Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bende facebooka yazmıstımm cocugum olursa adını dıreksıyon koycam die ( sabaha kadar direksiyon salladım dıcem demiştim
ınşAllah senın de milan bide ay gazın olur
zaten hamiş olunca bol bollll gazın olacakkk

aybıkee mutlaka baktır hormanlarına adetın 3.gunu ama bnce gerek kalmayacak (

canım benım senı böyle panıkletmıyorum umarım.. ben biliyorum sende bişey yok ,yoktur ınsallah.. sadece en azından kafandakı acabaları silmek için sana bu tarz sorular soruyorum.. belkide kansızlık var sende ne bılım hersey hormonlarda çıkar diye biliyorum.. bide ilgisiz doktora gitme iyi yapmıssın.. devlet hast. doktorları dusundun mu hiç..özele gidiyorsun sanırım? hem yapacagın tahlılerde ucretsiz olur.. yada yakınlarında üniv.hast. varsa ona git kadın doğumuna.. herseyıne bakıyorlar arastırıyorlar..
klomenı niye kullanmıstın senın yumurtan olusmuyormuydu? yoksa oluşan yumurta çatlamıyormuydu?

şimdi bazı aylar adetın gunu şaşıyor benımde 2 yada 4gun kayar bazen..

şimdi senın siklusunda yumurtlama gunun 12.gun ile 15 .gun arası yumurtan oluşuyor büyük ihtimal.. zaten bu zamanlar beyaz akıntın olur.. belinde ağrı olur..ateşin çıkar(aslında hava iyidir ama sen üşürsün yada ara ara ürperti gelir gibi)

15 nisanda hasta olacaksın dimi?

alltan bakınca bi sorun çıkmaması çok güzel.. yumurtalıklarında olsun rahım boyutunda olsun sorun yok şükür.. rahim filmi içinde devlette 3yıllık evli olmka gerekıyor diye biliyorum hani eger hala cocugun yoksa.ama özelde hemen yapıyorlar sanırım?onu tam bilmiyorum işte.

birde aklıma gelmısken eşin silkeletmezse sen kendı kendıne yap canım sankı bisiklet çevırırmıs gibi dusun biraz daha serı yap ama hızlı hızlı bısıklet pedalını cevır yattın yerde tamam mı?

direksiyon mu
wayyyyyyjjjtttt aramızdaaa tomofill kullanan varmıştaa haberimizzz yokmuşşş kısss çookkk sevındımmm darsı bana insallahhh koceyi bi ikna edemedim.. sabıt fıkırlııı az bı kaza olsa hemen kadındır.. yada kadın surucu olsa dur dur o gecsın once mazallah ezer bizi deeerrrr benıdeee sinirrrr ederrr

ozamanda gazmaaannn geldiii derimm

Cnm ilk gittigim dr 3 tane yumurta gordu klomeni verdi 5 gun kullandim gittim bir yumurtam 19 mm olmustu igne vurmuycm dedi kendi kendine catlasin dedi cnm sonra oyle yani sanirim 19 nisan da olucam adet bir kere kendim yaptim su silkelemey dedigin gibi yattigim yerde yaptim

Selammmmmmmmm kızlar nasılsiniz ben turkiyrdeyim hepinizi çok ozledimmmmmmmmmmmm. Feryacimmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmm yeni gördüm listede ismini Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin habibteeee

Selammmmmmmmm kızlar nasılsiniz ben turkiyrdeyim hepinizi çok ozledimmmmmmmmmmmm. Feryacimmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmm yeni gördüm listede ismini Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin habibteeee

habibteemmmm hoşgeldin Türkiye Cumhuriyet'ine ve topiğimize teşekkür ederim canım benim sıra sıra hamiş olluyoruz sıra diğer arkadaşlarda inşallah senin kızçen nasıl burda dr a göründünmü hiç

evet cnm yumurtlama zamanı akıntı oluyorya o akıntılar kaybolduğunda yumrtlama işlemi tamamlanmış oluyor demişti başka topikde bir arkadaş.

