selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
amin tatlımm inşallahhh.Canim seni cok iyi anliyorum ben 3, 5 kilo verdiydim.suya hasrettim hap icerken bile zor iciyordum yeni yemi icmeye basladim.bak dedigim hapi goz ardi etme murat hoaya sor bitkisel zaten icinde folic asit filanda var.premesis bence zor yemek yememe, kte halsizlik yapiyor.
Canim gozun aydin inşallah wher sey yolunda gidecek Rabbimin izniyle....
inşallah asbemmm darısı sizlere tez zamanda inşallahhh..dualarımdasınızzzMaşallah subhanallah canim insallah hersey böyle sırasıyla cok guzel olacak
Kizlar erkenmi bilmiyorum ama bu ay daha farkliyim sanki hep bir agri hissi adet oluyomusum gibi
Cnm tahminen 10 gun var ama bilmiyorum acaba yanlis alarmmi hemen belirti olurmu 10 gun varken
Sagol bitanem ya insssss umutlanmak istemiyorumcnm herkeste farklı oluyo..bende bişey olmadı meselaa..10 gün varsa döllenme olmuştur belki de yerleşme çabası vardır..inşallah öyledir tatlımmm dualarım seninleeee
Cnm benim de cok fazla agrimiyor kasiklarim ama hani varya adet olacakmis gibi hassasiyet oyle oluyoScorpio canım göZün aydın hep iyi haberlerle gel ınş.bende yarın dr a gidiyorum
Aybikecim benim çalışmadan bir hafta geçmeden göğüslerimde aşırı büyüme sertlik oldu mesela kasık agrimda çöktü hep asbe ve nehara diyordum sağ kasığım kopuyor diye inşallah sende hamissindir canım
sağol tatlımm..hadi yarın büyük gün deseneee..doktora her gidiş ayrı bir heyecannnnScorpio canım göZün aydın hep iyi haberlerle gel ınş.bende yarın dr a gidiyorum
Aybikecim benim çalışmadan bir hafta geçmeden göğüslerimde aşırı büyüme sertlik oldu mesela kasık agrimda çöktü hep asbe ve nehara diyordum sağ kasığım kopuyor diye inşallah sende hamissindir canım
Scorpi cnm baska ne belirtilerin olmustu
Feryalnurrrrrrr sağda ağrı warsa erkek ooooooo ben aha da yazdım buraya (
saol cnm. bende iyi olmaya çalışıyorum..bilsn bazı sağlık sorunlarımız var düzelmesi için mevlaya dua ediyorm öle işte..
sen nasısın yeni gebeliğin senin inş herşey yolundadır
selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
amin tatlımm inşallahhh.
oyy elifim bu bulantılar demek bukadar uzun sürüyorrrr:26:
ben şimdiden sudan tiksindim yaaaaa
inşallah asbemmm darısı sizlere tez zamanda inşallahhh..dualarımdasınızzz
aybikemmm inşallah doğru alarmdır tatlım..kaç günün kaldıııı..o ağrı hamileyken de oluyo çünküüü
Cnm tahminen 10 gun var ama bilmiyorum acaba yanlis alarmmi hemen belirti olurmu 10 gun varken
Herkese gnaydınnnnnn bu gün bi bebiş haberi istiyorum ona göreeeee
okuldan döndüğümde okucammmm aminnnn
günaydın kızlar...
en yakın görünürde rochakın batı ama kimden gelecek haber :26:.çoğu kişi uğramıyor zaten tarihlerde yok bakaıpta heycanlanamıyoruz bile
Kimse bat yazmıo kiiiiiiiiiiii
amin tatlımm inşallahhh.
oyy elifim bu bulantılar demek bukadar uzun sürüyorrrr:26:
ben şimdiden sudan tiksindim yaaaaa
Canım ben hala zor içiyorum kışın ortasında biile dolaptan su içiyordum.çayı unutttum kahvaltı bile kuru kuru.sıcak ılık olan her şey mide bulantısı yapıyor bana.hele hele banyo yapmak işkence oldu.su buharı bulandırıyor.şampuan kokkussu iiii iğrenç.hiç bir kokuyu sevmiyorum 3 aydır parfüm sıkmadığım gibi eşim arabaya koydu parfümünü benim yüzüme.sıvı sabun filan iğrenç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?