çok şükür canım her şey yolunda. mide bulantılarıyla yuvarlanıp duruyoruz. şeker yüklemesi değil mi kuzum.Maşallah çok sevindim, bizim de 2-3 haftaya 2li tarama bakalım.ailene kavuşmana sevindim hayırlısıyla tayininiz de gönlünüze göre bi yere çıksaydı süper olurdu.
Gunaydin kizlar...
Asbelove cnm deger cok iyi cikmis hadi darisi hcg nin basina
Raginda cnm joker diye bir magazada var cnm Ne guzel alışverişlerde başlamış
Yehan cnm h.gldn iyi oldugna sevindim bebiş de büyümüş maşallah. .guzel dogumlar olur inşallah
Bu arada sancilar girmeye basladi adet olucm sanirim
selam kızlar
ohhhh maşallah ne güzel bebişe kıyafetler eşyalar alınıyor
bense haaaalaaaa düşünüyorum acaba bidahaki aya ben de hamişler kervanına katılabilir miyim diye
katılacaksın güzelim katılacaksın hayırlısıylaaaaa
Senin içinde halay çekcezzzzzzzzz
selam kızlar
ohhhh maşallah ne güzel bebişe kıyafetler eşyalar alınıyor
bense haaaalaaaa düşünüyorum acaba bidahaki aya ben de hamişler kervanına katılabilir miyim diye
inşallah bidahaki aya birlikte hamiş kalırız
rochakla fatmaipekin günleri geçmiş ne yaptılar acaba:44:
Ay inşallah güzel haberler verirler bizlere
nehar nasılsın kuzum neler yapıyorsun
canımmmmmm iyiyim sen nasılsın? hadi bakalım ben de senden umutluyum diğer ay. asbeyle ikiniz bi atak yapınnn
inşallah inşallahhhhh
kociş bana hiç bişey taşıtmıyor nolur nolmaz diyor hemen oldu sanki
aferin enişteye.kuzum ben bu ay hamile kaldığımı öğrenmeden 2-3 gün önce üçlü kanepeyi kaldırdım.Doktor da rahim içi kanamanın ağırlığa bağlı olabileceğini söyledi, o an dank etti. sen de ne olur ne olmaz dikkatli ol.adetten sonra vücut kendini hamile gibi hazırlıyor
Kızlar fatmanın kırmızılar gelmiş malesef bidahaki aya inşallah.
selam kızlar nasılsınızz bakalımmmm herkes ıyımı varmı ıyı haberlerr....sonunda kaynım evlendı oh be rahatladıkkkkkkkk dedıkodular sonrayaaaa kızım ve ben cok ıyı hepıunızı cok opuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?