Sagol tatlim ins degerlendiricem ama ovi testi yaptim simdi hala silik cizgi anlamadim gitti acaba yumurtladimmi

cnm ben bir kere dikkat etmiştimde yumrta akı kıvamında akıntı geldikten sonra ki gün (2 gün )testte çift çizgiyi görmüştüm halada anlam veremem bu duruma akıntı olunca yumurtlama oluyor deniyor ama ben sonra görmüştüm çift çizgiyi birde ondan 24-36 saat sonra çatlıyor dyorlar.yani testi akıntıyı boşver 12.günden itibaren 24.güne kadar 2 günde bir en garantisi cnm .ben bu ay öyle yaptım bakalım sonuç ne olacak.klomen kullanmama rağmen çok yoğun bir akıntımda olmadı acaba çatlamadımı diye bende düşünmüyor değilim.
amma yazdım ya yinede iskorpiti geçemiyorum ama

Evet cnm haklisin test yapmiycm artik kafam karisiyo en iyisi gun asiri olmasi cnmm iskorpitim cnm tesekkur ederm yaa kizlar sizde olmasaniz varya her ay sorun var diye uzulucem.. ben yemek yiycem canlarim opuyorum hepinizi

Kızlaaaaaaaarrr napıyonuzzzz
Ben mide bulantısıyla hayatıma devam ediyorum sürekli sıkıntı halindeyim her şeyden midem bulanıyo Derinden derinden geliyo

Habibteeeeeeee az önce aklımdan geçiyodun napıyon kız hoşgeldin vatan topraklarına

özommm canım bende evi toparladık kocamla şimdi yemek hazırlıcam yoruldum ya çok çabuk yoruluyorum senin bebiş büyüyo annesi rahatsız ediyo seni

özommm canım bende evi toparladık kocamla şimdi yemek hazırlıcam yoruldum ya çok çabuk yoruluyorum senin bebiş büyüyo annesi rahatsız ediyo seni

İnşallAh sen rahat geçirirsin canımmm, benim 7. haftaya girdiğimde başladı 8. haftada daha da arttı Öyle çıkarma öğürme yok şuan ama sürekli dönüyo midem Ohhh yardım etsin sana çabuk nefes nefese kalırsın kuzum çok yorma kendini çok eğilip kalkma yukarılara uzanma sakın,insan bazen unutuveriyo

cnm sen daha dur eşinin kokusuna bile miden bulanabilir erkekler bunu başta yanlış anlıyor ama alışıyorlar ...

cnm sen daha dur eşinin kokusuna bile miden bulanabilir erkekler bunu başta yanlış anlıyor ama alışıyorlar ...

aaayyyy o da ayrı bi cins niye miden bulanıyo niye böyle oldun şundan mi ki acaba diye saçma sorular soruyo artık dayanamadım hamileyim diye bi bağırdım. ne bileyim ben kaç hamile tanıdım hayatımda dedi.

Özommm kııızz bende aynı durumdayımmm.midem hep ayakta bi oturtamadım yerineee
Şükür bende de çıkarma olmadı henüz.bende 7.hafta girince başladı.bide çok iştahsızım canım hiçbişey istemiyo.istemeyince yemek bile yapmak istemiyorum.diyorum canım çekse de bişeyler yapsam ama yokk.bu ara biraz annemden geçineicez sanırım.
Ama tatlım bu günümüze şükürler olsun.benim arkadaşım yatak döşek yatıyo.sürekli kusuyo.evden çıkamıyo.inşallah bu kadarla kalır bizimkiler.günde 3 saatim yolda geçiyor elimde küçük bi poşet içinde su çubuk kraker ve yedek torba var çıkarırsam dıyee

canım aynen 7. haftaya girince başladı 8 de arttı az önce yarım bardak sodaya limon sıktım içtim çok iyi geldi

canım aynen 7. haftaya girince başladı 8 de arttı az önce yarım bardak sodaya limon sıktım içtim çok iyi geldi

Cnm ekşi elma iyi geliyo. İşyerinde fena oluyorum ozamanda sıcak suya biraz çay damlatıp üzerine yarım limon sıkıyorum kesiyo valla ekşi ekşi.sanırım bu dönem tatlı yiyebilen yokktatlı görmeye bile tahammilim yok inannn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…