Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Herkese iyi günlerrrrrrrr kıslarrrrrrrrr
midesi bulanan arkadaslar size çok çok cokkkkkk üzülüyorum gercekten Allah yardımcınız olsun.. Benim kadar kötü olmadan uzun sürmeden bitsin inşAllah....
Ben evdeyimmm okulda alan taraması yapılıyor bi saat yürüyerek okula cocuk kaydediyoruz.. Bnm ayaklarda öyle bi şişiyor kiiii )):
batı yakın olan arkadas yok mu yaaaaa heyecan gelsin topiğe..
umutcum seninde kalbindeki hüznü söküp atsın Rabbim...

sen katılmadın dimi
biz hiç alan taraması yapmıyoruz çocuklar kendileri geliyor.sende iyi bir okula gidersin inşallah cnm.ne zaman ayrılacaksın izne sen 32 .haftadamı

Mecburen gidiyorum çünkü diğer arkadaş da hamile );
inşAllah batıya gelince bunlara gerek kalmıcak
ben izne geç çıkmayı düşünüyorum şu altı ay bi gelemedi gitti !!
bu ay netleşir iznimi seneye devretmeyi düşünüyorum nasip olursa ilk dönem çalışmam...

inşallah izin çıkar ya iyi olur yani hatta doğumdan sonra 6 ay izin olmalı bence de neyse toplamda 6 aya da razıyım.

kızlarselam. ben yemek yiyemiyorum doğru düzgün,çok açım ama yok yiyemiyorum su dahi içemiyorum

missyyy hamileyseniz bu ne saçmalık? 1 saat yol yürümek

Ewet ya sadece 6 aya da razıyım ben ((;
neharımmmm dayan 3 ay sonra bitecek mide bulantısı öle baslıyo önce iştahsızlık bende öle olmuştu ));
Kaymakam zorunlu tutunca mecbur işte geziyoruz

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.

Scorpi maşaAllah subhanAllah nazarlardan korusun bebeğini Rabbim...

kızlarselam. ben yemek yiyemiyorum doğru düzgün,çok açım ama yok yiyemiyorum su dahi içemiyorum

missyyy hamileyseniz bu ne saçmalık? 1 saat yol yürümek
Canim seni cok iyi anliyorum ben 3, 5 kilo verdiydim.suya hasrettim hap icerken bile zor iciyordum yeni yemi icmeye basladim.bak dedigim hapi goz ardi etme murat hoaya sor bitkisel zaten icinde folic asit filanda var.premesis bence zor yemek yememe, kte halsizlik yapiyor.

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
Canim gozun aydin inşallah wher sey yolunda gidecek Rabbimin izniyle....

Kizlar erkenmi bilmiyorum ama bu ay daha farkliyim sanki hep bir agri hissi adet oluyomusum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…