Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbe cnm ben 300 daha okudum .bu aralar misafir çok okuyamıyorum rahat rahat.birazdanda gelecekler...

Ragında Muş bize yarım saat gel oturmaya (( ikimizinde dgm hayalleri aynıdemek ki o
zaman aminnn diyelim dua waktıne gelsin

kızlar baktım ilk ultrason resimlerinede yuvarlak değil ama öyle çok solucan gibide değil böyle bildiğimiz yumurtadan biraz daha sivri gibi bişey

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:1130

asbelove:100

savaş5482:150

KALAN 3064

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

günaydın herkeze sağ kasıkda yanma ve hafif bir ağrı var sizce neden olur uykudan uyandırcak kadar hissettiğim bi yanma neoluyo bana ya adetim bitincemi dr gidim yoksa hemen mi

Herkese gunaydınnnn kızlarrrr
bebeyimm adetin 3. Gunü gittin mi doktora tahliller için

sıkıcı bir pazar gününden günaydın.....cnm dışarı çıkmak istemiyor hava zaten yağsammı yağmasammı diye düşünüp duruyor.evi temizlemeyi cnm istemiyor zaten kolumu kaldıracak halim yok

canım premesis diye bitkisel bir hap bulantıya iyi geliyor dene istersen tabi doktoruna sor.ben yemek bile yiyemiyordum.bugün ilaçsız midem bulanmadı ama ara ara öğürtüm oldu..

kuzumm öyle aşırı değil canım istediği şeyleri az da olsa yiyorum.Ama midem 24 saat bulantı halinde çok kötü hissediyorum, su içsem daha beter oluyorum. ilaç felan kullanmak istemiyorum en azından şimdilik sen 16. haftaya girdin hala mı bulanıyo

Canımmmm teşekkür ederim inşAllah Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun,dualarımdasın

Cnm yeni gordum tesekkur ederim dualarin icin hamilelerin duasi tutar derler..bulantilarinida takma bence birkac ay bole zorluklar cekeceksin ama sonra rahatlayacaksin ins..

Bu arada hepinize iyi haftasonlari kizlar ...
Kizlar bugun adet sancisi gibi bir agrim oldu bu yumurtanin catladigini mi gosterio

Bu arada hepinize iyi haftasonlari kizlar ...
Kizlar bugun adet sancisi gibi bir agrim oldu bu yumurtanin catladigini mi gosterio

kaçıncı gündesin kuzu. Muhtemelen çatlıyosun. bi de şöyle olur yürürken felan kasıklarında batmalar olur, sanki içinde bilye varmış da sallanır ve ağrı yaratır gibi. çırptırmayı unutmaaaaaaaa

Nehar cnmm sadece namaz kilacaktim birden bir agri sanki adet olckmisim gibi birde bugun akintim oldu eger yumurtam catladiysa iliskiye girilmeeli mi kuzum yoksa gecmismidr

aybıkke sen test kullanıyordun orada koyu çizgi cımadı mı
hem sen sancıya falan bakma abdest aldıgım gunden ıtıbaren gun aşırı ilişki yap mutlaka rast gelecektır rahat ol
yumurtlam zamanı bende cok sancı olurdu sen anlamıyo musn sancıdan falan sende hiç ağrı olmuo mu

Nehar cnmm sadece namaz kilacaktim birden bir agri sanki adet olckmisim gibi birde bugun akintim oldu eger yumurtam catladiysa iliskiye girilmeeli mi kuzum yoksa gecmismidr

cnm imkanın varsa hemen değerlendir yoksa gece mutlaka .kurulaşma başlayınca yumurtlama işlemi tamamlanmış oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…