Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

oyyy geçmiş olsun çok üzüldüm fatma nazara gelmiştir yavrum benim yaaaa

günaydın habibtemmmm çok seviyom kızz seniiii demedin türkiyede hangi şehre geleceğiniiiiiiiiii

Neharimmmmmm Hatay Antakya memleket bitanemmmmmmmm bende seni çok seviyorummmmmmmm

+

Çok geçmiş olsun canımmm nazar mı değdi noldu prensesimize
Ben burdan okudum canım çenem ayrıldı mübarek esnemekten Rabbim bununla geçmiş etsinn

Neharimmmmmm Hatay Antakya memleket bitanemmmmmmmm bende seni çok seviyorummmmmmmm

Habibtemmmm bende antepliyimmm yakınmışız kuzummmm

oyyy geçmiş olsun çok üzüldüm fatma nazara gelmiştir yavrum benim yaaaa

günaydın habibtemmmm çok seviyom kızz seniiii demedin türkiyede hangi şehre geleceğiniiiiiiiiii

kızçemmm günaydın nasılsınnnn?
Babam ben yatarken yat yat kavun karpuz da yata yata büyürmüş diye dalga geçiyordu benimle

Canlarım dün gece yarım saat ağlamışım herhalde şifonyerin üstünde bi kağıt gördüm bu ne atayım diye elime bi aldım bebişimin ultrason görüntüsüymüş
başladım ağlamaya ama nasıl ağlamak sonrasında acaip rahatladım ama şimdi içim çok rahatttt

neharım günaydın evdemisin tatlışkom?

Kuzuuuuummm okuldayımmmm dersim boş 4 saat, yazılı okuyorum ben de sen napıyon fındığım

habibteemmmmm hemşeri sayılırız kız adanalıyım ben de antakyalı çooookkk arkadaşım var

Kuzuuuuummm okuldayımmmm dersim boş 4 saat, yazılı okuyorum ben de sen napıyon fındığım

habibteemmmmm hemşeri sayılırız kız adanalıyım ben de antakyalı çooookkk arkadaşım var

Kızçem raporun bitti mi seninnnnn uzat ayaklarını al bi çay diyeceğim ama olmayacak süt al sen en iyisi
Bende antepliyim canımmm

kızçemmm günaydın nasılsınnnn?
Babam ben yatarken yat yat kavun karpuz da yata yata büyürmüş diye dalga geçiyordu benimle

Günaydın canım benim. Ahh yaa gözlerim doldu. Rabbim en kısa zamanda versin gönlünün muradını kuzum benim. Çok az kaldı bitanem, gelecek yavrun sağlıkla sıhhatle bak scorpiye ne kadar metanetliydi ve hemen geldi kuzusu sen de öylesin metanetlisin, güzel günler çok yakın kuzummmmm

yaa kimse yok gelin artık yalnız kaldım sıkılıyorummmmm

geldim kuzum geldimm dün yazamadım istirahat verdilerdi.. dier topiğe yazıp çkdım hemen ....bunu yazdığın saat de yumurta toplma işlemine almışlardı beni.. hatta bayılmışımdır 12 ye 10 kala aldılar iste 5-10 dk hemşirelerin beni hazırlamaları sürdü.. derken dr um ve anestezi dr u geldi.. ve snrasını hatırlamıyorum bayılıp gitmişim.. bizim bu isler bayılmadan olmuyo :) yaklaşık yarımsaat sürüyo işlem ................................... 8yumurtam toplanmış 5 sağda 3 solda .. dünden itibaren isleme alındılar döllenme işlemine.. dünden itibaren döllenmeye başlanırsa cuma transfere çağırcaklardı, bgünden itibaren olursa cmrtesi çağırcaklardı... bgün için embriyolog 10 dan sonra arayın beni demişti.. 4 tanesine mikroenjeksiyon yapmışlar.. bitanesi döllenmeye başlamış şimdilik.. yarın için sabahtan arıcaklar transfer işlemi için .. :18::18: ymrta tplamada bayıltıyolardı, işim kolaydı, bunda canlı canlı oluyo hersey çok sıkıntılı ama 5 dk srüyo işlem.. nyse bakalım.. smdilik böyle.. yarından ne olacak bakalım.. Rabbim den hayırlısı

Son düzenleme:
Kızçem raporun bitti mi seninnnnn uzat ayaklarını al bi çay diyeceğim ama olmayacak süt al sen en iyisi
Bende antepliyim canımmm

enteeeepppp Kuzu pazartesiden beri çalışıyorum,artık 5-6 gün yattım. Olacağı varsa yatsan da kalksan da olur dedim.Rabbime emanet ettim, çalışmam lazım yoksa öğrenciler geri kalacak, yoruluyorum hem de çok ama ne yapayım işte

Canım benimmm sizin bu iyi dilekleriniz olduğu sürece daha da iyi hissediyorum kendimi çok şükür ağır dönemi atlattım herşey çok güzel olacak Rabbim yeniden güldürecek yüzümüzü zaten bu bize Rabbimin bi işaretiydi öyle görüyoruz biz eşimle biraz sabredin vereceğim size meleğinizi dedi inşallahhhh
hep birlikte büyüteceğiz inşallahh

vay vay vay hemşolarıma bak aman adanalı canım adanalı hele hele hele hele antepli gel yanıma dili datlım :)) alpinim hatayın hangi türküsü meşhur du yavrum de hele?

asbem benim bundan sonra mutluluk gözyaşların olsun sadece

Tatlım maaşallah subhanallahh korkulacak hiçbişey transfer işlemi için ince bi kateter kullanıyorlar ben muayeneye gittiğimde kontrol amaçlı bakmıştı dr. hiç acımıyor tek sıkıntın sıkışık olman olacak canım benim ay çok heyecanlı günler Rabbim yar ve yardımcın olsun canımmmmm

Rabbime emnaet canım o tutunacaksa sen küfe taşısan bişey olmaz demişti dr.um hayırlısıyla sımsıkı sarıldı o annesine

kızlar geldim doktordan herşey yolunda hamdolsun.yolculuğa izin de çıktı.şimdi gün saymak kaldı geriye =))

asbem herşey çok güzel olcak cnm inş. ben hissediyorummm

umuttanda güzel haberler gelecek Rabbimin izniyle göbekler atacağız

Canım benim maaşallah subhanallah kalan zamanı da böyle atlatırsınız hayırlısıyla çok sevindimmmmm
Evet canım herşey çok güzel olacak sırayla hepimiz güzel haberler verip kucaklarımıza alacağız evlatlarımızı inşallahhhhh

Amin canım aminnnnnnnnnnnnn ilk önce senin için ağlayacağım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…