Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

amin tatlımm inşallahhh.
oyy elifim bu bulantılar demek bukadar uzun sürüyorrrr:26:
ben şimdiden sudan tiksindim yaaaaa
Maşallah subhanallah canim insallah hersey böyle sırasıyla cok guzel olacak
inşallah asbemmm darısı sizlere tez zamanda inşallahhh..dualarımdasınızzz
Kizlar erkenmi bilmiyorum ama bu ay daha farkliyim sanki hep bir agri hissi adet oluyomusum gibi

aybikemmm inşallah doğru alarmdır tatlım..kaç günün kaldıııı..o ağrı hamileyken de oluyo çünküüü

Cnm tahminen 10 gun var ama bilmiyorum acaba yanlis alarmmi hemen belirti olurmu 10 gun varken

cnm herkeste farklı oluyo..bende bişey olmadı meselaa..10 gün varsa döllenme olmuştur belki de yerleşme çabası vardır..inşallah öyledir tatlımmm dualarım seninleeee
Sagol bitanem ya insssss umutlanmak istemiyorum

Scorpio canım göZün aydın hep iyi haberlerle gel ınş.bende yarın dr a gidiyorum

Aybikecim benim çalışmadan bir hafta geçmeden göğüslerimde aşırı büyüme sertlik oldu mesela kasık agrimda çöktü hep asbe ve nehara diyordum sağ kasığım kopuyor diye inşallah sende hamissindir canım

Cnm benim de cok fazla agrimiyor kasiklarim ama hani varya adet olacakmis gibi hassasiyet oyle oluyo

sağol tatlımm..hadi yarın büyük gün deseneee..doktora her gidiş ayrı bir heyecannnn
Scorpi cnm baska ne belirtilerin olmustu

tatlım benim belirtim olmadı..öyle gözle görülür bişey yoktu..günüm geçtikten sonra akıntı başladı..gögüs yanlarım acıyordu..ama genelde bahsedilen belirtiler olmadı bende..

Feryalnurrrrrrr sağda ağrı warsa erkek ooooooo ben aha da yazdım buraya (

scorpi gözün aydın cnm ya..zaman geçiyor ve bebişler büyüyor ne güzel...

aybike inşallah olur cnm .10 gün kala belirti verirmi bilmiyorum ama insan kendini dinleyip duruyor

feryal hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Herkese gnaydınnnnnn bu gün bi bebiş haberi istiyorum ona göreeeee
okuldan döndüğümde okucammmm aminnnn

saol cnm. bende iyi olmaya çalışıyorum..bilsn bazı sağlık sorunlarımız var düzelmesi için mevlaya dua ediyorm öle işte..

sen nasısın yeni gebeliğin senin inş herşey yolundadır

Senin cevabına yetişemeden çıkmışım ben.Çok şükür yolunda herşey canım.
Bulantıları ağrıları saymıyorum onlar bu güzelliğin olmazları.
Sorunlar düzelir de inşallah senden de güzel haberler duyarız.

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.

Oh hayırlı olsun scorpi.Biz de Cumaya gideceğiz pıtpıtları duymaya.
Maşallah kocaman olmuş,Neharın dediği bakkala göndersen gider.

Günaydın canlarımmmmm bugün harika haberler alacağız inşallahhhhhh

Canım benim Allah razı olsunnnn

Cnm tahminen 10 gun var ama bilmiyorum acaba yanlis alarmmi hemen belirti olurmu 10 gun varken

Olur mu olur valla hadi hayırlısııııı

Herkese gnaydınnnnnn bu gün bi bebiş haberi istiyorum ona göreeeee
okuldan döndüğümde okucammmm aminnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar...
en yakın görünürde rochakın batı ama kimden gelecek haber :26:.çoğu kişi uğramıyor zaten tarihlerde yok bakaıpta heycanlanamıyoruz bile

Kimse bat yazmıo kiiiiiiiiiiii

batını yazan olduda senmi değiştirmedin işte .zaten 5-10 kişiyi geçmiyor en fazla ne yapalım bizde birbirimizin batını bekleriz yada listede kimsenin batı kalmasın herkes hamiş olsun dimi

bende sabah 8 de kalktım evin kapılarını sildim evi makineye çektim birde balkonu sildim yoruldum ya birazdanda hazırlanıp çıkarız kızçemle...
sen nasıl oldun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…