merhaba kızlar.... akşam kızım suratını kapıya çarptı babsıyla oynarken dudağı şişti ağzından ve burnundan kan geldi allhtan uzun sürmedi ama üst dudağı şişti inşallah sabaha iner.yavrucum 3 gündür babayı görmüyordu kavuşmaları sıkıntılı oldu
sabahta dr.a gidiyoruz bakalım yumoşlar büyümüşmü
Günaydın habibtelerim nasılsiniz herkes iyi sanırım maşallah hepiniEScorpimmmmmm çok şükür kese göründü kalp atışlarını duyacaksın cinsiyet telaşı dogum telaşı Ahh Allah herkese yasarsın bu duyguyu Herkese çok TSK ederim pazar gunu memlekete turkiyeye dönüşüm var hepinizi çok seviyorum habibtelerim en kısa zamanda tekrar buluşacağız ins...hakkınızı helal edin habibtelerim
+merhaba kızlar.... akşam kızım suratını kapıya çarptı babsıyla oynarken dudağı şişti ağzından ve burnundan kan geldi allhtan uzun sürmedi ama üst dudağı şişti inşallah sabaha iner.yavrucum 3 gündür babayı görmüyordu kavuşmaları sıkıntılı oldu
sabahta dr.a gidiyoruz bakalım yumoşlar büyümüşmü
Neharimmmmmm Hatay Antakya memleket bitanemmmmmmmm bende seni çok seviyorummmmmmmm
oyyy geçmiş olsun çok üzüldüm fatma nazara gelmiştir yavrum benim yaaaa
günaydın habibtemmmm çok seviyom kızz seniiiidemedin türkiyede hangi şehre geleceğiniiiiiiiiii
neharım günaydın evdemisin tatlışkom?
Neharimmmmmm Hatay Antakya memleket bitanemmmmmmmm bende seni çok seviyorummmmmmmm
Kuzuuuuummm okuldayımmmm dersim boş 4 saat, yazılı okuyorum ben desen napıyon fındığım
habibteemmmmm hemşeri sayılırız kız adanalıyım ben deantakyalı çooookkk arkadaşım var
kızçemmm günaydın nasılsınnnn?
Babam ben yatarken yat yat kavun karpuz da yata yata büyürmüş diye dalga geçiyordu benimle
Canlarım dün gece yarım saat ağlamışım herhalde şifonyerin üstünde bi kağıt gördüm bu ne atayım diye elime bi aldım bebişimin ultrason görüntüsüymüş
başladım ağlamaya ama nasıl ağlamak sonrasında acaip rahatladım ama şimdi içim çok rahatttt
yaa kimse yok gelin artık yalnız kaldım sıkılıyorummmmm
Kızçem raporun bitti mi seninnnnn uzat ayaklarını al bi çay diyeceğim ama olmayacak süt al sen en iyisi
Bende antepliyim canımmm
geldim kuzum geldimmdün yazamadım istirahat verdilerdi.. dier topiğe yazıp çkdım hemen ....bunu yazdığın saat de yumurta toplma işlemine almışlardı beni.. hatta bayılmışımdır 12 ye 10 kala aldılar iste 5-10 dk hemşirelerin beni hazırlamaları sürdü.. derken dr um ve anestezi dr u geldi.. ve snrasını hatırlamıyorum bayılıp gitmişim.. bizim bu isler bayılmadan olmuyo :) yaklaşık yarımsaat sürüyo işlem ................................... 8yumurtam toplanmış 5 sağda 3 solda .. dünden itibaren isleme alındılar döllenme işlemine.. dünden itibaren döllenmeye başlanırsa cuma transfere çağırcaklardı, bgünden itibaren olursa cmrtesi çağırcaklardı... bgün için embriyolog 10 dan sonra arayın beni demişti.. 4 tanesine mikroenjeksiyon yapmışlar.. bitanesi döllenmeye başlamış şimdilik.. yarın için sabahtan arıcaklar transfer işlemi için .. :18::18: ymrta tplamada bayıltıyolardı, işim kolaydı, bunda canlı canlı heycan yapıon he nyse bakalım.. smdilik böyle.. yarından itibaren ne olacak bakalım.. Rabbim den hayırlısı
Günaydın canım benim. Ahh yaa gözlerim doldu. Rabbim en kısa zamanda versin gönlünün muradını kuzum benim. Çok az kaldı bitanem, gelecek yavrun sağlıkla sıhhatle bak scorpiye ne kadar metanetliydi ve hemen geldi kuzusu sen de öylesin metanetlisin, güzel günler çok yakın kuzummmmm
geldim kuzum geldimmdün yazamadım istirahat verdilerdi.. dier topiğe yazıp çkdım hemen ....bunu yazdığın saat de yumurta toplma işlemine almışlardı beni.. hatta bayılmışımdır 12 ye 10 kala aldılar iste 5-10 dk hemşirelerin beni hazırlamaları sürdü.. derken dr um ve anestezi dr u geldi.. ve snrasını hatırlamıyorum bayılıp gitmişim.. bizim bu isler bayılmadan olmuyo :) yaklaşık yarımsaat sürüyo işlem ................................... 8yumurtam toplanmış 5 sağda 3 solda .. dünden itibaren isleme alındılar döllenme işlemine.. dünden itibaren döllenmeye başlanırsa cuma transfere çağırcaklardı, bgünden itibaren olursa cmrtesi çağırcaklardı... bgün için embriyolog 10 dan sonra arayın beni demişti.. 4 tanesine mikroenjeksiyon yapmışlar.. bitanesi döllenmeye başlamış şimdilik.. yarın için sabahtan arıcaklar transfer işlemi için .. :18::18: ymrta tplamada bayıltıyolardı, işim kolaydı, bunda canlı canlı oluyo hersey çok sıkıntılı ama 5 dk srüyo işlem.. nyse bakalım.. smdilik böyle.. yarından ne olacak bakalım.. Rabbim den hayırlısı
enteeeeppppKuzu pazartesiden beri çalışıyorum,artık 5-6 gün yattım. Olacağı varsa yatsan da kalksan da olur dedim.Rabbime emanet ettim, çalışmam lazım yoksa öğrenciler geri kalacak, yoruluyorum hem de çok ama ne yapayım işte
kızlar geldim doktordan herşey yolunda hamdolsun.yolculuğa izin de çıktı.şimdi gün saymak kaldı geriye =))
asbem herşey çok güzel olcak cnm inş. ben hissediyorummm
umuttanda güzel haberler gelecek Rabbimin izniyle göbekler atacağız
vay vay vay hemşolarıma bak aman adanalı canım adanalı hele hele hele hele antepli gel yanıma dili datlım :)) alpinim hatayın hangi türküsü meşhur du yavrum de hele?
asbem benim bundan sonra mutluluk gözyaşların olsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?