herkese selammmmmmmmmmmmmm
boduruma selammmo baha wardı ya baterici cocuk ölüyorum ona yaa o zamandan beri ağzımda boduruma selam
ragindaaa ne güzel ya gidiyorsunnn benım daha ıkı ayım war..
güzel sonuclar almana cok sewindımm
bebeymmmmmmmm nerdsın test yaptın mı aklım sende kaldı bu gunnnnnnn
asbemmm canım bende atmıştım pozitif test sonucumu cunku her gördüğümde ağlardım..
bnm oğlum geldı senınkıde hemencecık gelsın ınşAllahhhhh
neharımm cok yorma kendınııııı bebeğe bişi olmaz ama sen bitkin düşersinnnnnnn
alpinimmmmm hayırlarla gel Türkiyeyeeee bekliyoruzzzz
feryalnurrrrrrrrr gelelım sana bata kaç gun warrrrrrrrrrrrr
tülayııııııııııımm çok sevindimmmmm
Gecmiş olsun Fatma ya nazar değmiştir kızına ..
bebeyim iki aydır sarkma warsa senin rahim bebek arıyo inşAllah bu ay da buldu aradığını ..
en fazla kac gün sarkma oluyo bekle o güne kadar ama ben asladayanamazdım (
geldim kuzum geldimmdün yazamadım istirahat verdilerdi.. dier topiğe yazıp çkdım hemen ....bunu yazdığın saat de yumurta toplma işlemine almışlardı beni.. hatta bayılmışımdır 12 ye 10 kala aldılar iste 5-10 dk hemşirelerin beni hazırlamaları sürdü.. derken dr um ve anestezi dr u geldi.. ve snrasını hatırlamıyorum bayılıp gitmişim.. bizim bu isler bayılmadan olmuyo :) yaklaşık yarımsaat sürüyo işlem ................................... 8yumurtam toplanmış 5 sağda 3 solda .. dünden itibaren isleme alındılar döllenme işlemine.. dünden itibaren döllenmeye başlanırsa cuma transfere çağırcaklardı, bgünden itibaren olursa cmrtesi çağırcaklardı... bgün için embriyolog 10 dan sonra arayın beni demişti.. 4 tanesine mikroenjeksiyon yapmışlar.. bitanesi döllenmeye başlamış şimdilik.. yarın için sabahtan arıcaklar transfer işlemi için .. :18::18: ymrta tplamada bayıltıyolardı, işim kolaydı, bunda canlı canlı oluyo hersey çok sıkıntılı ama 5 dk srüyo işlem.. nyse bakalım.. smdilik böyle.. yarından ne olacak bakalım.. Rabbim den hayırlısı
herkese selammmmmmmmmmmmmm
boduruma selammmo baha wardı ya baterici cocuk ölüyorum ona yaa o zamandan beri ağzımda boduruma selam
ragindaaa ne güzel ya gidiyorsunnn benım daha ıkı ayım war..
güzel sonuclar almana cok sewindımm
bebeymmmmmmmm nerdsın test yaptın mı aklım sende kaldı bu gunnnnnnn
asbemmm canım bende atmıştım pozitif test sonucumu cunku her gördüğümde ağlardım..
bnm oğlum geldı senınkıde hemencecık gelsın ınşAllahhhhh
neharımm cok yorma kendınııııı bebeğe bişi olmaz ama sen bitkin düşersinnnnnnn
alpinimmmmm hayırlarla gel Türkiyeyeeee bekliyoruzzzz
feryalnurrrrrrrrr gelelım sana bata kaç gun warrrrrrrrrrrrr
Bende öyleyimmm eşim de bana radar der ((
ay inş bende dayanamıyorum canım ya heran oldummu diye lavoboya koşuyorum sonra derin bi nefes alıyarum beklemek çok zor
fsh hormonum yüksek çıktığı için ayrı bi tahlil yaptırmıştım 15 gün önce bugun sonucu aldım ama dr daha gösteremedim[ AMH] SONUÇ 1.49 referans aralığı [0.5-7.3] yazıyo bu değer normalmi acaba arkadaşlar
misyumoşumm benim bata yaklaşık bir hafta var bebem heyacanla bekliyorum.
hadi bakalım inşallah senin içinde halay çekcezzzzzzz
Kızlaaaaaaaarr ben bu ay Feryal den çoookkk umutluyummmm
ay inş bende dayanamıyorum canım ya heran oldummu diye lavoboya koşuyorum sonra derin bi nefes alıyarum beklemek çok zor
fsh hormonum yüksek çıktığı için ayrı bi tahlil yaptırmıştım 15 gün önce bugun sonucu aldım ama dr daha gösteremedim[ AMH] SONUÇ 1.49 referans aralığı [0.5-7.3] yazıyo bu değer normalmi acaba arkadaşlar
inşallah müjdeyi veririm bebem ve bu msjı alıntı yaparımtabi olmassada mücadeleye devam her daim
+
Çok geçmiş olsun canımmm nazar mı değdi noldu prensesimize
Ben burdan okudum canım çenem ayrıldı mübarek esnemekten Rabbim bununla geçmiş etsinn
Habibtemmmm bende antepliyimmm yakınmışız kuzummmm
merhaba arkadaşlar. bal, tarçın, çörek otu kürünü görünce denemek istedim ve adetimin ikinci günü kullanmaya başladım. her ay 8 gün süren adetim bu ay 4 gün sürdü. adetten sonra biraz beyaz akıntım oldu ve normalde akıntısı olan biri değilim. dün doktora gittim ve doktor rahmin temiz görünüyor kist yok dedi. akşam eve geldiğimde çok az kanamam olduğunu gördüm ve sabah tekrar adet oldum. en son adetim 18 mart yani bugün daha 11. günüm, bu kürü kullanıp benim gibi olan var mı. bu kadar erken adet görmem beni çok şaşırttı çünkü adetim her ay düzenli olur. ben yumurtlamayı beklerken kanamam oldu. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
artık vücudumu tanıyamıyorum. bana oyun oynayıp duruyor. eşimde birkaç ay ara verelim biraz dinlen diyor. galiba öyle yapacam ilçeden merkeze gitmek, saatlerce sıra beklemek beni çok yıprattı.
canım fsh yı düşürmek için nasıl bir tedavi uyguladın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?