Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

hayırlısı olsun kuzum Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin de zaten az kaldı 1-1,5aya öğreneceğiz inşallahhhhh

İnşAllah kuzuumm sen bebişi biz cinsiyeti amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

Asbemmm ben yatayım kuzum ilacı aldım devrilmeye başladım öperim çok çok

Neharım bu kese resmine göre kız bence ama ekşi ilk aylar değil son aylar yiyorsan kız çünkü bn midem bulanırken 3 gün sadece havuç yemiştim we bol nar ekşisi ve limonla şimdi salataya limon sıkmıyorum we 30 yıllık ömrümde bu kadar tatlı yemedim çünkü çikolatada dahil hiç tatlı yemezdim hatta eşim resmimi çekiyor söylesem kimse inanamaz dio hayatımda hiç çikolata almış değilim şimdi önce o reyona giriyoruz ((

tmm canım doğru ben 22 gun hesaplamısın senınkıyle 26.gun oluyor.. keşke doktoruna devam etseydın canım.. sanırım senın yumurtalar çatlamıyor anladığım kadarıyla. alppininde öyleydi yumurta catlatma iğnesini olduktan sonra hamile kaldı .. benim bildiğim normalde bir kadında ayda sadece 1 yumurta oluşur sende 3 tanemi masallah ozamanda sen hamile kalırsan ikizlik olma ihtimali yuksek diyebilirim şimdi senin 5 nisanda(12.gün oluyor) yumurtaların oluşmaya baslamıs..zaten ovu testındede silik çıkar.. (ovu testı yumurtada çatlama olursa ozaman 2 tane kıpkırmızı çizgi gorursun ve o gece ile 3 gece ard arda çalışmalara başlamalısın)
keşke doktor çatlatma iğnesini vursaymış bide aklıma gelmişken bitkisel kurler filan bak arastır yumurtayı çatlatmak için.. yada direk bu konu için doktora git.. ama devamlı git doktora ara verme olur mu? gelicek o bebiş öyle yada böylee..topişin adı gibi nazlııı bunlarr anammm nazlııı.. illaki süründürcekler bizleri

aklımdan gectı fatmam biliyomusun... cıksss gecememişsin beniii
fatmacım sende gitmişmiydin doktora yoksa klomeni kafana göremi içiyorsun bir doktor takibine gir istersen

kısss kaynoşunda gitmişşşş hadee gözün aydınnnn

bana erkek gibi geldi.. hayırlısı olsun canım benım.. Rabbim gönlüne göre versin

kısssslarrrr haftasonuuu aha böyleydiimmm eşim acayıp canımı sıktııı beni delii etti...

oruç olduğumu biliyor hemde ne için tuttuğumuda biliyor evde yemek var tutturmuş bana köfte yap,kısır yap,pocaa -kek yap.. benim konuşmaya dermanım yok adam benden neler istiyor.. istedıklerını yapmayıncada aklı sıraa beni cezalandırıyor..geliyor sırnaşıyor böyle orucumu bozduracak şeylerr yani.. en sonunda sinirlendimm gerizekalı bi uzak dur benden orucumu bozdurcaksın dedim oda bozuldu ben öyle deyınce.. oda bana salak manyak dedi sonra gelceksın yanıma dıye tuttu surudu beni hiç gucum yok kendimi çekip kurtarayım bildiğiniz eziyet etti bana. sanki ben biblo oyuncagım neymıs onun yanında yatıp tv bakacakmıs yahu adamın eli kolu rahat durmuyorki ,gerizekalı deyıncede kızıyor 5 yasındaki çocuga söyle anlar yani uzak durur... dedim şeytana bak kocamı bastan çıkartttıyatsıdan sonra şu ayeteli çekicem çekme bosver dıyor yani biliyor ne için çekecegimi saftirik okadar sabrımla oynadıkı...ben tebsıh cekıyorum karşıma gecıyor orasını burasu gosterıyor salakmıdır nedir yaaa tesbihi bırakıp üzerine mi atlamalıydım öyle mi düşündü nedirr normalde 3 günde 4gunde bir yaparız beyfendi istemez çunku ben istediğim içinde adım azmana çıktı zaten şu bir hafta canıma yetti yani.. hergün ve gün aşırı derler yaa oylee,iftardan sonra kesinlikle bırakmıyodu beni hergün 2.30da yattım 4.20 gece kalktım sahura ee uykum varken ne yıyebilirimki..3kg vermişim gundulzerıde haliyle çok halsiz ve gucsuz oluyorum

neyse bugun son gün herifte nöbetçi zaten ..en azından son kalan tesbihimi yatsıdan sonra erkenden çekebilirim

oyyyy ne yazmışımm beeeh şu 1 hafta ve özellıkle haftasonu şişmişim resmennn

Iskorpit cnm sagol cok ilgilisin tesekkur ederim cnm 3 yumurtadan sadece biri 19mm olmustu dier ikisi biraz daha kucuktu dr ilk sefer icin igne vurmadi kendilignden catlasin dedi olmazsa bidahakine yapariz dedi o dra gitmiycem bi akrabam taniyo o dr u ona gitme dedi bkalim yine tutmazsa baska birine gidicm cnm bugun arabada eve gelirken 1 keere saga 1 kere de sola bir agri girdi ama tuhaf biseydi sonra sicak basti

Canim benimde öyle sürekli bulaniyordu yemek te yiyemiyordum.3 gundurr ilac icmiyorum bulanmiyor ama ogurtu oluyor,.

ya cok kafaya takıyorsun aybık ya
olacak az sabret daha yenı denıyorsun cogu ınsanın ılk 6 aydan sonra oluo
senın bebiş bu ay gelırse hiç şaşrıma
sen silkelettin mi kendını bu ay
Canim sabret ben ilkinde hemen kaldim bunda 6.ayda.kafaya takinca olmuyor.bak ozleme umudu bile yokttu az calismisti

cnm dr.a gittim geçen ay o verdi klomeni 11.günde yumoşlara baktı 1 tane olgunlaşmış yumurta vardı 12.günden itibaren sık sık çalış dedi.ama çatlatma iğnesi yapmadı progesteron testi sonucunu iyi bulduğundan.

Fatmacim bende klomen ictgmde igne vurulmadi progestrn iyi cikmis demissn hormon testinde adi ne olarak geciyor cnm

Fatmacim bende klomen ictgmde igne vurulmadi progestrn iyi cikmis demissn hormon testinde adi ne olarak geciyor cnm

cnm 21.günde yapılıyor progesteron (PRL)başka adı yok zaten.reglin 3.günü yapılanlardan değil yani.ben bir önceki ay yaptırmıştım dr. bakalım yumurtlama oluyormu demişti.
aybike dr. vermedi ama ben bu ay bir arkadaşın tavsiyesi üzerine duphaston diye bir ilaçda kullanıyorum.hem bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş hemde klomenin kist yapmasını engelliyormuş.bakalım ne olcak.

Günaydın herkese,işlerden pek sık giremez oldum.
İş yoğunluğu biter bitmez kafamı masaya koyup,dinlenmeye çalışıyorum.
Hep bir bulantı halindeyim ama çok şükür ki öğürme,çıkarma yok.
Akşamları daha çok bulantım oluyor direk yatışa geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…