aybikem adetın 2. yada 3. gunu git hastaneye hormonlarına bi baktır..
aybıkee mutlaka baktır hormanlarına adetın 3.gunu ama bnce gerek kalmayacak (
Cnm normalde 27-28 gunde bir olurdum ama bu ay 4 gun 24.gunde erken adet oldum 25 mart son adetim cnm ondan once 1 martta olmustum cnm 26imi doldurucam temmuzda baska bir dra da gittim alttan bakti bir sorun yok demisti kan aldrdim sonra gitmedim o dra cunku cok sevmedim ilgisizdi
bende facebooka yazmıstımm cocugum olursa adını dıreksıyon koycam die (sabaha kadar direksiyon salladım dıcem demiştim
ınşAllah senın de milan bide ay gazın olur
zaten hamiş olunca bol bollll gazın olacakkk
canım benım senı böyle panıkletmıyorum umarım.. ben biliyorum sende bişey yok ,yoktur ınsallah.. sadece en azından kafandakı acabaları silmek için sana bu tarz sorular soruyorum.. belkide kansızlık var sende ne bılım hersey hormonlarda çıkar diye biliyorum.. bide ilgisiz doktora gitme iyi yapmıssın.. devlet hast. doktorları dusundun mu hiç..özele gidiyorsun sanırım? hem yapacagın tahlılerde ucretsiz olur.. yada yakınlarında üniv.hast. varsa ona git kadın doğumuna.. herseyıne bakıyorlar arastırıyorlar..
klomenı niye kullanmıstın senın yumurtan olusmuyormuydu? yoksa oluşan yumurta çatlamıyormuydu?
şimdi bazı aylar adetın gunu şaşıyor benımde 2 yada 4gun kayar bazen..
şimdi senın siklusunda yumurtlama gunun 12.gun ile 15 .gun arası yumurtan oluşuyor büyük ihtimal.. zaten bu zamanlar beyaz akıntın olur.. belinde ağrı olur..ateşin çıkar(aslında hava iyidir ama sen üşürsün yada ara ara ürperti gelir gibi)
15 nisanda hasta olacaksın dimi?
alltan bakınca bi sorun çıkmaması çok güzel.. yumurtalıklarında olsun rahım boyutunda olsun sorun yok şükür.. rahim filmi içinde devlette 3yıllık evli olmka gerekıyor diye biliyorum hani eger hala cocugun yoksa.ama özelde hemen yapıyorlar sanırım?onu tam bilmiyorum işte.
birde aklıma gelmısken eşin silkeletmezse sen kendı kendıne yap canım sankı bisiklet çevırırmıs gibi dusunbiraz daha serı yap ama hızlı hızlı bısıklet pedalını cevır yattın yerde tamam mı?
Selammmmmmmmm kızlar nasılsiniz ben turkiyrdeyim hepinizi çok ozledimmmmmmmmmmmm. Feryacimmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmm yeni gördüm listede ismini Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin habibteeee
slm canım ya bişey soracam sana ben 3 yıldır bebek istiyorm ama hiç yumurtlama dönemimde ağrı falan hissetmedim sadece aşılamada olmuştu kasık sancısı,bu ay ovu testinde 14.gün pozitifi gördüm 2 gün üst üste ilşki oldu bu akşamda olur muhtemelenakıntım çok olmadı sen kuruyunca tamalanmış oluyor demişsinya akıntıdanmı bahsediyosun:26::26:
Sagol tatlim ins degerlendiricem ama ovi testi yaptim simdi hala silik cizgi anlamadim gitti acaba yumurtladimmi
cnm ben bir kere dikkat etmiştimde yumrta akı kıvamında akıntı geldikten sonra ki gün (2 gün )testte çift çizgiyi görmüştüm halada anlam veremem bu duruma akıntı olunca yumurtlama oluyor deniyor ama ben sonra görmüştüm çift çizgiyi birde ondan 24-36 saat sonra çatlıyor dyorlar.yani testi akıntıyı boşver 12.günden itibaren 24.güne kadar 2 günde biren garantisi cnm .ben bu ay öyle yaptım bakalım sonuç ne olacak.klomen kullanmama rağmen çok yoğun bir akıntımda olmadı acaba çatlamadımı diye bende düşünmüyor değilim.
amma yazdım ya yinede iskorpiti geçemiyorum ama
Kızlaaaaaaaarrr napıyonuzzzz
Ben mide bulantısıyla hayatıma devam ediyorum sürekli sıkıntı halindeyim her şeyden midem bulanıyoDerinden derinden geliyo
Habibteeeeeeee az önce aklımdan geçiyodun napıyon kız hoşgeldin vatan topraklarına
özommm canım bende evi toparladık kocamla şimdi yemek hazırlıcam yoruldum yaçok çabuk yoruluyorum senin bebiş büyüyo annesi rahatsız ediyo seni
Ben mide bulantısıyla hayatıma devam ediyorum sürekli sıkıntı halindeyim her şeyden midem bulanıyoDerinden derinden geliyo
Habibteeeeeeee az önce aklımdan geçiyodun napıyon kız hoşgeldin vatan topraklarına
cnm sen daha dur eşinin kokusuna bile miden bulanabilir erkekler bunu başta yanlış anlıyor ama alışıyorlar ...
Özommm kııızz bende aynı durumdayımmm.midem hep ayakta bi oturtamadım yerineee
Şükür bende de çıkarma olmadı henüz.bende 7.hafta girince başladı.bide çok iştahsızım canım hiçbişey istemiyo.istemeyince yemek bile yapmak istemiyorum.diyorum canım çekse de bişeyler yapsam ama yokk.bu ara biraz annemden geçineicez sanırım.
Ama tatlım bu günümüze şükürler olsun.benim arkadaşım yatak döşek yatıyo.sürekli kusuyo.evden çıkamıyo.inşallah bu kadarla kalır bizimkiler.günde 3 saatim yolda geçiyor elimde küçük bi poşet içinde su çubuk kraker ve yedek torba var çıkarırsam dıyee
canım aynen 7. haftaya girince başladı 8 de arttı az önce yarım bardak sodaya limon sıktım içtim çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?