günaydın kızlar....bu havada miskinlik yapıp yatasım var ama iş vakti geldi kalkıp bir hazırlanıversem iyi olacak.
kızçeler nasılsınız???..inş keyifler yerindedir..???.
İyiyiz canım çok şükür.Sen nasılsın bakalım?
saol cnm. bende iyi olmaya çalışıyorum..bilsn bazı sağlık sorunlarımız var düzelmesi için mevlaya dua ediyorm öle işte..
sen nasısın yeni gebeliğin senin inş herşey yolundadır
canım benim herşey düzelecek Allahın izniyle
ay kuzum inş düzelir,,güzel haberler almak nasip olur bana inş..
sen nasısın cnm
daha iyiyim canım bugün iğnelerim bitiyor çok şükür yarında antibiyotiğim bitiyor bakalım inşallah toplarım bir an önce
herkes nerde yaaaaaaaa
Fatma öğlen oldu daha ne miskinliği.Bak kıskandım seni şimdi.
Herkese iyi günlerrrrrrrr kıslarrrrrrrrr
midesi bulanan arkadaslar size çok çok cokkkkkk üzülüyorum gercekten Allah yardımcınız olsun.. Benim kadar kötü olmadan uzun sürmeden bitsin inşAllah....
Ben evdeyimmm okulda alan taraması yapılıyor bi saat yürüyerek okula cocuk kaydediyoruz.. Bnm ayaklarda öyle bi şişiyor kiiii )):
batı yakın olan arkadas yok mu yaaaaa heyecan gelsin topiğe..
umutcum seninde kalbindeki hüznü söküp atsın Rabbim...
Mecburen gidiyorum çünkü diğer arkadaş da hamile );
inşAllah batıya gelince bunlara gerek kalmıcak
ben izne geç çıkmayı düşünüyorum şu altı ay bi gelemedi gitti !!
bu ay netleşir iznimi seneye devretmeyi düşünüyorum nasip olursa ilk dönem çalışmam...
Scorpi maşaAllah subhanAllah nazarlardan korusun bebeğini Rabbim...
Canim seni cok iyi anliyorum ben 3, 5 kilo verdiydim.suya hasrettim hap icerken bile zor iciyordum yeni yemi icmeye basladim.bak dedigim hapi goz ardi etme murat hoaya sor bitkisel zaten icinde folic asit filanda var.premesis bence zor yemek yememe, kte halsizlik yapiyor.kızlarselam. ben yemek yiyemiyorum doğru düzgün,çok açım ama yok yiyemiyorumsu dahi içemiyorum
missyyy hamileyseniz bu ne saçmalık? 1 saat yol yürümek
Canim gozun aydin inşallah wher sey yolunda gidecek Rabbimin izniyle....selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?