Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canım ben de 200 okuyayım,beni de ekler misin.

Allah kolaylık versin canım uyu da büyüt bebişini annesi :) canım kalp atışlarını duydunmu peki

Bu haftaydı randevumuz canım daha gitmedik,Cuma günü inşallah duyarız.
Senden ne haber,nasıl gidiyor hamilelik?

Uykuda mı yapmadı,ben daha öğrenmeden önce bile o kadar uyumaya başlamıştım ki.
Hatta eşime diyordum bak hamile olabilirim çok uyumaya başladım diye.
O da tabi tabi normalde hiç uyumazsın zaten bilmezmiyim diye alay etmişti.
Yastığa beş kala uyuyanlardanım ama o zamanlar daha bir uykucu olmuştum işte.

uyku var canım ya bende öğrenmeden 2 gün önce arabada hep uyuya kaldım bide çok çabuk yoruluyorum canım o var bir merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:1130

asbelove:200

savaş5482:150

kabilarda:200

KALAN 2764

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Bu haftaydı randevumuz canım daha gitmedik,Cuma günü inşallah duyarız.
Senden ne haber,nasıl gidiyor hamilelik?

uyku var canım ya bende öğrenmeden 2 gün önce arabada hep uyuya kaldım bide çok çabuk yoruluyorum canım o var bir merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum

bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Benim ki öyle 2 gün önceden de başlamadı.Malum diğer topikte diyet ve spor yapıyoruz ya..
Bata 15 gün var ben bir türlü yerimden kalkamıyorum ki spora başlayayım.
Tembelliğimi yeniyorum Bismillah deyip başlayacağım,giymişim eşofmanları ayakkabıları.
Sonra birşey oluyor Rabbimin hikmeti işte vazgeçiyordum yapmaktan.
İçimden birşey engelliyor beni ben de yarın yaparım diye diye 15 gün aksattım.
İyiki de yapmamışım yoksa Allah korusun kötü şeyler olabilirdi.

Rabbim sana da nasip etsin asbemmmmmmmmmmm hep dualarımdasın bitanemmmmmmmmmmmm

İnşallah canım sana da nasip edecek Mevlam.Sonra sen de bulantıydı uykuydu sonracığıma kiloydu
derken kucağına alacaksın inşallah.

sağolun canlarımmmmm inşallah inşallah bakalım hayırlısıyla Rabbim nasip edecek
acaip duygusalım bugün yaaaa

canım aynen biliyomusun bende xbox da dans ediyodum hep eşimde bana habire diyodu sen hepten bıraktın hadi oynasana falan ama 40 kere söyledi nerdeyse bende başladım başlıcam diyodum ama hiç o adetten sonra dans etmedim Rabbime çok şükür canım çünkü acayip hoplamalı zıplamalı bişey tehlike oranı baya yüksek yani

Rabbim işte canım Rabbim herşeyi bilir verirrrrr

günaydın kızlar....bu havada miskinlik yapıp yatasım var ama iş vakti geldi kalkıp bir hazırlanıversem iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…