aybıkke sen test kullanıyordun orada koyu çizgi cımadı mı
hem sen sancıya falan bakma abdest aldıgım gunden ıtıbaren gun aşırı ilişki yap mutlaka rast gelecektır rahat ol
yumurtlam zamanı bende cok sancı olurdu sen anlamıyo musn sancıdan falan sende hiç ağrı olmuo mu
cnm imkanın varsa hemen değerlendir yoksa gece mutlaka .kurulaşma başlayınca yumurtlama işlemi tamamlanmış oluyormuş.
cnm imkanın varsa hemen değerlendir yoksa gece mutlaka .kurulaşma başlayınca yumurtlama işlemi tamamlanmış oluyormuş.
gecmıs olsun canımm , acaba bu adetınden önce bi ilaç yada bitkisel bişeyler mi kullandında vucudun reaksiyon verdi yani bu tepkime nasıl olustuki? doktor bişey dedmi?[/FONT]
inş canım hayırlı haberlerle gelirsin
kızlar 9. günümde adet oldum dün ama çok şiddetli ağrım oldu öğlen acilde serum taktılar geçti gece tekrar başladı bütün geceyi hastanede geçirdim iğne serum şuan çok iyiyim ama adetim yok denecek kadar az ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum dr ilk beni gördüğünde sinir krizi geçiriyorum sanmış aşırı bi titreme kasılma vardı ALLAH kimsye yaşatmasın çok kötüydü
ilkk vee sooonnnnn üzüntünnnnn olsunnn canım benımmmmm.. bundan sonraki kaygıların bulantı üzerineee olsunnnSelammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeyi yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
16:
Iskorpit cnmm bende 2 ay once gittim sonra gitmedim dr bir sorun yok dedi esiminde testleri temiz cikmisti.o zamn klomen kullanmistim
kıııssss ragindaaaa... eskısehıre yazınnn eskısehırde çok fazla meslek lisesi var hemde çok rahat edersınız.. memleketim diye demıyorum.. ama merkez çıkar ins.. gçnlunuzden neresi gecıyorsa orası kuzummisscim ipekçin kızlar eşim öğretmen.4. senemiz doğuda biz karadeniz ve iç anadoluda iyi bir şehir istiyoruz zaten diğer yerleri genelde doğu ve marmara açıyorlar.keşke samsun olsa
ama hiç açık yok
haziranda yerler açılacak tecih yapacağız istediğimiz bir yer olurrsa.geçen sene gelmedi mesela
bu sene işimiz çok ya.haftaya yine eşimle ilgili mühim bir durum var.ben memlekete gidicem onsuz 2 ay kalıcam
doğum tayin ne çok şey var.
Allahım hepsini hayırla sonuçlandırsın inş.
dua edin canlarım bana...
slm canım ya bişey soracam sana ben 3 yıldır bebek istiyorm ama hiç yumurtlama dönemimde ağrı falan hissetmedim sadece aşılamada olmuştu kasık sancısı,bu ay ovu testinde 14.gün pozitifi gördüm 2 gün üst üste ilşki oldu bu akşamda olur muhtemelenakıntım çok olmadı sen kuruyunca tamalanmış oluyor demişsinya akıntıdanmı bahsediyosun:26::26:
gecmıs olsun canımm , acaba bu adetınden önce bi ilaç yada bitkisel bişeyler mi kullandında vucudun reaksiyon verdi yani bu tepkime nasıl olustuki? doktor bişey dedmi?
ilkk vee sooonnnnn üzüntünnnnn olsunnn canım benımmmmm.. bundan sonraki kaygıların bulantı üzerineee olsunnnsen yinede agır işler yapma olurmu.. ütüler dursun birazcık.. camasır tül perde de asma olurmu.. şu 3 ayı bi atlat yaparsın yıne temızlığını
hımm peki rahım fılmı filan cektırmısmıydın?tüplerıne rahım ,rahmının şekline şemaline bakıldımı? bu arada sen bu gunden ıtıbaren aksamları eşinle çalışmalara başla silkeletmeyı unutmainsallah olacak canım... bide çok kafaya takmamak gerekıyormus.. sen çalışıyomuydun yoksa ev hanımımısın ben gibi
kıııssss ragindaaaa... eskısehıre yazınnn eskısehırde çok fazla meslek lisesi var hemde çok rahat edersınız.. memleketim diye demıyorum.. ama merkez çıkar ins.. gçnlunuzden neresi gecıyorsa orası kuzum
bende kuruluk bıtınce yumurtlamada gercekleşiyor demek istedi fatmam
ya cok kafaya takıyorsun aybık ya
olacak az sabret daha yenı denıyorsun cogu ınsanın ılk 6 aydan sonra oluo
senın bebiş bu ay gelırse hiç şaşrıma
sen silkelettin mi kendını bu ay
ya kafaya takıncada oluo bn ne gergınlıkle bırlıkte oldum hamıle kaldım ALLAH bılıo
senın eşin nie yapmıo ya bı arkadasta öle dedı bı kere yaptı bu ay olmazsa bı daha asla yapmaz dedıı
senin herseyıne bakıldı demı bi problem yok
Iskorpit cnm rahim filmi cekilmedi ogretmenim cnm 2 ay oldu es durumu atamasiyla esimin yanina geldim 1 yillik evliyim ama 5-6ay yanyanayiz aslinda takmak istemiyorym ama bebisimde olsun istiyorum cnm bu ay erken adet oldum ne zamn yumurtladim bilmiyorum yada yumurtladim mmi onuda bilmiyorum
tsh fsh wardı bunlardan bırı dıe bılıyorum ben onu. sen bıraz rahatla sende bı sorun yok merak etme
yumurtlama zamanı ıcın gerılem cok fazla sen adete kadar gun aşırı ilişkiye gır gerısı kolay
heh iyi çalışıyor olman birazda olsa bebek fıkrını kafandan atmana yarar.. çok fazla dusunme olcak olmucak diye stres yapma.. bak nehara hiç kafasına takmadan sadece 2 kez calısmayla hamiş kaldı
şimdi senın adet siklusun ney bana bı slöe bakem..kaç yasındasın bide? farklı doktorlara gıttın mı..tek doktorla kalma
son adet tarıhınle ..beklenene adet tarhın arasındakı kaç gunun var senın onu bı söle kuzumm..
misyaaamannnn napıosun kıuss ,oğluşun nasıl
iskorpit haydar dümen gıbı yazmısın kız okurken bı cırpıda okudumm
biz oğluş we tekmelerı ıle ıyıyız cok şükürr hersey yolunda ALLAH ıkı tane oğlan da bı tupte sana nasıp etsın amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?