Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

sağol cnm benim ağzının duası inş..

cnm joker mağazaları samsunda yok maalesef

yehancım iyi olmana sevindim cnm.bundan sonra halledersin herşeyini beğendikten sonra almak kolay

selam kızlar
ohhhh maşallah ne güzel bebişe kıyafetler eşyalar alınıyor
bense haaaalaaaa düşünüyorum acaba bidahaki aya ben de hamişler kervanına katılabilir miyim diye

selam kızlar
ohhhh maşallah ne güzel bebişe kıyafetler eşyalar alınıyor
bense haaaalaaaa düşünüyorum acaba bidahaki aya ben de hamişler kervanına katılabilir miyim diye

katılacaksın güzelim katılacaksın hayırlısıylaaaaa
Senin içinde halay çekcezzzzzzzzz

inşallah inşallahhhhh
kociş bana hiç bişey taşıtmıyor nolur nolmaz diyor hemen oldu sanki

aferin enişteye.kuzum ben bu ay hamile kaldığımı öğrenmeden 2-3 gün önce üçlü kanepeyi kaldırdım.Doktor da rahim içi kanamanın ağırlığa bağlı olabileceğini söyledi, o an dank etti. sen de ne olur ne olmaz dikkatli ol.adetten sonra vücut kendini hamile gibi hazırlıyor

selam kızlar nasılsınızz bakalımmmm herkes ıyımı varmı ıyı haberlerr....sonunda kaynım evlendı oh be rahatladıkkkkkkkk dedıkodular sonrayaaaa kızım ve ben cok ıyı hepıunızı cok opuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oh beeeeee herkesler gelmişş bi dolu sohbetler edilmişşşş (
ragında yeşilyurtta bı bebek magzası wardı belkı orada olur..
birde piazza die bi yer acılmış sen bilirsinn gitmişssindir..
walla oradayken tek bıldıgım meslegımden dolayı 23 nısan kıyafetı satan magzalar (
sen bul bana sölersın
aybıkeeeeee hastalanmaaaaaaa tut kendınııı
hadı ne zmandır yok bebek haberı bızde durup durup 2şer 3er patlatıyoruzzz walla..

Bu kadar erkenden olur mu bilmem ama bizim ki kendini çoktan hazırlamış anlaşılan canım

Kızlar fatmanın kırmızılar gelmiş malesef bidahaki aya inşallah.

Hadi yaa olsun umutlarımız asla tükenmeyecekkkk o bebek buraya gelecek

hadi hayırlı olsun canımmmm Rabbim bi yastıkta kocatsın derler dimi kocatsın da sizle uğraşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…