Neharımmmm düşüş 20-40 gün arasında tamamlanırmış bizim daha 20gün oldu 550den 9'a indiyse 0'a da düşer sanırım 1-2 güne öyle tahmin ediyorum herşey normal şu anda hayret ediyorum yaa dr.ların bunların takibini yapması gerekirken ben araştırıp buldum ve testi tekrarladım missyamanım sağolsunnnn
bana ilk düşük yaptığımda da antibiyotik vermesi gerekiyormuş ama unutmuş dün gittiğimde antibiyotiğini bitirdin mi diye sordu bende yazmadınız deyince şaşırdı
enfeksiyon kapmamın sebebi de büyük ihtimal buymuş ben öyle yorumladım şimdi bi de iğne yemek zorundayım ne biçim bu insanlar yaaaa bi de dr. olacaklar
kızı düşündük teyzesi ama erkeke bulamıyozzz siz düşündünüz mü
Asbecikkk eşim polis şark süremiz doldu Haziran'ın ilk haftası belli olacak nereye gideceğimiz..
raginda sizin kesin değil mi tayin eşin ne iş yapıyordu unuttum ben
inşAllah sizin de Doğu olayı biter bu sene hayırlısı ile..
bi arkadas sormuş ultrason resminden anlaşılır mi cınsiyet die
ben şöyle duydum eğer ilk kese resmi yuvarlak ise kız uzun solucan gibi ise erkekmiş bnm gercekten uzun solucan gıbı cinsiyetini bîlenler yazarsa anlarız
Neharımmmm düşüş 20-40 gün arasında tamamlanırmış bizim daha 20gün oldu 550den 9'a indiyse 0'a da düşer sanırım 1-2 güne öyle tahmin ediyorum herşey normal şu anda hayret ediyorum yaa dr.ların bunların takibini yapması gerekirken ben araştırıp buldum ve testi tekrarladım missyamanım sağolsunnnn
bana ilk düşük yaptığımda da antibiyotik vermesi gerekiyormuş ama unutmuş dün gittiğimde antibiyotiğini bitirdin mi diye sordu bende yazmadınız deyince şaşırdı
enfeksiyon kapmamın sebebi de büyük ihtimal buymuş ben öyle yorumladım şimdi bi de iğne yemek zorundayım ne biçim bu insanlar yaaaa bi de dr. olacaklar
Ben o aptal doktor yüzünden 10 saat ağlayarak yol gittim eşimde kahroldu kendi kendinin doktoru olacaksın başka çare yok...ağlayarak gittim de işe mi yaradı yine 6 ay ağlattılar beni.. Ama tek sığınağım hepsi Allahtandı...
bugün misafirlerim wardı son kes ağrıladım artık ayrılacağız buradan hala inanamıyorum ((;
yok neharım hala kızımmm diye seviyorum isimsiz benim yavrum
misim cnm tayin mi çıktı?banadadua ette haziranda tayinimiz çıksın canım yaa
oooyyy o doktorları allah bildiği gibi yapsın. günahın onların boynunaaaaaaa
Neyse kuzum eğer 550 den düştüyse bişe kalmamış demektir sen çalışmalara başlaaaaaaaa
Canım inşallah istediğiniz iyi bir yer çıkar da rahatlarsınız doğudan kurtulursunuzAsbecikkk eşim polis şark süremiz doldu Haziran'ın ilk haftası belli olacak nereye gideceğimiz..
raginda sizin kesin değil mi tayin eşin ne iş yapıyordu unuttum ben
inşAllah sizin de Doğu olayı biter bu sene hayırlısı ile..
bi arkadas sormuş ultrason resminden anlaşılır mi cınsiyet die
ben şöyle duydum eğer ilk kese resmi yuvarlak ise kız uzun solucan gibi ise erkekmiş bnm gercekten uzun solucan gıbı cinsiyetini bîlenler yazarsa anlarız
inşallah canım acaip bunlar yaa saçma sapan unutkanlıkları yüzünden bir haftadır sancı çekiyorum boşu boşunageçmiş olsun cnm ya...dr.larda bir garip herşeyi hatırlatmakmı lazım anlamıyorum.inşallah değerinde biranönce sıfırlanır.
misscim ipekçin kızlar eşim öğretmen.4. senemiz doğuda biz karadeniz ve iç anadoluda iyi bir şehir istiyoruz zaten diğer yerleri genelde doğu ve marmara açıyorlar.keşke samsun olsa
ama hiç açık yok
haziranda yerler açılacak tecih yapacağız istediğimiz bir yer olurrsa.geçen sene gelmedi mesela
bu sene işimiz çok ya.haftaya yine eşimle ilgili mühim bir durum var.ben memlekete gidicem onsuz 2 ay kalıcam
doğum tayin ne çok şey var.
Allahım hepsini hayırla sonuçlandırsın inş.
dua edin canlarım bana...
neharrr gözün aydın canım fasulyene çok sevindimmmallah ım kucağına aldırsın inş.
2.ye gözünaydın kaynana gitmiş
asbeee canım tefriciyen için bana 50 daha yaz
fatmaipek seninkini kim takip ediyor bilmiyorum ama senin içinde 100 tane okudum eklersiniz
tayin bekleyen arkadaşlar missyaman ve raginda hayırlısıyla kurtulursunuz inş.
ya bu arada rainbow ne yaptı acaba
mideeeeeeemmm bulanıyooooooooayyy ölcem haaaaaaaaaaa
mideeeeeeemmm bulanıyooooooooayyy ölcem haaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?