Ama ben nedense erkek hissediyorum
hayırlısı olsun kuzum Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin de zaten az kaldı 1-1,5aya öğreneceğiz inşallahhhhh
İnşAllah kuzuumm sen bebişi biz cinsiyeti amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
Asbemmm ben yatayım kuzum ilacı aldım devrilmeye başladım öperim çok çok
Cnm ilk gittigim dr 3 tane yumurta gordu klomeni verdi 5 gun kullandim gittim bir yumurtam 19 mm olmustu igne vurmuycm dedi kendi kendine catlasin dedi cnm sonra oyle yani sanirim 19 nisan da olucam adet bir kere kendim yaptim su silkelemey dedigin gibi yattigim yerde yaptim
cnm ben bir kere dikkat etmiştimde yumrta akı kıvamında akıntı geldikten sonra ki gün (2 gün )testte çift çizgiyi görmüştüm halada anlam veremem bu duruma akıntı olunca yumurtlama oluyor deniyor ama ben sonra görmüştüm çift çizgiyi birde ondan 24-36 saat sonra çatlıyor dyorlar.yani testi akıntıyı boşver 12.günden itibaren 24.güne kadar 2 günde biren garantisi cnm .ben bu ay öyle yaptım bakalım sonuç ne olacak.klomen kullanmama rağmen çok yoğun bir akıntımda olmadı acaba çatlamadımı diye bende düşünmüyor değilim.
amma yazdım ya yinede iskorpiti geçemiyorum ama
Kızlaaaaaaaarrr napıyonuzzzz
Ben mide bulantısıyla hayatıma devam ediyorum sürekli sıkıntı halindeyim her şeyden midem bulanıyoDerinden derinden geliyo
Habibteeeeeeee az önce aklımdan geçiyodun napıyon kız hoşgeldin vatan topraklarına
aybikeeee senin için bak ne buldum http://www.kadinlarkulubu.com/portal...rihi-hesaplama
feryoşşşş bak daha sinirim geçmediii senden çıkartmıyımmm
tmm canım doğru ben 22 gun hesaplamısın senınkıyle 26.gun oluyor.. keşke doktoruna devam etseydın canım.. sanırım senın yumurtalar çatlamıyor anladığım kadarıyla. alppininde öyleydi yumurta catlatma iğnesini olduktan sonra hamile kaldı.. benim bildiğim normalde bir kadında ayda sadece 1 yumurta oluşur sende 3 tanemi masallah ozamanda sen hamile kalırsan ikizlik olma ihtimali yuksek diyebilirim şimdi senin 5 nisanda(12.gün oluyor) yumurtaların oluşmaya baslamıs..zaten ovu testındede silik çıkar.. (ovu testı yumurtada çatlama olursa ozaman 2 tane kıpkırmızı çizgi gorursun ve o gece ile 3 gece ard arda çalışmalara başlamalısın)
keşke doktor çatlatma iğnesini vursaymışbide aklıma gelmişken bitkisel kurler filan bak arastır yumurtayı çatlatmak için.. yada direk bu konu için doktora git.. ama devamlı git doktora ara verme olur mu? gelicek o bebiş öyle yada böylee..topişin adı gibi nazlııı bunlarr anammm nazlııı.. illaki süründürcekler bizleri
aklımdan gectı fatmam biliyomusun... cıksss gecememişsin beniii
fatmacım sende gitmişmiydin doktora yoksa klomeni kafana göremi içiyorsunbir doktor takibine gir istersen
kısss kaynoşunda gitmişşşş hadee gözün aydınnnn
bana erkek gibi geldi..hayırlısı olsun canım benım.. Rabbim gönlüne göre versin
Canim benimde öyle sürekli bulaniyordu yemek te yiyemiyordum.3 gundurr ilac icmiyorum bulanmiyor ama ogurtu oluyor,.
kuzumm öyle aşırı değil canım istediği şeyleri az da olsa yiyorum.Ama midem 24 saat bulantı halinde çok kötü hissediyorum, su içsem daha beter oluyorum. ilaç felan kullanmak istemiyorum en azından şimdiliksen 16. haftaya girdin hala mı bulanıyo
Canim sabret ben ilkinde hemen kaldim bunda 6.ayda.kafaya takinca olmuyor.bak ozleme umudu bile yokttu az calismistiya cok kafaya takıyorsun aybık ya
olacak az sabret daha yenı denıyorsun cogu ınsanın ılk 6 aydan sonra oluo
senın bebiş bu ay gelırse hiç şaşrıma
sen silkelettin mi kendını bu ay
tmm canım doğru ben 22 gun hesaplamısın senınkıyle 26.gun oluyor.. keşke doktoruna devam etseydın canım.. sanırım senın yumurtalar çatlamıyor anladığım kadarıyla. alppininde öyleydi yumurta catlatma iğnesini olduktan sonra hamile kaldı.. benim bildiğim normalde bir kadında ayda sadece 1 yumurta oluşur sende 3 tanemi masallah ozamanda sen hamile kalırsan ikizlik olma ihtimali yuksek diyebilirim şimdi senin 5 nisanda(12.gün oluyor) yumurtaların oluşmaya baslamıs..zaten ovu testındede silik çıkar.. (ovu testı yumurtada çatlama olursa ozaman 2 tane kıpkırmızı çizgi gorursun ve o gece ile 3 gece ard arda çalışmalara başlamalısın)
keşke doktor çatlatma iğnesini vursaymışbide aklıma gelmişken bitkisel kurler filan bak arastır yumurtayı çatlatmak için.. yada direk bu konu için doktora git.. ama devamlı git doktora ara verme olur mu? gelicek o bebiş öyle yada böylee..topişin adı gibi nazlııı bunlarr anammm nazlııı.. illaki süründürcekler bizleri
aklımdan gectı fatmam biliyomusun... cıksss gecememişsin beniii
fatmacım sende gitmişmiydin doktora yoksa klomeni kafana göremi içiyorsunbir doktor takibine gir istersen
kısss kaynoşunda gitmişşşş hadee gözün aydınnnn
bana erkek gibi geldi..hayırlısı olsun canım benım.. Rabbim gönlüne göre versin
Fatmacim bende klomen ictgmde igne vurulmadi progestrn iyi cikmis demissn hormon testinde adi ne olarak geciyor cnm
scorpi özlem kızmı doğurcanız yoksa hep ekşiden bahsetmişsiniz.
bilmemki fatmamm..bu ilk aylar sanırım herkes ekşiye dayandıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?