimkini rus takvimi çin takvimi hepsinde kız çıkıyor hissettiğimde kız hayırlısı bakalım bir aya öğrencez inşallah

hissetmiyorum ultrasonda doktor sol tarafımdan bakıyor oyuzden azıcık tabi ortanın az solu tabi ozaman pirinç kadardı ne güzel işte senin oğlana harem kuruyoruz burda

inşallah canım bende öyle düşünüyordum ama bu mide rahatsızlığıda malesef bulantı yapıyor korkmak için bahane çoookkk

Bissss geldiiiiiiikkkk..Kızlar Cuma olsun bir an önce valla kalbim yerinden çıkacak. Kalp atışlarını da duysaydım

Sakin tatlım sakin çok az kaldıııııı hayırlısıyla kalp atışlarını da duyup geleceksin cuma günü herşey yolunda meleğimmmm

henüz daha olmadım inş olmam en erken nezaman test te çıkar

yarın yap yarınnnnnn çıkar yarınnnn inşallah bebeğin seninledir

tülayımmmm hayırlı haberlerle gel kuzum,cuma da bizim var teyzesi dua et de pıt pıtlarını duyalım, kanama durmuş olsun. sen nerdesin kuzum şuan.memlekete gidince ihmal etme bizi sakın

cnm ben doğudayım samsuna gidicem inş. aklına hiç kötü şey getirme cnm sende.bak bebekler en çok stresten etkileniyor.stres yaptığında stres hormonu salgılıyor vücut.doğduktan sonra çok huzursuz olan çocuklar bence hamilelikte aşırı stres ve zorluk yaşamanın sonucu birazda.rahat ol onun için farklı şeylere odaklan.

laptopumu götürücem cnm sizinleyim hep inş.

bekliyorum cevabını

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]3 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]10 Yasin--------2500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------9500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD] 2313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 4707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilam[/TD]
[TD]2 Yasin----------1200 Ya Varis [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulchan[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD]1 Yasin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beste kız[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raginda[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaz saati[/TD]
[TD]1 Yasin----------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi(ayşe)[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rmzeynep[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asbelove[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynebnur[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

zeynep.benimde dr.hep.sola dogru koyuyor o zimbirtiyi ama erkek dedi.
bizimde yarn aksam saat 5 te eandevumuz var bakalim dr.amcamiz ne diye ek.neler yapiyor bizim sipa

yarın yap silikte olsa cıkar bazılarının gec oluo bazılarının da gec cıkıo belırtın war mı ??

göğüslerim dokununca acıyo bide dün geceden belli midem kötü yediklerim rahatsız ediyo ekşime ve çıkartıyorum ama midemide üşütmüş olabilirim hassas bi yapım var çabuk hasta oluyorum okadar çok negatif gördümki emin olamıyorum yapımmı diye akşam üstü kan tahlili yaptırcaktım ama gidemedim korkuyorum artık

şu silkeleme olayını çok ciddiye aldım inş vardır diyorum

daha once gecikirmiydi hic gunun.once idrada baktir isteraen sonra kanda baktirirsin
ins.bebisin seninledir tatlim

merhaba kızlar.... akşam kızım suratını kapıya çarptı babsıyla oynarken dudağı şişti ağzından ve burnundan kan geldi allhtan uzun sürmedi ama üst dudağı şişti inşallah sabaha iner.yavrucum 3 gündür babayı görmüyordu kavuşmaları sıkıntılı oldu
sabahta dr.a gidiyoruz bakalım yumoşlar büyümüşmü

Gecmiş olsun Fatma ya nazar değmiştir kızına ..
bebeyim iki aydır sarkma warsa senin rahim bebek arıyo inşAllah bu ay da buldu aradığını ..
en fazla kac gün sarkma oluyo bekle o güne kadar ama ben asladayanamazdım (

Günaydın habibtelerim nasılsiniz herkes iyi sanırım maşallah hepiniE Scorpimmmmmm çok şükür kese göründü kalp atışlarını duyacaksın cinsiyet telaşı dogum telaşı Ahh Allah herkese yasarsın bu duyguyu Herkese çok TSK ederim pazar gunu memlekete turkiyeye dönüşüm var hepinizi çok seviyorum habibtelerim en kısa zamanda tekrar buluşacağız ins...hakkınızı helal edin habibtelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…