Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

herkese selammmmmmmmmmmmmm
boduruma selammm o baha wardı ya baterici cocuk ölüyorum ona yaa o zamandan beri ağzımda boduruma selam
ragindaaa ne güzel ya gidiyorsunnn benım daha ıkı ayım war..
güzel sonuclar almana cok sewindımm
bebeymmmmmmmm nerdsın test yaptın mı aklım sende kaldı bu gunnnnnnn
asbemmm canım bende atmıştım pozitif test sonucumu cunku her gördüğümde ağlardım..
bnm oğlum geldı senınkıde hemencecık gelsın ınşAllahhhhh
neharımm cok yorma kendınııııı bebeğe bişi olmaz ama sen bitkin düşersinnnnnnn
alpinimmmmm hayırlarla gel Türkiyeyeeee bekliyoruzzzz
feryalnurrrrrrrrr gelelım sana bata kaç gun warrrrrrrrrrrrr

evet canım çok haklısın kalmış orda nasıl olduysa
bi de bende bişey vardır görmemem duymamam gereken şeyleri muhakkak görürüm bilirim
o yüzden eşim senden gizli bi iş yapılmaz der

ay inş bende dayanamıyorum canım ya heran oldummu diye lavoboya koşuyorum sonra derin bi nefes alıyarum beklemek çok zor

fsh hormonum yüksek çıktığı için ayrı bi tahlil yaptırmıştım 15 gün önce bugun sonucu aldım ama dr daha gösteremedim[ AMH] SONUÇ 1.49 referans aralığı [0.5-7.3] yazıyo bu değer normalmi acaba arkadaşlar

çok zor bi süreç ama inş müjdeli haberler verirsin sende bu sıkıntılı günleri unutursun gider dualarımız seninle inş nazlı bebiş gelsin artık

misyumoşumm benim bata yaklaşık bir hafta var bebem heyacanla bekliyorum.

Bende öyleyimmm eşim de bana radar der ((

bende bendeee radara yakalandık derler işyerinde bile

cabun ne zaman test yapacaksın yapsana artık Rabbimin izniyle halay çekelimmm
amh için 2nin üzerinde olması iyi diye biliyorum canım ama bu da normal bir değer referans aralığına göre ancak dr.lar amh a bakarak doğru teşhis yapamıyorlar ultrasonla bakarak daha iyi sonuç alıyoruz amh net cevap vermiyor bize demişti bana. benimde düşük gibi dedi amh testime ama 10tane yumurta saydık gayet iyi yumurtaların dedi ona takılma yani

merhaba arkadaşlar. bal, tarçın, çörek otu kürünü görünce denemek istedim ve adetimin ikinci günü kullanmaya başladım. her ay 8 gün süren adetim bu ay 4 gün sürdü. adetten sonra biraz beyaz akıntım oldu ve normalde akıntısı olan biri değilim. dün doktora gittim ve doktor rahmin temiz görünüyor kist yok dedi. akşam eve geldiğimde çok az kanamam olduğunu gördüm ve sabah tekrar adet oldum. en son adetim 18 mart yani bugün daha 11. günüm, bu kürü kullanıp benim gibi olan var mı. bu kadar erken adet görmem beni çok şaşırttı çünkü adetim her ay düzenli olur. ben yumurtlamayı beklerken kanamam oldu. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
artık vücudumu tanıyamıyorum. bana oyun oynayıp duruyor. eşimde birkaç ay ara verelim biraz dinlen diyor. galiba öyle yapacam ilçeden merkeze gitmek, saatlerce sıra beklemek beni çok yıprattı.

canım fsh yı düşürmek için nasıl bir tedavi uyguladın.

sağol cnm ağzına sağlık benim niye aklıma gelmediki ya

misyaman nehar sağolun kızlar ya neyseki ucuz atlattık

cnm aynı kürü yapmıştım ama bende bir değişiklik yapmadı sadece yumoş zamanı daha çok akıntı olmuştu.

Bende arkadaslar bilir o kürü kullandığım ay gebe kaldımbende sadece yumurtlama zamanı sancı fazla oldu
raginda yaa inşAllah gidersin iyi bir doktora görürsün güzel kızını
Bebeyimmm hadi yap test
feryalnurrrrrrrr bu hafta geçmez bize

daha iki gün geçtiği için erken galiba çıkar mıki yarın yapıcam inş korkuyorum negatif görmekten ama yarın olmazsam yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…