Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Biz de 27 mm olmusuz, acaba ultrason görüntüsünün şeklinden anlısılabılır mı cınsıyetıı cok merak edıyorum

oooyyy o doktorları allah bildiği gibi yapsın. günahın onların boynunaaaaaaa
Neyse kuzum eğer 550 den düştüyse bişe kalmamış demektir sen çalışmalara başlaaaaaaaa

Asbecikkk eşim polis şark süremiz doldu Haziran'ın ilk haftası belli olacak nereye gideceğimiz..
raginda sizin kesin değil mi tayin eşin ne iş yapıyordu unuttum ben
inşAllah sizin de Doğu olayı biter bu sene hayırlısı ile..
bi arkadas sormuş ultrason resminden anlaşılır mi cınsiyet die
ben şöyle duydum eğer ilk kese resmi yuvarlak ise kız uzun solucan gibi ise erkekmiş bnm gercekten uzun solucan gıbı cinsiyetini bîlenler yazarsa anlarız

kızzzz benim kese yusyuvarllaktııı

geçmiş olsun cnm ya...dr.larda bir garip herşeyi hatırlatmakmı lazım anlamıyorum.inşallah değerinde biranönce sıfırlanır.

belli oldumu cnm tayin sonuçları

misscim ipekçin kızlar eşim öğretmen.4. senemiz doğuda biz karadeniz ve iç anadoluda iyi bir şehir istiyoruz zaten diğer yerleri genelde doğu ve marmara açıyorlar.keşke samsun olsa
ama hiç açık yok
haziranda yerler açılacak tecih yapacağız istediğimiz bir yer olurrsa.geçen sene gelmedi mesela

bu sene işimiz çok ya.haftaya yine eşimle ilgili mühim bir durum var.ben memlekete gidicem onsuz 2 ay kalıcam
doğum tayin ne çok şey var.
Allahım hepsini hayırla sonuçlandırsın inş.
dua edin canlarım bana...

neharrr gözün aydın canım fasulyene çok sevindimmmallah ım kucağına aldırsın inş.
2.ye gözünaydın kaynana gitmiş

asbeee canım tefriciyen için bana 50 daha yaz

fatmaipek seninkini kim takip ediyor bilmiyorum ama senin içinde 100 tane okudum eklersiniz

tayin bekleyen arkadaşlar missyaman ve raginda hayırlısıyla kurtulursunuz inş.

ya bu arada rainbow ne yaptı acaba

Sınıfcı mı eşin raginda 4 sene çok yaa Allah yardım etsin.. Bîzimde sonuclar eşi eve geldi şimdi belki Mayıs basında belli olurmuş ( öle olursa çok güze olur yaza kadar ev bakabiliriz iyi bi yer çıkarsa..
bîz Samsun ilk Giresun ikinci sıraya yazdık hayırlısı artık..
neharım bakalım ne olacak senınkinin cinsiyeti
savas senin kesenin şekli nasıldı bi baksana

misyaman yok cnm meslek öğretmeni eşim.hep ilçeler açılıyor zaten merkezlere de puan yetmiyor.
bende haziran gibi belli olsada doğuma kadar evi hazırlasak gitsek evimizde doğursak diye istiyorum ama nasip tabi..
inş. samsun olur cnm hayırlısıyla :)

oooyyy o doktorları allah bildiği gibi yapsın. günahın onların boynunaaaaaaa
Neyse kuzum eğer 550 den düştüyse bişe kalmamış demektir sen çalışmalara başlaaaaaaaa

Canım dr. en azından bir ay bekle demişti ama acaip güvenim sarsıldı açıkçası

Canım inşallah istediğiniz iyi bir yer çıkar da rahatlarsınız doğudan kurtulursunuz
geçmiş olsun cnm ya...dr.larda bir garip herşeyi hatırlatmakmı lazım anlamıyorum.inşallah değerinde biranönce sıfırlanır.
inşallah canım acaip bunlar yaa saçma sapan unutkanlıkları yüzünden bir haftadır sancı çekiyorum boşu boşuna

Canım inşallah herşey istediğiniz gibi olurrrrrrrrrr

kuzum benim tefriciye bitti seninkini fatmaipeğe ekliyorum bilgin olsunnnnnnn
Allah kabul etsinnnn

savaşcım asbe takipediyordu benimkinide...
rajinda inşallah kurtulursun cnm sen hangi şehirdeydin ya hiç hatırlamıyorum ben :26:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:830

asbelove:100

savaş5482:150

KALAN 3364

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Son düzenleme:
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için... muştayız biz. tez zamanda iyi hayırlı bir yere gideriz inş.
neharrrrrrrrr daha durrrrrrr yeni başlıooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…